Reklama

Reklama

Námořní vyšetřovací služba L. A.

(seriál)
  • Česko Námořní vyšetřovací služba Los Angeles (více)
Ukázka z filmu 80
Krimi / Mysteriózní / Thriller / Drama
USA, (2009–2023), 227 h 15 min (Minutáž: 40–84 min)

Tvůrci:

Shane Brennan

Kamera:

Victor Hammer

Hrají:

Chris O'Donnell, Daniela Ruah, LL Cool J, Eric Christian Olsen, Barrett Foa, Linda Hunt, Renée Felice Smith, Miguel Ferrer, Medalion Rahimi, Caleb Castille (více)
(další profese)

Série(14) / Epizody(322)

Trénovaní agenti využívají falešné identity a nejnovější technologie, aby splnili svůj úkol. Zvláštní agent „G“ Callen je jako chameleon, který se dokáže proměnit v kohokoliv, když je třeba proniknout do zločineckého podsvětí. Jeho parťákem je zvláštní agent Sam Hanna, který sloužil u námořnictva a zažil bojové akce v Afghánistánu i Iráku. (AXN)

(více)

Videa (205)

Ukázka z filmu 80

Recenze (94)

jasiska 

všechny recenze uživatele

Veľmi mám rada NCIS a tak, napriek tomu, že po piatom dieli som na tomto spin-offe nič zaujímavé neobjavila, ešte chvíľu zotrvám a pozriem si aj ďalšie diely. Ak však seriál nezíska trochu šťavy, viac ako tri diely to asi nebudú.__Po celej prvej sérii: stále je LA slabšie ako pôvodné NCIS, ale dá sa celkom fajn pozerať.__2. séria: buď sa neuveriteľne zlepšili, alebo som si zvykla, lebo už sa mi NCIS:LA dosť páči. Obzvlášť detektív Deeks je awesome :-) ___ 168. séria (či koľká): vždy som vedela, že je to povrchný seriál, ale čím viac, tým je to do očíbijúcejšie. Obzvlášť mi lezie na nervy, ako strašne vážne sa berú Sam a Cullen - áno, všetkým je nám jasné, akí ste úplne mega super cool, ale možno by aj niečo nemusel byť terorisický útok/koniec sveta. ()

pekas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Původní Námořní vyšetřovací služba mě celkem bavila. Tento seriál mě zklamal. Mám z něho takový pocit prázdnoty. Hodně krásných lidí, rádoby akce ale celé to na mě působí jako nafouklá bublina plná vzduchu a ničeho víc. Je to pro mě průměr, nic víc. 50% Po letech měním hodnocení, momentálně jsem načal sedmou sérii a stále mě to baví. Takže zase tak špatné to jako oddechovka není. 85% ()

Reklama

mAt3s1302 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál je moje srdcovka,super děj postavy, které mají dobře se rozvíjející vztahy,šéf Hetty, spojení Hany a Callena, a rozvíjející láska mezi Marty Deeksem s Kensi a Erikem s Nell jsou super bonus. Ale jak jsem psal kdyby skončil po šesté nebo sedmé sérii byl bych spokojený ale bohužel neskončil. Přišli nové postavy a děj se totálně zamotal. Alespoň ale ne tolik jako u klasický NCIS kde je snad 20 sérii a sestava z prvních sérii už tam samozřejmě není a stojí to za hovno. 60% ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Spin-off, který vychází z jiného spin-offu. O proti původnímu NCIS tady máme pěkné slunečné prostředí a holky v bikinách. Hlavní postavy mi moc nesedí, ale škádlení mezi Deeksem a Kensi pobaví a Hetty je taky zajímavá postava. Případy jsou podobné jako v původním NCIS, akorát tady je i línie s Callenovou minulostí. Občas se podívám, ale že bych musel sledovat všechny epizody. Jinak k seriálu jsem se dostal přes společné epizody s Hawaii Five-0. 55% A zajímavost na závěr i tento seriál měl mít spin-off a to NCIS: RED, ale nedostal zelenou na celou sérii, což podle mě ani není žádná škoda, protože ten dvojdíl mě vůbec nezaujal. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Oproti NCIS působí akčněji a postavy mám také nějak raději. Původně jsem seriálu dával 4 hvězdičky, ale časem už se začínají "okoukávat" a se čtvrtou řadou je to už tak nějak spíš nuda a průměr. Působí to nevyváženě. No a protože je ohlášena další řada a dokonce se drze scénaristé pokusili o dalčí odnož (odnož z odnože???) formou NCIS:RED, neočekávám obrat k lepším a stahuji hodnocení na 3. ()

Galerie (3 112)

Zajímavosti (38)

Reklama

Reklama