Reklama

Reklama

Je krásná. Je věrná. Je psychotická. A naneštěstí pro čerstvou vysokoškolačku Saru (Minka Kelly) je také její SPOLUBYDLÍCÍ. Po příchodu do nové školy Sara začíná chodit se Stephenem (Cam Gigandet) a nalézá si novou nejlepší kamarádku, spolubydlící Rebeccu (Leighton Meester). Nové kamarádství se ale záhy mění v noční můru. Sara se ocitá tváří v tvář děsivému poznání, že její přítelkyně je posedlá a nevyrovnaná osoba, která možná dokonce i vraždí! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (182)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Z tohto námetu sa dalo vyklepať aj viac. Nieje originálny a s podobným naratívom pracovalo veľa filmov, ale už keď sa tvorcovia pokúsili v 21. storočí o niečo také, trebalo pritvrdiť. Pre mňa ako diváka je v tomto prípade málo iba sa pozerať na herecké fešandy, ktoré sa snažia o nejaké to drama v akože napínavých scénach, ale keďže producenti išli za určitou diváckou skupinou, muselo sa trochu krátiť na úkor ratingu. Nuda a minimálna gradácia, ale aspoň záverečná konfrontácia, dáva najavo, že sa tu niekto snažil, a tie dve kočky by vedeli podať aj lepšie výkony. ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Totálně prázdných 93 minut. Scénář, jako kdyby napsala zakomplexovaná středoškolačka o malé přestávce, totiž nabízí přesně NULA zvratů, a od začátku do konce se tak veze na vlně "moje spolubydlící je retardovaná píča". Divák může akorát pasivně sledovat jakým způsobem si na kom pochutná a jelikož i tady ukázala kreativita scénáři velký fuckáč, nestojí ani tenhle zvrácený koníček za nic. Když k tomu přidám ochotnické výkony seriálových lalinek, úžasně plochou režii Christiansena, který filmu dodal snad ještě zápornou přidanou hodnotu a celkové stupidní ražení téhle plastikové zápletky, dostávám zlost na moment, kdy mi byl The Roommate doporučen. Cuddles got out . ()

Reklama

iamek 

všechny recenze uživatele

Spolubydlící není ani horor, ani thriller, není to prostě nic. Naprosto mizerný a předvidatelný scénař. Režisér asi nevěděl jakým směrem chce, aby se film ubíral. Doufal jsem aspoň v průměrný thriller, ale tohle byl těžký podprůměr. Herecké výkony rovněž katastrofa. Casting na americké horory asi probíhá stylem : Projděte se v plavkách a kdo má lepší postavu, toho vyberem. ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mě upřímně příjemně překvapil. A všechno by bylo ještě lepší, kdyby to nebylo tak rádoby dokonalé, protože všechna ta nastrojenost ubrala filmu na reálnosti (i když se nedá odepřít půvab všech interiérů) . Leighton Meester byla skvělá (a já jí znala jenom ze Super drbny) a stejně tak i její postava, jen mě trochu mrzelo, že se o ní člověk dozvěděl jen málo věcí a vůbec by mi nevadilo, kdyby se postavě Rebeccy věnovalo více času, nebo alespoň většina toho, který tam měla postava Sary - která je v porovnání s Rebeccou bezcharakterní a dutá. Na začátku chvilku trvá než se film rozjede ale v druhé půlce už je to rozjeté vážně hezky - jen ten konec - ten mi prostě nesedl. A abych nezapomněla- hudba není vůbec špatná. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Solidní thriller se skvělou Leighton Meester. Označit to za horor by byla silná slova, ale jako psychologický (nebo spíš psychotický? :) ) thriller ze studentského prostředí to funguje. Leighton Meester kupodivu tato vyšinutá poloha dost sedla, a tak body navíc přidávám tomuto filmu právě za její výkon. Jinak ovšem dějově film moc nepřekvapí, ale ani neurazí. V tomto žánru průměr, který stačí vidět jednou. ~(3,3)~ ()

Galerie (35)

Zajímavosti (5)

  • Leighton Meester byla původně obsazena do role Sara, ale nakonec se producenti rozhodli, že jí obsadí do role Rebeccy. (maluti)
  • Když dívky odcházejí z galerie umění, zastaví se u graffiti a vyfotí se spolu. Na fotoaparátu je viditelný obraz, který v daný moment vyfotily, avšak když si hned poté fotografii prohlížejí, od reality se liší. (Denila)
  • Alyson Michalka a Cam Gigandet si spolu zahrali už vo filme Easy A (2010). (lylka2296)

Související novinky

Mládeží přístupný Hellraiser?

Mládeží přístupný Hellraiser?

19.10.2010

Jako by nestačilo, že původní série bude pokračovat (pekelným Pekelným světem z roku 2005 to opravdu neskončilo, připravte se na Hellraiser 9: Revelation), The Weinstein Company teď připravuje remake… (více)

Reklama

Reklama