Reklama

Reklama

Sezení

  • USA The Sessions (více)
Trailer

Obsahy(1)

Od dětství ochrnutý a na plicní respirátor odkázaný básník a novinář Mark O'Brien (Hawkes) znovu a znovu překonává nepřízeň osudu. Nyní, v osmatřiceti letech, ale čelí dosud největší výzvě: touží přijít o panictví. Pomůže mu krásná terapeutka (Hunt), sympatický kněz (Macy) a jeho vlastní bezedný smysl pro optimismus a humor. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (21)

Trailer

Recenze (147)

Pump 

všechny recenze uživatele

Jedinečné téma, citlivé zpracování a skvělé herecké výkony! Co více potřebujeme, abychom se dobře bavili? Toto komediální drama si nenechte ujít a i když na první pohled nevypadá nic moc, stojí za shlédnutí. Naprosto skvělé podání skutečné postavy Mark O´Brien hercem John Hawkes udělá z filmu klenot. Komentář v první osobě na pozadí filmu je velmi příjemný. Bavil jsem se skvěle a to jsem dlouho váhal zda se na film vůbec podívám. Jistě jsem nebyl sám, ale vězte, že se není čeho bát. Není to ani trapné, nudné nebo příliš smutné :-) ... ()

Narya89 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv bylo ve filmu hodně sexu, nemůžu říct, že by mě pohled na nahou padesátiletou Helen Hunt nebo muže s obrnou nějak pohoršoval, což překvapilo i mě samotnou:) Naopak mě toto téma zaujalo, protože otázka sexuality postižených je poměrně tabuizovaná a zabývat se tím takto veřejně ve filmu je z mého pohledu odvážné a pozitivní. Také byla dobrá kombinace lítosti a humoru hlavního aktéra, protože jestli byl film opravdu podle skutečné události, tak musel jeho vnitřní sílu obdivovat úplně každý včetně mě. ()

Reklama

DavidS. 

všechny recenze uživatele

Sezení, jehož ústředním heslem je plná penetrace…Chybí tomu noblesa a opravdový humor Nedotknutelných, poetičnost a bezvýchodnost Skafandru a motýla nebo civilnost a síla Hlasu moře…Lewinův přístup je pozitivní, odlehčený, ale nevýrazný...A že se Helen ve svém věku svlékla? No a?...Přesto může být poučné zjistit, jaký je rozdíl mezi sexuální terapeutkou a prostitutkou… ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Přestože jsem film neviděl poprvé, znovu jsem se jím nechal překvapit. Když Američané točí snímek o nás mrzácích, očekávám hlavně bezbřehý patos a více či méně skrytou výzvu ke kolektivnímu soucítění. Obojí mi poškozuje zubní sklovinu, protože se v takových chvílích neubráním zarputilému skřípání zubů. Tady k tomu ovšem nedošlo. Místo násilného dojáku, jež by mě donutil vrazit si do každého oka stovku hřebík, přišli tvůrci s civilně pojatým snímkem plným kvalitního, jemného humoru, čímž mi i přes v podstatě vážné téma způsobili dobrou náladu. Svým původním hodnocením jsem film zjevně nedocenil, takže dnes přihodím. / Poučení: Nikdy není pozdě. Pokud už není pozdě. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Zajímavý film s pár vtipnými okamžiky. Ten kněz je asi nejlepší postavou celého snímku, ale jen tak mimochodem takového bych chtěla teda naživo vidět... a počkat nejde to....neexistuje. Je ale bohužel fakt, že takový film člověku stačí vidět jednou v životě, ať už řeší sebezajímavější téma. I guess i through away that little speech. - No no, please, make the little speech. I'd love to hear it. - Ok here it goes. The meaning of love. Love is a journey. - I like it already. - That's it. That's all i've got. I told you it's short. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (2)

  • Herec John Hawkes musel mít pod zády polštář, aby páteř vypadala klenutá a zakřivená. (chelseaman22)

Reklama

Reklama