Reklama

Reklama

Zpátky do školy

(seriál)
Trailer 1
USA, (2009–2015), 41 h 26 min (Minutáž: 22–29 min)

Tvůrci:

Dan Harmon

Hrají:

Joel McHale, Gillian Jacobs, Danny Pudi, Donald Glover, Alison Brie, Yvette Nicole Brown, Chevy Chase, Ken Jeong, Jim Rash, Shelby Rabara, Twink Caplan (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(110)

Jeff Winger, právník, jehož diplom byl zrušen, musí zpět do školy, konkrétně na veřejnou vysokou školu v Greendale. Stává se členem studijní skupiny, do které také patří Pierce, sexista důchodového věku, Britta, mladá atraktivní žena s nízkým sebevědomím, Shirley, čerstvě rozvedená afroameričanka, Abed, závislák na popkultuře, Annie, mladá perfekcionistka a Troy, bývalá středoškolská fotbalová hvězda. Co taková skupina dokáže předvést, se brzy uvidí. (TV Nova)

(více)

Diskuze

johny95

johny95 (hodnocení, recenze)

Dexter1

Bude, bolo to v traileri :D 

Stúpajúca tendencia série pokračuje a táto časť je znovu lepšia ako tá predtým. Abed má znovu aspoň časť z toho, čo ho charakterizovalo v prvých dvoch sériách.

Znova sa mi potvrdilo, že Community je tým lepšie, čím viac odkazov v ňom spoznáte. Napríklad až keď som videl Breakfast Club, až vtedy mi došlo, že naň odkazovali tou scénou, kde sa Abed a Jeff opili v 1x16.

na příspěvěk reagoval NightPorter

Kotuc

Kotuc (hodnocení, recenze)

Aj rating bol celkom dobry tuto cast 1.5  normalne byva 1.2 ,1.1 sice sa v tom moc nevyznam ale cim viac tym lepsie :D

Kotuc

Kotuc (hodnocení, recenze)

5. cast bola super, taka prijemna cast. Zatial asi naj tuto seriu a kludne sa moze porovnavat s castami z 2. serie. Bolo to klasicke Community, aj pesnicka z OST bola spat. Ja som sa bavil.  Akuratne mnozstvo Deana, bez ziadneho blbeho kostimu, aj scena za stolom bola, atd. atd.  

maniche

maniche (hodnocení, recenze)

Parodii na Shawshank považuju za úplně skvělou. Pro mě zatím nejlepší díl ze 4. série.

Firebug

Firebug (hodnocení, recenze)

No tak po 4. díle uznavám, že to asi nebude tak strašné, jak naznačovala epizoda první. Nicméně stejně už mě to nebaví tak, jako série druhá. Dost možná to je ale tím, že už se mi to "okoukalo". Nedávno jsem třeba začal sledovat Scrubs a nejvíc nadšenej jsem byl z prvních pěti dílů. Když už pak znáte postavy a styl tvůrce, tak se dá děj odhadnout dopředu a už to tak nepřekvapí (jsem teprve ve 2. sérii)...

na příspěvěk reagoval tom.cube

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

no ma neskutecnej dar rict uzasnou picovinu v nejmin vhodnej moment, to obdivuju :-) nejvic me bavi jeho komenty na glorii, kdyz vedle stoji jeho zena (kera se mne osobne libi daleko vic) :-D

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

me proste bavi Phil, vic nez jakakoli jina postava ze soucasnejch sitcomu, pripomina mi svoji vtipnosti legendu zanru, Chandlera Binga.

na příspěvěk reagoval murthags

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

pokud jste taky nekdo koukali na Community kvuli tem odkazum na filmy, nevideli ste nahodou Modern family s04e13? Ten zaver ala krtiny v kmotrovi1, to byla neskutecna prdel, takle jsem se nepobavil od paintbal dilu ala die hard1.

na příspěvěk reagoval tom.nosek

Kotuc

Kotuc (hodnocení, recenze)

jj 4x04 bol dobry, aj Dean bol normalny, povodne to mala byt 2. cast, nwm naco to prehadzovali. Neviem ci ste si vsimli, ja nie, az ked som si precital, tak Fat Neil nebol na  tom proteste, kedze asi vtedy hrali s nim, ale nikto o tom nevedel. 

Jedine, co mi nesedelo bolo to hladanie pera, vsak vtedy bola ta prehliadka psov kam vsetci isli, ale tak asi skoncila. 

Ale este stale to nebol klasicky diel v studovni. 

El-Barto

El-Barto (hodnocení, recenze)

Dexter1

Přesně tak. Čtvrtej díl je tak na stejný úrovni jako "normální" díly třetí série. S tím jsem spokojenej a smířenej s tím, že návrat k prvním dvoum sériím se nekoná.

A o Annie v německým kroji se mi bude snad i zdát:)

na příspěvěk reagoval Tom_Lachtan

johny95

johny95 (hodnocení, recenze)

Druhú sériu potom ťahalo čo? Podľa mňa Shirleyino tehotenstvo i keď sa môžem mýliť, ale tretiu sériu netuším, čo ťahalo. 

Inak Markíza potešila, keď dala na Foor Community v pôvodnom znení.

Tristaver

Tristaver (hodnocení, recenze)

tom.cube

Vystihl jsi to přesně. První série, kdy bylo nepatrně vidět, že Jeff je hlavní postavou, fungovala na sto procent. Do toho paintball, kuřata a pětihvězdičkový seriál byl a světě.

na příspěvěk reagoval Jevo

tom.cube

tom.cube (hodnocení, recenze)

Třetí díl mě bavil, konečně jsem se párkrát zasmál. Nevím, mně se nejvíc líbily normální díly z počátku seriálu - frajer Jeff, psycho učitel Chang, seriálová encyklopedie Abed, hláškující Pierce... Pro mě jsou tak akorát dva tři speciály za sezónu. Jak zaznělo, ty šílenosti začal už Harmon, takže nemá cenu to svádět na nový tvůrce. Pokud by se to udrželo na úrovni 4x03, byl bych relativně spokojený, ale to nejlepší už má Community evidentně za sebou...

na příspěvěk reagoval Tristaver

Kotuc

Kotuc (hodnocení, recenze)

johny95

Tak ale Harmon zacal tie sialenosti. Deanove obleky, chang, a rozne blaznovstva.

Toto bol podla mna velmi prijemny diel a aj som sa dost krat zasmial.

Dean je asi najslabsi, najlepsi bol proste ked robil vsetko antirasisticke, aby bola greendale naj skola atd. Teraz ani neviem co je, stale obleceny v zenskych satach. Hlavne v prvej casti. Uvidime, ako dalej. 

Vztah Troy a Britta mi pride taky chladny, taky Jeff a Annie si obcas prehodia par viet ale moc to neriesia. 

Kazdopadne, tesim sa na klasicku cast, lebo doteraz sme mali samy special. Neviem co je natom pravda, ale zevraj by sa mali vratit ti nemci s futbalom. Po tejto serii, by to mohla zobrat TBS ako Cougar town. 

Kritici pisali, ze toto bol najhorsi diel serie :D, nwm co to je za kritikov, ale prakticky od otrasneho uvodu to len stupa. 

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

EDIT: ted sem dokoukal konec 3. dilu a ten me precijen pobavil. ale jinak je to takovy mdly no. hlavne je to asi tim, ze uz mi vubec nepride vtipnej abed a troy, ktery jsem mel driv s chevym nejradsi :-(

johny95

johny95 (hodnocení, recenze)

Tak ja hodnotenie meniť nebudem, Community je pre mňa dielom Dana Harmona a kým tam bol on bolo to skvelé, takže túto sériu len sledujem, ako sa s tým panáci od NBC popasujú, aby seriál nezrušili (i keď tomu sa zdá sa nevyhneme). Páči sa mi stúpajúca tendencia 4. série - po odpade v tvare prvej časti, a celkove mizerne priemernej druhej časti, je táto prvá ktorá sa mi skutočne páčila, i keď to stále nesiaha na perly ako mafiánsky diel, či 3x04. Čo som sa dozvedel, tak urobili špeciál na skoro každý sviatok v USA takže normálnych častí veľa nebude, ale tak, hádam sa im podarí aspoň jedna časť, ktorá by mohla byť legendárna.

na příspěvěk reagoval Kotuc

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

:-( za me teda obrovsky zklamani. ani u jednoho z prvnich 3 dilu jsem se nicemu nezasmal, vzdyt uz to vubec neni vtipny. budu muset asi upravit hodnoceni a me nadsene vyroky o nej komedialnim serialu od dob pratel, kterejma sem bombardoval svoje kamarady po prvnich 2 seriich :-/

Kotuc

Kotuc (hodnocení, recenze)

Andy Bobrow on Reddit: V dalsich castiach bude viac study room, povodne mala byt toto 4x04 cast, ale ze sa to rozhodli vymenit. 

Po pozreti s titulkami hodnotim dobre. Nebolo to nic ako 1./2. seria, ale v 3. by sa to vobec nestratilo, a boli tam aj horsie casti.

"This happened because of our original Oct. 19 start date. First ep could have used study room but just didn't turn out that way (used it in the multi-cam scenes though). Second ep. had to be Halloween and we knew we wanted to do Pierce's mansion for that. We realized we were missing study room in first two, so third ep. was deliberately a campus episode. But then a decision was made to move ep. 4 up into that slot, because we felt it was more promotable and we wanted it earlier in the run. So next week, plenty of study room. And rest of season, plenty of study room."

Související novinky

Stranger Things, Bladea a další čekají odklady

Stranger Things, Bladea a další čekají odklady

07.05.2023

Stávka scenáristů je momentálně v plném proudu. O tom, proč a za jakých okolností vznikla, jsme vás informovali před pár dny, nyní už ale navíc známe i prvních několik obětí této nepříjemné situace.… (více)

Co chystají tvůrci třetích Avengers?

Co chystají tvůrci třetích Avengers?

12.07.2018

Bratři Anthony a Joe Russo se díky dvěma velebeným marvelovkám Captain America: Návrat prvního Avengera a Captain America: Občanská válka dostali rychle do povědomí většiny filmových diváků. Za… (více)

Donald Glover si zahraje mladého Landa

Donald Glover si zahraje mladého Landa

22.10.2016

Letos v prosinci nás čeká Rogue One, první hraný spin-off Star Wars, a v květnu 2018 z hlavní ságy vybočíme znovu. Phil Lord a Chris Miller (21 Jump Street, Lego příběh) chystají sólový film s mladým… (více)

Reklama

Reklama