Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V lehké komediální nadsázce sledujeme příběh slušného, hodného, ale do dnešního života se skoro nehodícího doktora Čeňka Dobeška. Byť svědomitým lékařem, neumí svého povolání či poslání využít ke svému prospěchu jako jiní jeho kolegové ze studií nebo ze špitálu. Spokojen se svým životem po boku hezké manželky Zuzany a i bohužel úděsné tchyně Marie Košvancové v panelákovém bytě 2+1 ochotně a v jakoukoliv dobu vyhoví prosbám všech, kteří zazvoní u jejich bytu, žádající jeho služby. Svou pokornou skromností a ochotou pobuřuje svou tchyni, která by ráda měla za zetě doktora s velkým D, tedy někoho, kdo je především uznávanou osobností, vydělávající velké peníze. A nesloužit komukoliv a zadarmo, jako to činí Čeněk. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (589)

Hismael 

všechny recenze uživatele

Jediná věc, která se dá pochválit, je Eva Holubová. Všechno ostatní je klasický podprůměrný Troška. Bůh ví, jaké by bylo hodnocení, kdybych znal knihu. Když to trochu přeženu, tak děj postrádá nějakou trochu normální linii běžného chování lidí a proto málo která postava jedná nějakým racionálním způsobem. Výsledek rozhodně není humor. Paradoxně těch pouhých 15 minut v Africe u jezera hrochů, je dost možná ta nejhorší část celého filmu. Troškovi výroky o tom, jak točí filmy pro českého diváka, ve kterých by se mohl poznat, mě začínají děsit. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Nevýrazný , hodně křečovitý film, který se hodí spíš tak někdy k ránu, když se člověk nudí a nemůže spát. Občas se sice i pousmějete, ale jinak je to takový to umělý přehrávání a snažení se udělat za každou cenu vtip. Troška by měl točit radši pohádky ty mu celkem jdou. Ale filmy jako tenhle či Kamenák to je děs. Slunce už znova neudělá, či pohodovou Botu taky znova nenatočí, tak mu zbývají jen ty pohádky. ()

Reklama

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Po technické stránce profi, s pestrým obsazením, ale jako celek komedie pokulhává, minimální děj prakticky proplouvá od začátku ke konci s pár zábavnými scénami, které jsou zábavné spíš díky hercům - Gondíková a Slavíková svými psycho výstupy pobaví, zbytek je ale ztělesnění obyčejnosti. Radši bych si dal Kameňák 4, tahle série totiž bavila díky složení ze samých vtipů a dějem se nikdo nezabýval. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Koukám, že posvátná vlna novodobého Antitroškovství dosáhla svého pověstného vrcholu. Zatracovat a posílat film do horoucích pekel jen proto, že ho natočil Zdeněk Troška mi příjde jako hodně malicherný nikoliv pádný důvod. Ale nikomu nebudu brát jeho názor a zároveň nebudu nikomu vnucovat ten svůj. Zajímalo by mě, jestli většina zdejších "odpadkářů" dokáže operovat i jiným argumentem nebo se jen veze na právě frčící módní vlně. Zvláštní, že dnes 27.2.2010 z kina neodcházel nikdo znechucen nebo dokonce zhnusen. Všichni odcházeli z kina příjemně naladěni i já. Alespoň jsem se mohla dokonale přesvědčit, že nejlepší je udělat si na věc vlastní názor a nenechat se zvyklat druhými. PS.: mít za tchyni Evu Holubovou, tak prchám do Afriky taky. ()

rt12 

všechny recenze uživatele

Já nevím , výkony Evy Holubové a její výběr filmů jdou v poslední době nějak do hajzlu. Její uječené přehrávání mi lezlo na nervy víc než u ostatních. Nejhorší na Troškových filmech je ta uřvanost a bodrost až na dřeň všech postav. Úplně to pokazí celý film a přestanete vnímat i celkem humorné chvilky. Docela jsem ocenila úsporný projev Šmída a těšila se kdy bude na obrazovce. Knížka je dost vtipná, film bohužel nic moc. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (25)

  • Ve scéně, kdy leží Čeněk (Jaroslav Šmíd) v posteli, sedá si vedle něj manželka. Hned v dalším záběru však opět stojí. (Kroup4)

Reklama

Reklama