Reklama

Reklama

Panika v městečku

  • Belgie Panique au village (více)
Trailer

Obsahy(1)

Kôň má narodeniny. Jeho spolubývajúci, kovboj a indián doslova priťahujú problémy a katastrofy. Tentoraz sa rozhodnú darovať koňovi tehlový gril. Internetová objednávka tehál má však následky nečakaných rozmerov. A akoby toho nebolo dosť, počas noci začnú záhadne miznúť múry ich domu. Honba za zlodejmi z vodných hlbín ich zavedie do stredu zeme a do rúk dvoch šialených vedcov uprostred večného snehu a zimy... Podarí sa im získať svoj dom späť? Stihne kôň hodinu klavíra u svojej tajnej lásky, madam Longrée? Vo filme plnom absurdných a originálnych situácií autori rozhýbali klasické plastové postavičky z detských čias. Film vznikol na motívy rovnomenného seriálu. (maryam)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (382)

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

To bylo tak správně šáhlý! :) Zajímalo by mě kolik dohromady potřebovali figurek, protože tolik póz vždycky nahodili.. Jinak Pan Kůň rules - ta postava je vtipná a to nemusí mít ani dialog. A taky pronesli skvělou větu, která zněla nějak takto: MOC TOHO VYPIL, PIVO JE HOLD MOC LEVNÝ, MĚLO BY BÝT DRAŽŠÍ!!! :DDD ()

zlabus 

všechny recenze uživatele

Naprosto neuvěřitelně hravá záležitost, u který jsem se místy od srdce smál, protože kde jinde máte možnost vidět to co tady? Osel hraje na bicí, krávy skáčou padákem a celé se to točí kolem tří spolubydlících a to sice Koně (který miluje jízdu autem a rád se sprchuje) a naprosto pomateného Kovboje a Indiána. Viděl jsem ne až tak málo věci, ale tohle je dost možná jedna z nejoriginálnějších záležitostí, se kterou jsem měl dosud možnost se potkat. Škoda, že to místy trošku kolísá, protože jinak by to byl naprosto 100%-ní zážitek. Takhle je to jen 90%. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Zpočátku jsem na to koukal jak z jara, těch nápadů a hravosti, takovou člověk jen tak nenajde. Nápady jsou samozřejmě náležitě praštěné a celá animace je směsná už z podstaty, kterak figurky divně cupitají :) Ovšem... na to že to má nějakých 70 minut, tak se mě zdálo, že druhá půlka už byla dost o ničem a hrozně se vlekla. 65% ()

Easykk 

všechny recenze uživatele

Nemůžu jinak...nejdříve jsem ohodnotil za čtyři. Jenže teď už je týden po promítání a já to mám pořád v hlavě - tu neskutečnou bláznivinu, ty šílený nápady, to bezchybné a originální provedení a skvělý francouzský dabing (ještě že to nedabovali do češtiny). Eskapády tří kamarádů z baráčku jsou naprosto unikátní a můžu s klidem říct, že mě málo filmů oslovilo a ohlodalo smíchem jako tenhle. Naprostá bomba a doporučuji všem kdo touží se od srdce a s nadsázkou zasmát těm největším, doslova největším, koninám pod sluncem :o) ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Ak animák neoplýva práve najlepšou animáciou, stále to môže dohnať zaujímavým príbehom a humorom. Toto bolo katastrofálne po všetkých stránkach. Animácia nepríjemná na sledovanie, dej nulový a humor sa odstěhoval do Humpolce. Vlastne jeden úsmevný moment tam bol, keď malá figúrka spratala do seba veľký krajec chleba ako piraňa. No trošku málo na jeden film. Aspoň v jednom mám jasno, už od tvorcov tejto blbiny nechcem nič vidieť. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Za 260 dnů se dvojici animátorů podařilo oživit na 1500 plastových protagonistů - každou postavičku bylo třeba nejméně dvěstěkrát naklonovat a rozhýbat do souvislého pásma. (Sinecod)
  • Film bol premietnutý v oficiálnom nesúťažnom výbere filmového festivalu v Cannes 2009 a ako úvodný film Medzinárodného festivalu animovaných filmov v Annecy 2009. (maryam)
  • Snímek vyhrál cenu diváků na Fantastic Festu 2009 v texaském Austinu. (Terva)

Reklama

Reklama