Reklama

Reklama

Tajemství dějin: Hon na Hitlera

(TV film)
  • Česko Tajemství historie: Po stopách Hitlera (více)
Velká Británie, 2006, 50 min

Hrají:

Adolf Hitler (a.z.)

Obsahy(1)

Historické knihy tvrdí, že Adolf Hitler a jeho žena spáchali 30. dubna 1945 v bunkru pod berlínským Říšským kancléřstvím sebevraždu. Panuje ovšem také domněnka, že Hitler svoji sebevraždu jen fingoval a ve skutečnosti uprchl do Argentiny. FBI strávila celé roky sledováním falešných stop a prověřováním informací od lidí, kteří jej údajně zahlédli. Podle svědectví ruských vojáků, kteří prý tehdy Hitlerovo tělo našli, byla jeho mrtvola spálena a popel vhozen do jedné z berlínských stok. Ostatky chybí. Můžeme tedy s jistotou říct, jak Hitler skončil? (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

pjotri

pjotri (hodnocení, recenze)

Tento "dokument", ktery jsem nevidel, bude pekna sracka. Jednak, jak pise Snowball, je ten herec otresny a jednak , at uz se zastrelil, nebo to jen fingoval, byla u toho pistole Walther PP raze 7,65mm, zatim, co na vsech fotkach, kde nejaka pistole je, se jedna o Luger P.08 (Parabellum) raze 9mm. Takze o autenticnosti a "logickych" vyvodech tohoto dokumentu velice pochybuji.

Snowball

Snowball (hodnocení, recenze)

nevidel som to..ale neda mi sa vyjadrit na obrazky..to ma byt hitler?....bozeeeee...mohli lepsieho herca zvolit..sak henten sa vobec nepodoba...na to by som sa nemohol asi kukat

Reklama

Reklama