Reklama

Reklama

Králičí nora

  • USA Rabbit Hole (více)
Trailer

Přebolí někdy ztráta dítěte? Becca a Howie Corbettovi jsou šťastný manželský pár. Život se jim ale navždy změní, když se jejich čtyřletý syn Danny stane obětí autonehody. Nic už nebude jako dřív. Beccina matka i sestra se snaží manželům pomoct. Jak zvládnout smutek? Becca kontaktuje mladého Jasona, studenta, který způsobil Dannyho smrt. Jason kreslí komiksové příběhy o paralelním vesmíru, do kterého vede „králičí díra“. Debatují spolu o kvantové teorii nesmrtelnosti a snad je to způsob na zvládnutí jejího smutku. Howie se utápí v minulosti a hledá útočiště jinde. Oba v neúnosné situaci dělají překvapivé a nebezpečné rozhodnutí, když si vybírají cestu, která určí jejich osud. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (202)

Ant 

všechny recenze uživatele

Za začátku jsem z celého příběhu nebyla úplně unešená, popravdě jsem se neskutečně nudila. Naštěstí to pomalu přece jen najde své tempo. Filmů o ztratě dítěte je spousta, tenhle těží především ze svého prvotřídního obsazení. Eckhart a Kidman tvoří skvělý herecký pár, ale ani mladý Miles Teller se mezi nimi neztratí. Rabbit Hole je velmi dobré drama, ale příběhově neobsahuje nic, kvůli čemu bych si na něj za týden vzpomněla. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Podprůměrná Kidman a průměrný Eckhart hrají na nervy... drásající téma, jehož provedení končí hned v počátku. Králíči MORA v kterém člověk musí sledovat pochmurné ksichty ústřední dvojice. Někdy je méně více a jooo dobré, ale nejde kuva stavět jen na silném tematu, no ne?! Opět budu ten špatný, no víc jak 4/10 ani hovno nedám. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Nemastný, neslaný drama o těžkém životním traumatu. Celkově snímek ukazuje, jak těžký život dokáže být a co kolik klacků vám života dokáže nahodit pod nohy. Hlavní protagonisté se tím snaží prokousat a přeskákat a je to pro ně těžké. Skvělé herecké obsazení - Nicole, Aaron, Dianne. Všichni si hrají to své, ale společně jim to nefunguje, to je největší kámen úrazu filmu. I když to má být srdceryvný příběh, nijak mě to nedojalo, nijak to nezacloumalo s mými emocemi a to je u takového typu filmu špatně. A já jsem zrovna ten typ diváka, který brečí u všeho, tohle ve mě ale nic nevyvolalo. ()

sulimo 

všechny recenze uživatele

Příjemné a pomíjivé. Už to tu bylo snad tisíckrát, a kdyby v tom nehrála Kidmanová, tak se na to asi ani nekouknu. Ale něco se tomu přece jen musí nechat, nejedná se o vtíravou záležitost, není to nikterak emocionálně vydíravý film. Je jen na Vás, jestli se onomu tíživému pocitu plně poddáte nebo zůstanete lhostejní, v tom spatřuji veliké a snad doknce i největší plus, jinak neoriginílního filmu. ()

Kryšpín 

všechny recenze uživatele

Další příběh, který si hraje na vaše emoce. Jenže ztráta dítěte tu byla už tolikrát, že mi to příjde obyčejné. Film zachraňuje pár scén a kupodivu Aaron Eckhart, který vydá více emocí než Nicole Kidman, která je celou dobu pasivní a uzavřená. Nejvíc mě zaujal "Rabbit Hole", aneb vztah mezi matkou zesnulého dítěte a klukem, který měl automobilovou něhodu, u kterého zesnul právě její syn. Bohužel vztah nebyl více rozvinut a film tak spadá do škatulky průměrných. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (13)

  • Při jízdě autem cca od 00:30:00 není Nicole Kidman připoutaná. Při debatě s manželem jsou neustálé záběry na ni a na něj (není tam prostě prostor k tomu, aby se připoutala). Když ale její manžel v 00:34:28 prudce brzdí, Nicole je připoutaná a tak se jí nic nestane. (Pavlínka9)
  • Nicole Kidmanová sice neviděla původní broadwayské divadelní představení z roku 2006, ale četla následné recenze a ozvala se producentovi své vlastní produkční společnosti Blossom Films. Ten následující den zhlédl večerní představení a následně si domluvil schůzku s Davidem Lindsay-Abairem, aby s ním projednal možnost zfilmování jeho hry. Kidmanová si později přečetla scénář a navštívila představení v Austrálii. (DivX)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno