Reklama

Reklama

Svět sedmnáctileté Veroniky "Ronnie" Millerové se po rozvodu rodičů otřese v samotných základech. Ronnie zůstává s matkou v rodném New Yorku, otec se rozhodne odstěhovat do malého městečka v Georgii. Je profesionálním klavíristou a svůj nový život na venkově zasvětil snaze vytvořit umělecké dílo, které by bylo ozdobou místního kostela. Ronnie se i po třech letech od rozvodu svých rodičů cítí zraněná a podvedená, a tak se její matka rozhodne, že bude v nejlepším zájmu všech zúčastněných, když Veronika stráví léto se svým otcem. Ten se snaží znovu si vybudovat láskyplný vztah se svou dcerou, ale najít cestu k mladé rebelce není jednoduché. A tak vsadí na jedinou věc, která je spojuje, na hudbu. Během pobytu u otce se dívce dramaticky změní život - zamiluje se do Willa a dozvídá se, že otec je smrtelně nemocný... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (220)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Vážně povedené. Kdo tenhle film film viděl a stejně dál tvrdí, že Miley Cyrus neumí hrát, má smůlu - nicméně my, kteří máme alespoň trochu citu pro objektivitu, to zkrátka uznat musíme. Děvče podalo opravdu dobrý výkon, a co bylo ještě lepší, nezastínil ho ani výborný Greg Kinnear. Vadil mi snad jedině Liam Hemsworth (to způsobila moje heterosexualita), ale i jeho loverboy se dal překousnout. Scénář Poslední písně není nijak objevný, už na začátku si vlastně můžete domyslet, jak film dopadne, ovšem právě díky hercům to tentokrát není až takové minus jako jindy. Bod snímku dávám určitě i za fakt, že ačkoliv se zkraje tváří jako prázdninové zaláskovaná limonáda, přemění se v dramátko plné opravdově vypadajících emocí. A s hezkou hudbou. ()

rockstorm 

všechny recenze uživatele

Další, v tomto žánru ničím zvlášť nevynikající, romantický film. Miley zrovna nemusím, ale tuhle roli zahrála docela dobře. Od Hannah Montany rozhodně posun. Nejvíc se mi líbil asi taťka, hlavně v mlčenlivé scéně posunutí křesílka a vytvoření dělící čáry (tu jsem jako matka dvou dcer ocenila smíchem a pochopením). A pak...vážná nemoc v rodině je vždycky tragédie a vždycky jsou na ni téměř stejné reakce zúčastněných....a proto se mnohým budou zdát klišoidní, ale tak to prostě je a jinak to nebude. Žádné velké překvapení se nekonalo, ale koukalo se na to docela příjemně. ()

Reklama

Madlenka26 

všechny recenze uživatele

Miley, co ta našpulená pusa pořád? Ke konci už mě to fakt iritovalo...:P Snad první film, kde Miley hrála a já ji neměla zaškatulkovanou jako Hannah Montana, příběh tak trochu předvídatelný, nýbrž hezký. 3* jsou přímo adekvátní. Ač v těchto příbězích, kterých je '' milion'' vždy vystupují protivní mladší sourozenci, tady tomu tak není což mě potěšilo.Akorát by se mohla Miley začít tvářit trochu jinak, ta její nafouknutá pusina, mi to tam tak trochu kazila. ()

Ak.žena 

všechny recenze uživatele

...aneb Kterak pejsek s kočičkou pekli dort. Dali tam okurky a špekáčky, jahody a mléko, pudink a jatýrka, hrášek, grilovací koření a kopec slaďoučké šlehačky. Jen chleba tam nedali. Film, kde je snad všechno: mladistvá delikventka s jemnou duší, "dokonalý" beachboy s tajemným smutkem, rozvod rodičů, neshody s otcem, odmítání svého talentu, nemoc v rodině, beachboyova rodina je moc nóbl a delikventka se jim nezamlouvá, on samozřejmě vzdoruje, záchrana zvířátek, žárlivá expřítelkyně, pár nespravedlivých obvinění, záchrana sociálně vyděděné dívky, BLA BLA sem a BLA BLA tam...(to jsou ty nesourodé ingredience, kteréžto samy o sobě možná špatné nejsou, ale navzájem kazí chuť jedna druhé.) Film, kde ale ve výsledku není nic (to je ten chleba, kousek poctivé práce, která chybí). K tomu nesympatičtí herci, děsný dabing, šroubované romantické scény (jak z našeho školního divadla)...Jedna hvězdička za krásnou scénu, kdy houf čerstvě vyklubaných želviček "cupitá" do moře. Druhá za...za co vlastně? ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Hannah Montana příjemně překvapila., nicméně velkou zásluhu na tom má Greg Kinnear. Pokaždé, když se děj motal kolem něj, vrněl jsem blahem. Pokud se však dění stočilo k Miley Cyrus (vzhledem k faktu, že hraje hlavní roli, tak se děj kolem ní točil až přehnaně často), snažil jsem se vše na obrazovce překousnout. Ve výsledku musím poznamenat, že to nebylo úplně špatné. Sice byla Poslední píseň tak sladká, že celé Vánoční svátky už cukroví nechci ani vidět, na druhou stranu se to strávit dalo. Měl jsem díky Hannah Montaně obrovský strach, který se překvapivě ukázal jako zbytečný. Díky bohu. ()

Galerie (88)

Zajímavosti (23)

  • Liam Hemsworth mal obavy, že ako hráč plážového volejbalu nepresvedčí, pretože tomuto športu sa nikdy nevenoval. (Pat.Ko)
  • Film se měl původně natáčet v Severní Karolíně, avšak po uvážení finanční stránky projektu a výhod se štáb rozhodl pro Georgii. (Terva)

Reklama

Reklama