Reklama

Reklama

Svět sedmnáctileté Veroniky "Ronnie" Millerové se po rozvodu rodičů otřese v samotných základech. Ronnie zůstává s matkou v rodném New Yorku, otec se rozhodne odstěhovat do malého městečka v Georgii. Je profesionálním klavíristou a svůj nový život na venkově zasvětil snaze vytvořit umělecké dílo, které by bylo ozdobou místního kostela. Ronnie se i po třech letech od rozvodu svých rodičů cítí zraněná a podvedená, a tak se její matka rozhodne, že bude v nejlepším zájmu všech zúčastněných, když Veronika stráví léto se svým otcem. Ten se snaží znovu si vybudovat láskyplný vztah se svou dcerou, ale najít cestu k mladé rebelce není jednoduché. A tak vsadí na jedinou věc, která je spojuje, na hudbu. Během pobytu u otce se dívce dramaticky změní život - zamiluje se do Willa a dozvídá se, že otec je smrtelně nemocný... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (220)

Handle 

všechny recenze uživatele

Film, ze kterého je cítit snaha dojmout diváka a ono se mu to kupodivu docela daří. Nechápu tak nízké hodnocení (a hodnocení na IMDb už vůbec ne), ale já můžu s klidem říct, že to rozhodně nebylo špatné. Jenže hodně lidí bohužel ztrácí objektivitu, jen se objeví jméno Miley Cyrus. Jo jasný, nálepka "Hannah Montana" zrovna není žádná výhra, ale Miley to špatně nezahrála. Netvrdím, že by se do role nehodila třeba více nějaká jiná herečka, ale svoji roli zahrála tak, jak měla a vůbec mi nevadila. Musím říct, že herecké výkony se mi líbily velmi, protože vypadaly opravdově. Jinak je to samozřejmě film plný sentimentu, ale emoce v divákovi opravdu vyvolá. Sice to nic nového není a dost možná se z toho dalo vyždímat i více, ale jinak se mi to prostě líbilo. Nevím, jestli dát 3* nebo 4*, ale když vidím to hodnocení, tak si přidám... ()

Riley 

všechny recenze uživatele

OMG jedno klišé za druhým. Den první: Will polije Ronnie milk shakem. Den druhý: Ronnie Willa k smrti nenávidí. Den třetí: Ronnie s Willem spolu z neznámého důvodu chodí. Stále den třetí: Ronnie se s Willem rozchází. Stále den třetí: Ronnie Willovi odpouští. Den čtvrtý: Ronnie a Will rovná se velká světová láska. Den pátý: Ronnie se z Willem opět rozchází. Stále den pátý: I LOVE YOU. Den šestý: rozchod. Den sedmý: Happy end. ()

Reklama

Ak.žena 

všechny recenze uživatele

...aneb Kterak pejsek s kočičkou pekli dort. Dali tam okurky a špekáčky, jahody a mléko, pudink a jatýrka, hrášek, grilovací koření a kopec slaďoučké šlehačky. Jen chleba tam nedali. Film, kde je snad všechno: mladistvá delikventka s jemnou duší, "dokonalý" beachboy s tajemným smutkem, rozvod rodičů, neshody s otcem, odmítání svého talentu, nemoc v rodině, beachboyova rodina je moc nóbl a delikventka se jim nezamlouvá, on samozřejmě vzdoruje, záchrana zvířátek, žárlivá expřítelkyně, pár nespravedlivých obvinění, záchrana sociálně vyděděné dívky, BLA BLA sem a BLA BLA tam...(to jsou ty nesourodé ingredience, kteréžto samy o sobě možná špatné nejsou, ale navzájem kazí chuť jedna druhé.) Film, kde ale ve výsledku není nic (to je ten chleba, kousek poctivé práce, která chybí). K tomu nesympatičtí herci, děsný dabing, šroubované romantické scény (jak z našeho školního divadla)...Jedna hvězdička za krásnou scénu, kdy houf čerstvě vyklubaných želviček "cupitá" do moře. Druhá za...za co vlastně? ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Hannah Montana příjemně překvapila., nicméně velkou zásluhu na tom má Greg Kinnear. Pokaždé, když se děj motal kolem něj, vrněl jsem blahem. Pokud se však dění stočilo k Miley Cyrus (vzhledem k faktu, že hraje hlavní roli, tak se děj kolem ní točil až přehnaně často), snažil jsem se vše na obrazovce překousnout. Ve výsledku musím poznamenat, že to nebylo úplně špatné. Sice byla Poslední píseň tak sladká, že celé Vánoční svátky už cukroví nechci ani vidět, na druhou stranu se to strávit dalo. Měl jsem díky Hannah Montaně obrovský strach, který se překvapivě ukázal jako zbytečný. Díky bohu. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Vážně povedené. Kdo tenhle film film viděl a stejně dál tvrdí, že Miley Cyrus neumí hrát, má smůlu - nicméně my, kteří máme alespoň trochu citu pro objektivitu, to zkrátka uznat musíme. Děvče podalo opravdu dobrý výkon, a co bylo ještě lepší, nezastínil ho ani výborný Greg Kinnear. Vadil mi snad jedině Liam Hemsworth (to způsobila moje heterosexualita), ale i jeho loverboy se dal překousnout. Scénář Poslední písně není nijak objevný, už na začátku si vlastně můžete domyslet, jak film dopadne, ovšem právě díky hercům to tentokrát není až takové minus jako jindy. Bod snímku dávám určitě i za fakt, že ačkoliv se zkraje tváří jako prázdninové zaláskovaná limonáda, přemění se v dramátko plné opravdově vypadajících emocí. A s hezkou hudbou. ()

Galerie (88)

Zajímavosti (23)

  • Motiv plakátu, na kterém je muž, jenž drží ženu za obličej a chystá se k polibku, je shodný s plakáty k dalším filmům natočených podle knižní předlohy od Nikolase Sparkse. (Ganka)
  • Miley Cyrus spolupracovala s dialektickým trénerom, aby stratila južanský prízvuk. Naučila sa hrať aj na klasickom klavíri. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama