Reklama

Reklama

Smrt a život Charlieho St. Clouda

  • USA Charlie St. Cloud (více)
Trailer 2

Charlie St. Cloud je mladý námořník, který žije se svou matkou a mladším bratrem Samem. Jednoho dne matka odjede na noční směnu a Charlie odváží Sama ke kamarádovi. Dojde k autonehodě, při které Sam zahyne. Charlie si bratrovu smrt dává za vinu, přestože nehodu nezavinil. Na Samově pohřbu uteče do lesa, protože nevěří tomu, že Sam již není. Netrvá dlouho a Charlie začne vídat přeludy tak reálné, jako kdyby před ním stál bratr z masa a kostí. Jeho okolí má však za to, že Charlie přišel o rozum. Krátce poté se do města vrací Tess, spolužačka ze střední. Oba mladí lidé se do sebe zamilují. Pokud bude chtít Charlie znovu objevovat krásy života, bude muset nechat odejít minulost a nadobro se rozloučit se svým bratrem Samem... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (145)

Ant 

všechny recenze uživatele

Nic nového nepřinášející a předvídatelný film, který měl pro Efrona znamenat přesun k dospělým rolím. To je ale trochu silné slovo, protože tak velké ambice tenhle film nemá. Ale je třeba říct, že to není vůbec herec k zahození a pořádná vážná role na něj možná někde čeká. Samotný film není žádné mistrovské dílo, ale jako oddechovka na víkendové odpoledne je to akorát. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $44miliónovTržby USA $31,206,263Tržby Celosvetovo $48,478,084Tržby za predaj DVD v USA $12,536,784 //počet predaných kusov 682,672║ aj keď to nie úplne využíva určité rozbehnuté výhody, miestami to je dosť slušne uhrané, o trošičku viac sa s tým pohrať a mohlo to byť cielenejšie silnejšie znejúce, herci fajn, plusom iskrivá atmosféra /60%/ ()

Reklama

adriane9 

všechny recenze uživatele

Nebylo to špatné, Zac je docela fajn, nevadí mi a rozhodně není žádný tuctový herec pro teen filmy. Tedy v jeho prvních rolích jsem nebyla poctěna ho vidět, tudíž hodnotím jen dvě "dramata" kde hrál hlavní roli a myslím že má slušně nakročeno. Sice jen pro romantiku, protože s jeho zjevem ho horkotěžko dáte do hororu. Ale zpět k Charliemu, Zac umí výborně brečet a taky se smát, dále musím ocenit Amandu Crew, která mi byla moc sympatická a vlastně i ta celá její nádherná loď, neopomenu úžasnou krajinu a hudební doprovod...na drama to moc nevidím, ale film romantickofantasy duším doporučuju... když jiný lepší nebude :-) ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Nevím, čím začít… tak to vezmu takhle - od tohohle filmu jsem nečekal naprosto nic, a přesto mě zklamal, nudil a místy až znechutil. Kýčovitá kamera (v některých záběrech to vypadá, že si kameraman dopřával LSD, jak to je "krásně" kýčovitě barevné), nevýrazná hudba, špatný scénář no a Zac. Už u filmu 17 Again jsem psal, že neutáhne komedii a nyní můžu v klidu napsat, že neutáhne ani drama (nebo pokus o drama). Neříkám, že je totální dřevo, zase takhle zaslepený nejsem, ale momentálně mě prostě nepřesvědčuje, že by se kdy mohl vymanit z role zpívajícího puberťáka na střední… Klady tohoto filmu - Amanda Crew. Zápory - vše ostatní, co jsem už vyjmenoval, plus stopáž (už dlouho se mi u filmu nestalo, abych odolával myšlence zmáčknout to kouzelné tlačítko forward). Jednoduše řečeno - špatné ve všech ohledech, chvíli jsem zvažoval i horší hodnocení, ale jsem v poměrně slušné náladě. Pokud chcete vidět opravdu skvělý film na podobné téma, doporučuji Rabbit Hole. P. S. A hlavně se nenechte nalákat na jména Kim Basinger a Ray Liotta - Kim zde má tak minutu, Ray těch minut má cca tři. ()

Morzael 

všechny recenze uživatele

Byl jsem velmi mile překvapen po High School Musical, že je Zacův plastický obličej schopen emocí. Jinak celkem hezky natočený emotivní film, který místy až příliš hraje na city. Jsou tu zajímavé momenty, vypadající jak vystřižené z romantismu, jako třeba milenecká hide and seek na hřbitově a neustálá přítomnost různě kýčovitých náhrobků, ale proč ne, zrovna se mi to trefilo do nálady. Bratrský vztah jsem s mrazivým pocitem v zátylku prožíval od začátku až do konce a umím si své chování ve stejné situaci úplně v klidu představit. Až na jisté nelogické věci, musím uznat, že jsem se celkem dobře bavil a film si zahrál s mými emocemi dle zamýšlení. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (12)

  • Zelená reštaurácia pri prístavisku s názvom "Flynn´s Reach" je v skutočnosti povestná "Molly´s Reach" zo seriálu The Beachcombers v meste Gibsons, štát Britská Kolumbia. Kvôli natáčaniu bola dočasne premenovaná a premaľovaná na zeleno. (ThomasCrown)
  • Diváci pred testovacím premietaním obdržali lístky s názvom filmu Radio Prom. (ThomasCrown)

Reklama

Reklama