Reklama

Reklama

Zpátky do školy

(seriál)
Trailer 2
USA, (2009–2015), 41 h 26 min (Minutáž: 22–29 min)

Tvůrci:

Dan Harmon

Hrají:

Joel McHale, Gillian Jacobs, Danny Pudi, Donald Glover, Alison Brie, Yvette Nicole Brown, Chevy Chase, Ken Jeong, Jim Rash, Shelby Rabara, Twink Caplan (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(110)

Jeff Winger, právník, jehož diplom byl zrušen, musí zpět do školy, konkrétně na veřejnou vysokou školu v Greendale. Stává se členem studijní skupiny, do které také patří Pierce, sexista důchodového věku, Britta, mladá atraktivní žena s nízkým sebevědomím, Shirley, čerstvě rozvedená afroameričanka, Abed, závislák na popkultuře, Annie, mladá perfekcionistka a Troy, bývalá středoškolská fotbalová hvězda. Co taková skupina dokáže předvést, se brzy uvidí. (TV Nova)

(více)

Diskuze

Adhak

Adhak (hodnocení, recenze)

NightPorter

ale robím si srandu :D ja viem, je to moja chyba, už by som sa konečne mohol naučiť, že nemám čítať diskusie :D  .... chcel som len dodať, že Community môže byť poučný seriál, vďaka Piercovej mnemotechnickej pomôcke si delenie živočíchov veľmi dobre zapamatám :D

na příspěvěk reagoval NightPorter

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

Adhak

tak to tu necti. prece nemuzes cekat, ze se v diskuzi o serialu neobjevi spoilery, ze se tu nebude resit aktualni dil. Navic jsme tu ted resili hlavne 5 let stary dily :-D tak jako soooorrryyyy :-D :-D :-D

na příspěvěk reagoval Adhak

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

TeraBum

Muj asi nejmin, protoze mi neprisel nijak vtipnej (nejmin z cely ty rady), spis byl plnej vanocne emocionalnich vylevu :-)

ale libil se mi moc ten, kde jsou vsichni jako postavicky z 8-bit videohry. Ale oboje to musely bejt docela drahy dily, ne? Vsechno to naanimovat, to jsem si rikal, klobouk dolu, to jsem v jinym serialu nevidel, aby nekdo jentak pro fanousky tohle vymyslel a mel s tim takovou praci, kdyz by stacilo udelat normalni dil s hercema. Genialni, originalni, fakt neco specialniho, tenhle serial, kdyz se nad tim clovek zamysli.

Frkyn

Frkyn (hodnocení, recenze)

NightPorter

Když se koukneme na jiné seriály, jak na tom jsou při páté řadě, tak tohle patří určitě mezi top, málo seriálů si to udrží takhle vysoko a fanoušci mohou být určitě spokojeni, já teda jsem a vždycky se těšim, navíc nic mi nebrání v tom, si prostě starší díly pustit a zasmát se znova, protože ty vtipy se mi prostě neomrzí :D.

TeraBum

TeraBum (hodnocení, recenze)

NightPorter

Vidíš, a díl, kde byli všichni z plastelíny je snad můj nejoblíbenější :D Sláva prvních tří řad už se asi nevrátí, ale i takhle jsem navýsost spokojená.

na příspěvěk reagoval NightPorter

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

TeraBum

Fakt? To pro me teda ani nahodou. A to ani tomu druhymu, kterej mi prisel slabsi. Prvni paintball je legenda, jeden z vrcholu celyho serialu. Ja jsem se u nej rezal od zacatku dokonce diky tem odkazum na vsechny ty Die hardy, Ramby, Chow Yun Faty.

Tenhle dil urcite nebyl spatnej. Ten serial bavi, ale tentokrat ne ve smyslu, ze bych se u toho smal. Chybely hlasky, vic odkazu na akcni nebo postapokalypticky klasiky. Proste tohle na top dily podle me fakt nemelo, alespon ne vtipem. Spis bych to prirovnal k tomu vanocnimu dilu, kde byli vsichni z plasteliny.

na příspěvěk reagoval Kotuc, TeraBum, Frkyn

Kotuc

Kotuc (hodnocení, recenze)

A zas len 1.1 rating. Nechapem to, este aj #1 trending worlwide to bolo na twittri chvilku  a aj tak to nepomohlo.

na příspěvěk reagoval Frkyn

TeraBum

TeraBum (hodnocení, recenze)

A málem bych zapomněla na Duncana, jsem hrozně ráda že je zpátky, jeho "My self-published novels aren't going to publish themselves." mě položilo :D

TeraBum

TeraBum (hodnocení, recenze)

Pefektní díl, obstojně konkuroval paintballu. Ale Troy mi bude sakra chybět, jsem zvědavá na další díl.

na příspěvěk reagoval NightPorter

Uživatel Frkyn smazal svůj příspěvek.

Milky.

Milky. (hodnocení, recenze)

Na co to sakra byla parodie? :-D Nejdřív jsem myslel Hunger Games ale pak to začalo být nějak post-apo :-D

Kotuc

Kotuc (hodnocení, recenze)

Parada, Troy odisiel dostojne, pekny koniec na tych schodoch, ach, Donald vzdy tak podal tie hlasky. 

Kotuc

Kotuc (hodnocení, recenze)

NightPorter

Ale zas Community ma stalych divakov, tie 3+ miliony si to kukne stale a mozu to dat hocikedy. TBBT kuka hocikto a na smiatie sa na ludoch, co hraju hry, netreba moc rozmyslat, community ma len tu svoju skupinu, ale vtipne to je, aj ked clovek nepochopi polku referencii. 

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

Drh.Kulich

pravda... nejen mladejch, napr. z mejch vrstevniku, kdyz to vezmu klasicky na vzorek tridy zakladky nebo gymplu, tak z nas cca 30 by to pobrali tak 3, max 5, z toho, jak je znam, na co koukaj a tak...

ja to ale nebral na Cechy, ale obecne tu sledovanost, vsude asi plati to samy...

na jednu stranu je to supr, ze nekdo udela serial pro vicemene tak uzkej okruh lidi, ale asi se pak fakt nemuzem divit, ze to nemuze trvat vecne a mozna uz ta 5. serie je svym zpusobem zazrak.

na příspěvěk reagoval Kotuc

Drh.Kulich

Drh.Kulich (hodnocení, recenze)

NightPorter

Nemyslím, že je to problém jenom mladejch... popkultura prostě není všeobecně v česku tak rozšířená a Community na popkulturních odkazech zakládá třetinu vtipů, a to už je spíš je pochopí ti mladší než starší. Každopádně to není seriál mířenej na český publikum a dabing + vysílání na Primě bylo to nejhorší, co se mu tady mohlo stát. No a co se popularity v USA týče, je to země, ve které Firefly zrušili po první sérii a TBBT jich má sedm. Na druhou stranu tam aspoň Community vzniklo, něco takovýho se u nás nepovede :)
Jinak pod odkazem na Huntinga si představím spíš tohle :D

na příspěvěk reagoval NightPorter

Uživatel Drh.Kulich smazal svůj příspěvek.

Frkyn

Frkyn (hodnocení, recenze)

NightPorter

Přesně to bude asi hlavní důvod "neúspěchu", spoustu lidí nepochopí kvanta odkazů a pak se nedivím, že jim něco třeba nepřijde vtipné, sám jsem spoustu věcí nepochytil, ale kompletně je ten seriál prostě skvělej a dá se pouštět dokola a dokola, mně k pobavení stačí jenom Piercův sípavý smích, no jo, stačí mi málo :-D.

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

Adhak

jak tam de troy kolem ty tabule, koukne na ni a zas odejde? :-)

tam je more takovejchle malejch popichnuti, to me na tom bavi asi nejvic, ale stejne se obavam, ze jsem uplne vsechny nepobral, protoze nektery veci (jako ta vecere s abedem) jsem nevidel... proto si i myslim, ze to moc mladejch nepobralo, protoze tech odkazu nestihaj daleko vic (aspon mam hodne znamejch, co jim to vubec neprislo vtipny, pac to nepobrali). jinak nevim, proc by to nebylo daleko uspesnejsi...

na příspěvěk reagoval Frkyn, Drh.Kulich, Drh.Kulich

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

Frkyn

tam je super ten zahradnik, prej: "Coze?? Zahradnik byl nacek??? Bych do nej v zivote nerek." - "No... bylo tam par naznaku..."  a ted ty sceny s nim a nakonci s tim hakenkrojcem na hrudi :-D

na příspěvěk reagoval Frkyn

Související novinky

Stranger Things, Bladea a další čekají odklady

Stranger Things, Bladea a další čekají odklady

07.05.2023

Stávka scenáristů je momentálně v plném proudu. O tom, proč a za jakých okolností vznikla, jsme vás informovali před pár dny, nyní už ale navíc známe i prvních několik obětí této nepříjemné situace.… (více)

Co chystají tvůrci třetích Avengers?

Co chystají tvůrci třetích Avengers?

12.07.2018

Bratři Anthony a Joe Russo se díky dvěma velebeným marvelovkám Captain America: Návrat prvního Avengera a Captain America: Občanská válka dostali rychle do povědomí většiny filmových diváků. Za… (více)

Donald Glover si zahraje mladého Landa

Donald Glover si zahraje mladého Landa

22.10.2016

Letos v prosinci nás čeká Rogue One, první hraný spin-off Star Wars, a v květnu 2018 z hlavní ságy vybočíme znovu. Phil Lord a Chris Miller (21 Jump Street, Lego příběh) chystají sólový film s mladým… (více)

Reklama

Reklama