Reklama

Reklama

Svět sedmnáctileté Veroniky "Ronnie" Millerové se po rozvodu rodičů otřese v samotných základech. Ronnie zůstává s matkou v rodném New Yorku, otec se rozhodne odstěhovat do malého městečka v Georgii. Je profesionálním klavíristou a svůj nový život na venkově zasvětil snaze vytvořit umělecké dílo, které by bylo ozdobou místního kostela. Ronnie se i po třech letech od rozvodu svých rodičů cítí zraněná a podvedená, a tak se její matka rozhodne, že bude v nejlepším zájmu všech zúčastněných, když Veronika stráví léto se svým otcem. Ten se snaží znovu si vybudovat láskyplný vztah se svou dcerou, ale najít cestu k mladé rebelce není jednoduché. A tak vsadí na jedinou věc, která je spojuje, na hudbu. Během pobytu u otce se dívce dramaticky změní život - zamiluje se do Willa a dozvídá se, že otec je smrtelně nemocný... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (220)

Madlenka26 

všechny recenze uživatele

Miley, co ta našpulená pusa pořád? Ke konci už mě to fakt iritovalo...:P Snad první film, kde Miley hrála a já ji neměla zaškatulkovanou jako Hannah Montana, příběh tak trochu předvídatelný, nýbrž hezký. 3* jsou přímo adekvátní. Ač v těchto příbězích, kterých je '' milion'' vždy vystupují protivní mladší sourozenci, tady tomu tak není což mě potěšilo.Akorát by se mohla Miley začít tvářit trochu jinak, ta její nafouknutá pusina, mi to tam tak trochu kazila. ()

Imune 

všechny recenze uživatele

Když mi tohle kamarádka doporučila, nečekal jsem nic světobornýho, ale musím prostě zdůraznit, že Miley Cyrus fakt hrát neumí. Naopak vedle ní musím vyzdvihnout Grega Kinneara, na kterýho byla radost pohledět. Co se týče dramatickýho děje, kterej se dostavil klasicky až ke konci, tak si stěžovat nemůžu, ale chtělo by to prostě lepší obsazení hlavní role k nějakýmu vyššímu ohodnocení. 60% ()

Reklama

swamp 

všechny recenze uživatele

Naroubované hollywoodské dialogy amerických teenagerů, kteří se chovají v rozpětí od pubertálních parchantů k vysoce vnímavým adolescentům. Nesmí chybět umírající rodič, zásadní uvědomění či patetický a nechutný závěr v kostele a usmíření s tím nejfajnovějším, nejinteligentnějším a.. jak jinak - nejvíc metrosexy klukem z celého města. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Hannah Montana příjemně překvapila., nicméně velkou zásluhu na tom má Greg Kinnear. Pokaždé, když se děj motal kolem něj, vrněl jsem blahem. Pokud se však dění stočilo k Miley Cyrus (vzhledem k faktu, že hraje hlavní roli, tak se děj kolem ní točil až přehnaně často), snažil jsem se vše na obrazovce překousnout. Ve výsledku musím poznamenat, že to nebylo úplně špatné. Sice byla Poslední píseň tak sladká, že celé Vánoční svátky už cukroví nechci ani vidět, na druhou stranu se to strávit dalo. Měl jsem díky Hannah Montaně obrovský strach, který se překvapivě ukázal jako zbytečný. Díky bohu. ()

CrownThomas 

všechny recenze uživatele

Film mi doporučila moje kamarádka....Prej její nejoblíbenější..:)) No každopádně jsem moc rád, že jsem si ho mohl pustit a díky Nikol_. Moc pěkně natočený film, celý film to bylo jasné 4 **** a jen jsem doufal, že to vydrží do konce, protože tyhle filmy jsou z většiny moc dobré, jen konec je vždycky problém....Dávám 4 **** za celý film, Miley Curys ( která, jak jsem si všiml většině uživatelům moc lelichotí, ale já ji zde viděl poprvé a moc pěkné a pak i pro Grega Kinneara, kterého mám opravdu moc rád...:)) 75%. Po prvním shlédnutí jsem hodnotil 5 *****, ale po druhém to byl jen tak tak průměr.....proto snižuji z 5 ***** na 4 ****. No a po neuplném třetím shlédnutí snižuji na 3 *** a naprosto mi uniká, jak jsem mohl hodnotit olným počtej..... ()

Galerie (88)

Zajímavosti (23)

  • Je to vůbec poprvé, co se spisovatel Nicholas Sparks rozhodl podílet na tvorbě scénáře filmové adaptace svého románu. (Karlos80)
  • Búrky, tropické búrky a medúzy boli iba niektorými z prírodných problémov, s ktorými sa musela produkcia pri natáčaní potýkať. (Pat.Ko)
  • Prvý film, ktorý sa natáčal a odohrával na ostrove Tybee. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama