Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V lehké komediální nadsázce sledujeme příběh slušného, hodného, ale do dnešního života se skoro nehodícího doktora Čeňka Dobeška. Byť svědomitým lékařem, neumí svého povolání či poslání využít ke svému prospěchu jako jiní jeho kolegové ze studií nebo ze špitálu. Spokojen se svým životem po boku hezké manželky Zuzany a i bohužel úděsné tchyně Marie Košvancové v panelákovém bytě 2+1 ochotně a v jakoukoliv dobu vyhoví prosbám všech, kteří zazvoní u jejich bytu, žádající jeho služby. Svou pokornou skromností a ochotou pobuřuje svou tchyni, která by ráda měla za zetě doktora s velkým D, tedy někoho, kdo je především uznávanou osobností, vydělávající velké peníze. A nesloužit komukoliv a zadarmo, jako to činí Čeněk. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (588)

ivishka 

všechny recenze uživatele

Nevím jestli mi to přijde více tragické či komické. Už jen ta situace kdy si pan doktor uřízne kus p**ele mě dostala do úzkých zda je vůbec dobrý nápad dávat tak vysoké hodnocení... Ale křivdila bych snaze Jiřího Langmajera,Terezy Bebarové a Evy Holubové. Ani ty komedie Zdenka Trošky už nejsou co bývaly :-( hold Slunce seno spolu s pohádkami Z pekla štěstí jsou jeho vrcholnými díly. ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Pane Troško, smekám. Vrátil jste mě do doby před dvaceti lety, mezi omezené, prospěchářské a maximálně materialistické maloměšťáky, jejichž osobní vrchol a největší úspěch představují závistí zezelenané tváře sousedů a jejichž motto a životní filozofie samozřejmě zní "co je doma, to se počítá", popřípadě "kdo nekrade, okrádá vlastní rodinu". Myslel jsem, že tohle dědictví salámového socialismu už pomalu mizí, podle tvůrců ale výše zmíněné platí i pro Čecha roku 2010. Smutné, že? Když pominu fakt, že naprostou většinu postav jsem už po půlhodině bytostně nesnášel, nic pozitivního nemůžu konstatovat ani o mistrově pověstném "humoru". Co k němu říct? Pokud vám nepřipadá vtipné, když si někdo uřízne kus prd…, nejste cílovka (obyčejný nenáročný divák) a Doktorovi se obloukem vyhněte. Já se měl vyhnout také, zvlášť diskuzi po projekci, kde se pan režisér svěřil, že hroší řev je Troškův řev a přidal názornou ukázku. Hahaha. 30% za 3 povedené vtipy a fakt, že na kameňákovské dno jsme tentokrát nedopadli. Ale bylo to o fous. (předpremiéra CineStar ČB) ()

Reklama

Derek odpad!

všechny recenze uživatele

po kamenaku 3 dalsi film ktory ma iritoval, ci uz nechutnou syntentakovou hudbou, trapne prehravajucimi hercami alebo nevyraznou televiznou reziou bez napadu a invencie... toto jednoznacne nie je film do kina alebo pre mna... troska sucks.. Nedavno som si pustil kawasakiho ruzu a nechce sa mi verit ze oba filmy su z jadnej atej istej krajiny:-/ ()

Dr. Hawkeye odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem před lety viděl poprvé Kameňák, brečel jsem po celou dobu smíchy. Pravda, byl Silvestr který jsme slavili na chalupě s kamarády, měl jsem v sobě asi deset piv a nemálo panáků (a něco THC), ale stálo to za to. Tady mi ale došlo, že ani takto silná intoxikace by Doktorovi od jezera hrochů nepomohla. Uchechtl jsem se jednou... ()

Hismael 

všechny recenze uživatele

Jediná věc, která se dá pochválit, je Eva Holubová. Všechno ostatní je klasický podprůměrný Troška. Bůh ví, jaké by bylo hodnocení, kdybych znal knihu. Když to trochu přeženu, tak děj postrádá nějakou trochu normální linii běžného chování lidí a proto málo která postava jedná nějakým racionálním způsobem. Výsledek rozhodně není humor. Paradoxně těch pouhých 15 minut v Africe u jezera hrochů, je dost možná ta nejhorší část celého filmu. Troškovi výroky o tom, jak točí filmy pro českého diváka, ve kterých by se mohl poznat, mě začínají děsit. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (25)

  • Když MUDr. Karel Pištělák (Jiří Langmajer) je na návštěvě u tchyně MUDr. Čeňka Dobeška (Jaroslav Šmíd) a dostane před sebe bábovku, tak nejprve ji dá tchyně hned vedle cukřenky, v dalším záběru už je ale jediný kousek zase u celé bábovky. (Chundys)
  • Několik záběrů bylo pořízeno i z lokací Českého ráje, konkrétně ze Všeňě u Turnova (Zetwenka)
  • Řada záběrů vznikala přímo v pralese, který ukrýval mnoho jedovatých hadů. Proto k povinné výbavě štábu i herců patřily holínky. (blackrain)

Reklama

Reklama