Reklama

Reklama

Svět sedmnáctileté Veroniky "Ronnie" Millerové se po rozvodu rodičů otřese v samotných základech. Ronnie zůstává s matkou v rodném New Yorku, otec se rozhodne odstěhovat do malého městečka v Georgii. Je profesionálním klavíristou a svůj nový život na venkově zasvětil snaze vytvořit umělecké dílo, které by bylo ozdobou místního kostela. Ronnie se i po třech letech od rozvodu svých rodičů cítí zraněná a podvedená, a tak se její matka rozhodne, že bude v nejlepším zájmu všech zúčastněných, když Veronika stráví léto se svým otcem. Ten se snaží znovu si vybudovat láskyplný vztah se svou dcerou, ale najít cestu k mladé rebelce není jednoduché. A tak vsadí na jedinou věc, která je spojuje, na hudbu. Během pobytu u otce se dívce dramaticky změní život - zamiluje se do Willa a dozvídá se, že otec je smrtelně nemocný... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (220)

roorybacky 

všechny recenze uživatele

Viděno v pět ráno po probdělé noci, kdy jsem kouřil krátký žlutý camelky, vykouřil jsem jich 17,5 a pak viděl závěr, kde na rakovinu plic umíral jeden z hlavních hrdinů. Díky tomu jsem se rozhodl, že si prostě ten život zkracovat cigárama nechci, že jsem si ho už zkrátil dost. Zbylý 2,5 cigarety jsem rozstříhal nůžkama, hodil do hajzlu a spláchnul. Jinak se jedná o překvapivě výbornej a hlavně v závěru silnej film. Miley Cyrus je fajn a stejně tak i Liam Hemsworth a Greg Kinnear. I ten dabing se docela dal. Nejsilnějšími pasážemi filmu pro mne byly okukování sbližujícího se páru, modrobílý kombinace oblečení a záběry na nebe. Život nabízí spoustu krásy a dobra, i když často bohužel i jejich přesnej opak. Ale i tak stojí za to žít, doufat a snažit se být dobrým člověkem. ()

miguel_111 

všechny recenze uživatele

To, že The Last Song je príbeh z pera Nicholasa Sparksa autora môjho velice obľúbeného filmu A Walk to Remember som sa dozvedel až po zhliadnutí tohoto snímku a je to možno dobre lebo by som čakal trošku viac ako som dostal. Príbeh bol možno o čosi slabší a menej dojímavý ako A Walk to Remember a dvojice Mandy Moore a Shane West bola určite prirodzenejšia a sympatickejšia ako dvojica Miley Cyrus a Liam Hemsworth, ale to nemení nič na tom kedže pointa príbehu sa netočila okolo tejto ústrednej dvojice. Greg Kinnear je sympoš a zahral svoju rolu na výbornú. Pre mňa 60% ()

Reklama

CrownThomas 

všechny recenze uživatele

Film mi doporučila moje kamarádka....Prej její nejoblíbenější..:)) No každopádně jsem moc rád, že jsem si ho mohl pustit a díky Nikol_. Moc pěkně natočený film, celý film to bylo jasné 4 **** a jen jsem doufal, že to vydrží do konce, protože tyhle filmy jsou z většiny moc dobré, jen konec je vždycky problém....Dávám 4 **** za celý film, Miley Curys ( která, jak jsem si všiml většině uživatelům moc lelichotí, ale já ji zde viděl poprvé a moc pěkné a pak i pro Grega Kinneara, kterého mám opravdu moc rád...:)) 75%. Po prvním shlédnutí jsem hodnotil 5 *****, ale po druhém to byl jen tak tak průměr.....proto snižuji z 5 ***** na 4 ****. No a po neuplném třetím shlédnutí snižuji na 3 *** a naprosto mi uniká, jak jsem mohl hodnotit olným počtej..... ()

Chen 

všechny recenze uživatele

K Miley Cyrus mám neutrální vztah, nejsem tak zatížen zakořeněnou averzí vůči mladičké zpěvačce, takže mohu prohlásit, že přestože Poslední píseň není vlastně ničím originální, tak jde o povedenou kombinaci romantiky a dramatu, u níž fungují obě roviny, tak jak mají. Herecké výkony nejsou vůbec špatné, Greg Kinnear je skvělý, Liam Hemsworth sympatický a Miley se snaží a docela jí to vychází. Vcelku milá záležitost. ()

boshke odpad!

všechny recenze uživatele

Příšerná hrůzostrašná příšernost. Drtivá většina filmů zoufale nedokáže překvapit a drží se zažitých postupů a schémat, zde se mi však téměř zvedal kufr. Nucené prázdniny rebelky u nenáviděného otce, trocha ochranářství přírody, románek s místním beach boyem, rebelčina přeměna, konfrontace s bohatými rodiči plážového hejska, tragická nemoc rebelčina otce atd atd. Děs, běs, hrůza... 0% ()

Galerie (88)

Zajímavosti (23)

  • Prvý film, ktorý sa natáčal a odohrával na ostrove Tybee. (Pat.Ko)
  • Miley Cyrus spolupracovala s dialektickým trénerom, aby stratila južanský prízvuk. Naučila sa hrať aj na klasickom klavíri. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama