Reklama

Reklama

VOD (1)

Autosalon je pořadem, který se na Televizi Prima těší dlouhodobě slušné, a velmi stálé oblibě. Jak již napovídá sám název, seriál se věnuje všem motorovým vozidlům a trendům v jejich výrobě. Setkáte se tak s recenzemi nejnovějších vozů, radami na údržbu vozidla či novinkami ze světa motorsportu. Je sice logicky zejména mužskou doménou, díky častým recenzím vozů určených pro dámy by však mohl upoutat i mnohé diváky jemnějšího pohlaví. Důkazem toho je i smíšená moderátorská dvojice, ostřílený milovník automobilů Zbyněk Merunka upoutá spíše ženy, naopak krásná Jitka Čvančarová jistě zaujme každého muže. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (209)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Minulý rok touhle dobou se mi přihodil řidičský průkaz, což má za následek větší množství adrenalinu a stresu v mém životě, a také zvýšený zájem o popelnice na 4 kolech, jejich parametry a vlastnosti. Jen tak závistivě koukám, co všechno nebudu asi nikdy řídit, a zároveň přemítám, proč to moderátoři uvádějí jako vysílání pro mateřské školky či Studio kamarád. Já vím, že chování leckterých řidičů zavání duševní nesvéprávností, ale proč trestat infantilním zpracováním všechny diváky? Díky za každou dospělou reportáž bez rádobyvtipů. 45% ()

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

(cerven 2014) Razantne snizuji hodnoceni z jednoho prosteho duvodu. REKLAMY. Tohle uz hranici primo s tresnym cinem znasilneni divaka, resp. vymyti mozku s nasledkem trvaleho ublizeni na zdravi. Aby cca 11min jely reklamy, a pak doslova stejnych 11min!!! program, aby naskocily opet reklamy.....WTF???? Nedivam se na televizi prave z techto zrejmych duvodu a na video nedam dopustit, ale tohle byla sila. Melo by se to jmenovat commercials salon. Pokud tohle neskutecny przneni nasich mysli Prima nezarazi, uz si to nikdo nepustim. Je mi fakt u pr...e jestli jim redakcni obedy a benzin plati Dement Block nebo jina firma, ale pomer 1:1 s reklamou je smesny i smutny zaroven. ()

Reklama

angel.CZ odpad!

všechny recenze uživatele

No, chvilku jsem sledoval skoro každej díl, ale srovnavat se to s top gearem či fift gearem nedá. tam se totiž nebojí říct na auto za 500 tis kč co tomu chybí a nebojí se to ani u auta za 5mil. Tady jsem neviděl žádné auto pod 4 hvězdičky.. proto davám 0Hvězdiček, snad se to spraví a nebude se bát říct kritiku ..... jinak 50% ()

made1 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí několika dílů s Josefem Vrtalem a Jiřím Dvořákem musím uznat, že jsem ještě neviděla tak zábavný pořad o autech. Nevím, co to přináší opravdovým fanouškům aut, ale pozorovat Vrtala, jak se snaží donutit auto jet do kopce na jedničku, zatímco ono má jinou představu, a Dvořáka, jak v létě přepravuje lyže, to mě baví. ()

dwyane 

všechny recenze uživatele

Autosalon je celkem fajn pořad, když výjde díl s dobrýma kárama a menší prostor je věnován slabším ,,expertům,, na auta. Jen se pro mě jedná vždy jen o záležitost, na kterou se kouknu, když na pořad náhodou trefím v televizi. Rozhodně si nedávám upomínku, abych nezmeškal díl a ani se na jednotlivé epizody nedívám zpětně na internetu. Což je veliký rozdíl, oproti například Top Gearu. Ano, srovnání asi není v tomto případě na místě, ale...Obojí je pořad o automobilech, není to už jen osekaná verze založená čistě na testování aut, tak proč je trochu nesrovnat. Top Gear má sílu v moderátorech, penězích a nápadech. To ale nemusí být problém pro Autosalon. Větší prostor bych věnoval nápadům na vtipné testování a různým úkolům spojeným s cestováním po ČR. Ze stran obsazení vidím veliké mínus ve Františkovi (není mu rozumět) a Radkovi (většího suchara už snad vybrat nemohli). Naštěstí to dohání Pepa, který je sice tak trochu svéráz, ale aspoň je vtipný (ale pořád odborný). Je co zlepšovat, 4 hvězdy pak nebudou problém, ale 5 asi nikdy nezíská. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama