Reklama

Reklama

Ve filmu Nezapomeň na mě hraje Robert Pattinson rebelujícího mladíka, jenž se zamiluje do dívky v podání Emilie de Ravin (např. seriál Ztraceni). Jejich nečekaná láska musí projít silnou zkouškou způsobenou tragédií v obou rodinách. Role otců ztvárnili James Bond Pierce Brosnan a oscarový Chris Cooper. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (929)

misterz 

všechny recenze uživatele

Silný príbeh, v ktorom sa dvaja mladí ľudia musia vyrovnať so svojou minulosťou. Je dobré, keď má človek pri sebe niekoho, kto mu rozumie.... Začiatok taký pomalý, ale potom sa to rozbehlo. Dejová linka sleduje mini príbehy niekoľkých ľudí, ktorí sa vzájomne ovplyvňujú, alebo potrebujú a tiež udalosti, ktoré ich obklopujú. Ďalší z filmov, ktorý nám pripomenie, čo je v živote naozaj dôležité a čo má skutočnú hodnotu. Koniec prekvapivý a emotívny. Veľká spokojnosť. 75/100 ()

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

Nahorázně intenzivní dílko, u kterého jsem, po opravdu hodně dlouhé době, vydržel v kině až do poslední řádky závěrečných titulků. Pattinson zahazuje vizáž impotentního upíra a energeticky se představuje jako normální člověk do pohody, který do sebe kopne panáka(y) whisky, denně dá krabku Marlborek a s týden neoholenou tváří naplno prožívá každý moment v prosluněné džungli velkoměsta. Sice to stále není to pravé ořechové, ale jakmile se skicou v ruce rozrazí dveře konferenční místnosti a vypustí své vnitřní démony, tak obdivně tleskám. Tentokrát nevolám s hlavním hrdinou o pomoc... Tentokrát na něj nezapomínám. ()

Reklama

nunka 

všechny recenze uživatele

Coulter chcel týmto filmom isto veľa povedať, len niečo z toho sa mu podarilo. V prvom rade hlavne záver diváka zľahka prefacká a posledných 10 minút prinesie úplne iné emócie. To čo v tomto filme funguje je vzťahová rovina Tylera s mladšou sestrou, intrákový bezstarostný život a vtípky s ním spojené. Melanchólia je síce naznačená, no nemôžem si pomôcť, na mňa to pôsobilo skôr ako manipulatívny kalkul, rovnako ako obsadenie toporného "Patizóna" do hlavnej role. Príbeh a námet nebol zlý, spracovanie priemerné, Pattinson síce nehrá úplne mimo, ale ani presvedčivo nie. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Rychlá a úderná konverzačka s poměrně slušnými emocemi. Průměrné herecké duo mladých, ale fantastický Pierce Brosnan v jedné ze svých typických rolí. Závěr měl katarzovat, ale spíš jsem zůstal v údivu. Správně ? Špatně ? Těžko říci. A v tom vidím největší problém snímku. Jaksi není jasné, co nám chce vlastne říci. Někdo je z toho v užasu, někdo to hodí pod postel. Záleží na vás. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

páni, ak vás milovaná baba vytiahne na nový film s pattisonom neváhajte!aj keď on je najslabšou časťou filmu, rozhodne ho nekazí.navyše záverečná pointa zrazí do kolien, rozplače a film pri ktorom som si počas sledovania celý čas kládol otázku o čom vlastne je získa desivo emocionálny rozmer.rozhodne obrovské prekvapenie. p.s. chris cooper je skvelý herec , ale to už všetci dávno vieme ()

Galerie (99)

Zajímavosti (12)

  • Hawkinsovi se původně jmenovali Rothovi. (c.tucker)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno