Reklama

Reklama

Televizní noviny

(pořad)
Publicistický
Česko, 1994, 30 min

Režie:

Václav Svoboda

Účinkují:

Lucie Borhyová, Mirka Čejková, Pavla Charvátová, Renáta Czadernová, Jan Antonín Duchoslav, Pavel Zuna, Pavel Dumbrovský, Markéta Fialová, Eva Jurinová (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Televizní noviny na TV Nova jsou dlouhodobě nejsledovanější zpravodajskou relací. Každý den je shlédne více než dva miliony lidí. Moderuje je vždy dvojice moderátorů (vždy muž a žena). Ucelené zpravodajství doplňuje web tn.cz, který se za krátkou dobu stal jedním z nejnavštěvovanějších zpravodajských serverů u nás. Diky tomu může divák získat ten nejúpnější přehled o domácím i světovém dění. (TV Nova)

(více)

Recenze (685)

Hromino odpad!

všechny recenze uživatele

Před listopadem osmdesát devět jsme mohli denně zvědět, co se zase naší socialistické vlasti povedlo. Po listopadu osmdesát devět můžeme na Nově denně zvědět, co všechno se zase v naší svobodné zemi posralo. Reportáž o důkazu toho, že se voda při 0°C mění na led, a reportáž o kořenovém vězni ve stylu 127 hodin mě naprosto položila. ()

Idego odpad!

všechny recenze uživatele

Televizní verze deníku Blesk. Z komára děláme velblouda, neobejdeme se bez slov jako "skandál", "brutální", "otřesný" a bez "roztomilého zvířátka" na konci. Stačí mi 10 sekund. 10 sekud téhle sračky a vaří se mi krev. Při představě, že si tímhle nechává den co den vymývat mozek většina populace, chce se mi brečet... Souhlas s Radek99 ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Zprávy, které mají svoji originalitu a nenudí. Stavět na vzhledu moderátorů je důležitá složka zpravodajství. A když se to tak vezme, kdo by se chtěl dívat na nevzhledné moderátor(k)y. Je sice pravda, že co chci a je pro mě zajímavé, si přečtu na internetu během dne, než se na Nově dopachtí se zprávami o půl osmé večer, ale je zde množství věcí a informací, které oproti chladné elektronické podobě, nemají takové vyznění či dopad na diváckou nervovou soustavu, než ve formě obrazových reportáží, anebo se o nich jednoduše vůbec nedozvím. Mně zprávy na Nově přijdou docela dobře udělané, přesně podle požadavků současného komerčního trendu, každá reportáž není sice vkusná a vaření s Ládíkem Hruškou je poměrně bizár, ale upjatost na ČT1 anebo děsná "serioznost" na Primě, opravdu není blízká mému (žurnalistickému) naturelu. Sportovní zprávy jdou výraznou cestou komerčních sportů, nejčastěji fotbal nebo hokej, a Počasí, které následuje, ukazuje krásu sympatických rosniček, i když zítra bude třeba deštivo. Někomu vadí bulvár a zprávy do něj posazené, já s tím problém nemám, a že se dnes a denně dějí katastrofy a lidé umírají, to k tomu patří. Bez toho by nebyly zprávy. Ukazovat negativní věci je dnes in i ve světovém zpravodajství. A následně se to vyváží i nějakým dobrým charitativním skutkem a zachráněným zvířátkem. Pel mel, který by chtěl trochu dramaturgicky doladit, ale když Zprávy, tak ty na Nově. U ostatních se nudím. Typická současná gonzo žurnalistika. ()

MikeCool odpad!

všechny recenze uživatele

TV-pořad. Technickou vybavenost a kvalitu nelze upřít ale obsahově jdou zprávy na Nově do čím dál větší (s prominutím) sraček! Dostávají mě svojí nízkou inteligencí! Nikde jinde jsem neviděl, aby vás v zimním období redaktoři přesvědčovali o tom, že voda v mrazech zamrzá a ještě více mne irituje, že do hlavních událostí, které se událi během vysílaného dne cpou kuchařku ala Láďa Hruška nebo zkoumají kvality kempu, a podobné vcelku zbytečné zprávy, které nejsou vůbec podstatné. Potom mám občas obavy z manipulace zpráv, které nám na televizních obrazovkách odvysílají! Namíchlo mě např. nedávné nesmyslné obvinění Tomia Okamury, kde ho média (hlavně Nova) sprostě nařkli z finančních podvodů a podobných výmyslů. | Průměr všech zhlédnutých (odvysílaných) epizod: 10% (odpad!) | ()

NinonL odpad!

všechny recenze uživatele

Aspoň jedno rozčtvrcené či jinak umučené zvíře denně, aspoň jedno týrané či sexuálně zneužívané dítě, přepadený či podvedený senior nebo jiný bezbranný tvor. Zkrátka diváku, jsi dobytek a gauner. A pokud ne, boj se ve dne v noci, protože takoví jsou všichni ostatní. Tedy kromě našich dokonalých politiků, zejména těch, co nám zrovna vládnou. Jděte se vycpat, TV Novo! ()

Galerie (10)

Zajímavosti (12)

  • V neděli 23. 3. divákům představila TV Nova nové zpravodajské studio, grafiku, znělky a logo Televizních novin. (xrubesd)
  • V pořadu se do roku 2013 vystřídalo 19 moderátorů, a to Zbyněk Merunka, Stanislava Wanatowiczová, Eva Jurinová, Martin Severa, Martina Kociánová, Jitka Obzinová, Nicol Lenertová, Lucie Borhyová, Karel Voříšek, Jana Adámková, Pavel Zuna, Mirka Čejková, Pavla Charvátová, Pavel Dumbrovský, Rey Koranteng, Michaela Ochotská, Petr Suchoň, Renáta Czadernová a Markéta Fialová. (chleba24)

Reklama

Reklama