Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V lehké komediální nadsázce sledujeme příběh slušného, hodného, ale do dnešního života se skoro nehodícího doktora Čeňka Dobeška. Byť svědomitým lékařem, neumí svého povolání či poslání využít ke svému prospěchu jako jiní jeho kolegové ze studií nebo ze špitálu. Spokojen se svým životem po boku hezké manželky Zuzany a i bohužel úděsné tchyně Marie Košvancové v panelákovém bytě 2+1 ochotně a v jakoukoliv dobu vyhoví prosbám všech, kteří zazvoní u jejich bytu, žádající jeho služby. Svou pokornou skromností a ochotou pobuřuje svou tchyni, která by ráda měla za zetě doktora s velkým D, tedy někoho, kdo je především uznávanou osobností, vydělávající velké peníze. A nesloužit komukoliv a zadarmo, jako to činí Čeněk. (oficiální text distributora)

(více)

Zajímavosti (25)

  • V záběru s bábovkou je ještě jedna chyba. MUDr. Karel Pištělák (Jiří Langmajer) dostane jen jeden kousek bábovky, po pár snímcích má ale na talířku kousky dva. (Chundys)
  • Když MUDr. Karel Pištělák (Jiří Langmajer) je na návštěvě u tchyně MUDr. Čeňka Dobeška (Jaroslav Šmíd) a dostane před sebe bábovku, tak nejprve ji dá tchyně hned vedle cukřenky, v dalším záběru už je ale jediný kousek zase u celé bábovky. (Chundys)
  • Když přijede letuška poprvé sama k rodičům dr. Dobeška (Jaroslav Šmíd) a vystupuje z auta, je vidět v předním okénku odraz mikrofonu zvukaře. (rakovnik)
  • Ve scéně, kdy leží Čeněk (Jaroslav Šmíd) v posteli, sedá si vedle něj manželka. Hned v dalším záběru však opět stojí. (Kroup4)

Reklama

Reklama