Reklama

Reklama

Svět sedmnáctileté Veroniky "Ronnie" Millerové se po rozvodu rodičů otřese v samotných základech. Ronnie zůstává s matkou v rodném New Yorku, otec se rozhodne odstěhovat do malého městečka v Georgii. Je profesionálním klavíristou a svůj nový život na venkově zasvětil snaze vytvořit umělecké dílo, které by bylo ozdobou místního kostela. Ronnie se i po třech letech od rozvodu svých rodičů cítí zraněná a podvedená, a tak se její matka rozhodne, že bude v nejlepším zájmu všech zúčastněných, když Veronika stráví léto se svým otcem. Ten se snaží znovu si vybudovat láskyplný vztah se svou dcerou, ale najít cestu k mladé rebelce není jednoduché. A tak vsadí na jedinou věc, která je spojuje, na hudbu. Během pobytu u otce se dívce dramaticky změní život - zamiluje se do Willa a dozvídá se, že otec je smrtelně nemocný... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (220)

boshke odpad!

všechny recenze uživatele

Příšerná hrůzostrašná příšernost. Drtivá většina filmů zoufale nedokáže překvapit a drží se zažitých postupů a schémat, zde se mi však téměř zvedal kufr. Nucené prázdniny rebelky u nenáviděného otce, trocha ochranářství přírody, románek s místním beach boyem, rebelčina přeměna, konfrontace s bohatými rodiči plážového hejska, tragická nemoc rebelčina otce atd atd. Děs, běs, hrůza... 0% ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Netrpím žádným předsudkem vůči představitelce hlavní role, do "své" kůže vklouzla až po úvodní půlhodině. Do té doby se (nepříliš úspěšně) snažila hrát "jinou" holku, pak už to byla zase stará známá Miley z Hannah Montana. Do toho pohádka o milionářském princi (který se ovšem- vinou dabingu?- chvílemi pochechtával jako retardovaný), něco traumat z minulosti a smrtelná choroba. Chytrý film pro dospívající děvčátka si představuju jinak. ()

Reklama

Marsik 

všechny recenze uživatele

66% na kontě? To mi přijde sakra málo, protože tohle byl jeden z nejlepších romantických filmů, co jsem viděl. Ano, bylo tam spoustu klišé a scén, kdy další průběh bylo velmi lehké odhadnout. Jenomže na ten film se fakt dobře koukalo. Měl povedený námět, scénář, zajímavou hlavní hrdinku se zvláštním chraplavým hlasem a hudební stránka byla taky perfektní (dobrá práce, Aarone Zigmane - hudba). Navíc herec Greg Kinnear (táta Ronnie) zahrál svojí roli opravdu dobře a věřím, že jeho osud v závěru dojal nemálo žen. Tleskám a děkuji režisérce za krásný filmový zážitek. 80% (with J.) ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Asi jsem od toho prostě čekala více. Kniha je tak krásně napsaná, dojemná a s nádechem romantiky, tady to bylo také všechno. Navíc mezi Miley a Liamem to vážně jiskřilo a i Miley se mi do role Ronnie hodila, ke konci jsem si poplakala, ale hodně mi tam chyběli některé důležité momenty z knihy, hlavně mezi Miley a Blaze. Takže jsem trošku zklamaná, nicméně Greg Kinnear se mi ve filmu moc líbil a samozřejmě krásná hudba. ()

biglion 

všechny recenze uživatele

Zdálo se, že to bude opět jedna z těch přihlouplých teen-age romantických komedií, ale omyl je pravdou. Toto je film, který má své srdce, svůj život a svou Ronnie. Miley Cyrus zde dokázala, že umí být víc než bláznivá Hannah Montana a Vy jí můžete absolutně všechno věřit, protože její "Poslední píseň" opravdu od srdce je. Zbývá snad jen jedno přání Miley: Občas si od toho zpívání odskoč a zahraj nám opět nějakou tu "Ronnie". :-) ()

Galerie (88)

Zajímavosti (23)

  • Liam Hemsworth mal obavy, že ako hráč plážového volejbalu nepresvedčí, pretože tomuto športu sa nikdy nevenoval. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama