Reklama

Reklama

Králičí nora

  • USA Rabbit Hole (více)
Trailer

Přebolí někdy ztráta dítěte? Becca a Howie Corbettovi jsou šťastný manželský pár. Život se jim ale navždy změní, když se jejich čtyřletý syn Danny stane obětí autonehody. Nic už nebude jako dřív. Beccina matka i sestra se snaží manželům pomoct. Jak zvládnout smutek? Becca kontaktuje mladého Jasona, studenta, který způsobil Dannyho smrt. Jason kreslí komiksové příběhy o paralelním vesmíru, do kterého vede „králičí díra“. Debatují spolu o kvantové teorii nesmrtelnosti a snad je to způsob na zvládnutí jejího smutku. Howie se utápí v minulosti a hledá útočiště jinde. Oba v neúnosné situaci dělají překvapivé a nebezpečné rozhodnutí, když si vybírají cestu, která určí jejich osud. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (202)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek, který má jednoduchou premisu - manželé se musí vyrovnat s tím, že při nehodě přišli o svého malého syna. To téma je tak jednoduché, že tohle mohlo stát na jediném - na hereckých výkonech. A ty byly využity naplno. Neříkám, že téma je jednoduché, ale není vyloženě rozvíjeno, právě herecké výkony činí snímek dobrým. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

"Prečo si Boh nejakého anjelika nevyrobí?"...Nicole Kidman sa s pribúdajucimi rokmi mení na "plastic barbi", no vďaka za to, že jej herecký prejav sa nezhoršuje a je stále rovnako dobrý ako kedysi. Poniektorí užívatelia spomínajú, že film je robený podľa divadelnej predlohy a je to aj trochu poznať, pretože film je založený v prvom rade na hereckých výkonoch a dialógoch. Príbeh je komornejší a prináša pohľad do rodiny postihnutej tragédiou. Našťastie sa ocitáme v čase "8 mesiacov po" a sme tak ušetrení citového vydierania. Emócií ponúka film aj tak dosť. N. Kidman tu od mnohých dostáva poklony za herecký výkon, ktorý samozrejme chválim aj ja, ale A. Eckhart sa m i zdal ešte lepší. Slabšie štyri.70%. ()

Reklama

Aleee89 

všechny recenze uživatele

(viděno v prosinci 2010) Opět se blíží oscarová sezona a lze vypozorovat, že i tenhle film do ní možná promluví, tudíž jsem nezaváhala a na Rabbit Hole se podívala. Film o ztrátě dítěte není ve světě kinematografie žádnou novinkou, ale tenhle je dělán s citem, připadalo mi, že emoce lacině neždíme za každou cenu. Teda aspoň ze mě je nevyždímal, ale přesto jsem se necítila nějak ochuzena nebo tak. Ústřední herecký pár k sobě ladil a byl příjemný, i na Nicole se dívalo dobře, někdy s ní mívám problémy. Celkem poklidně, příjemně to uteklo, užila jsem si to, ač to je smutný film, smutně se po něm necítím, spíše tak nějak vyrovnaně. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Zmizne niekedy tá bolesť?“ – „Nie. Ale zmení sa. Tá ťažoba je stále s tebou, ako tehla v kabelke. Ale dá sa s tým žiť. A niekedy dokonca pozabudneš.“ Strhujúci herecký výkon nežnej, sexy, chápavej mamy Nicole Kidman na mňa zapôsobil tak, ako podobne bravúrny výkon Kim Basingerj v nie nepodobných Dverách v podlahe. Aaron Eckhart jej zdatne nahráva. Zapôsobil na mňa tiež kvalitný scenár (podľa divadelnej hry), ktorý bez hystérii a veľkých slov líči život manželského páru, snažiaceho sa vyrovnať so smrťou 4-ročného syna. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Králičí nora je příběh manželu Beccy a Howieho,kteří ztratí svého čtyřletého synka při tom co ho srazí autem mladý student Jason.Film je o tom jak se s celou bolestivou událostí oba vyrovnávají...Jelikož mam sám dětí a jedno v tom samém věku tak už tyto filmy nějak nedávám...Nejedna slza ukápla.Za mě 90 % a pět hvězd. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (13)

  • Johna Camerona Mitchella námět zaujal, sám měl bolestivou zkušenost, když mu bylo čtrnáct let, zemřel jeho desetiletý bratr na následky srdeční choroby. (DivX)
  • Na začátku filmu nabírá Becca (Nicole Kidman) hlínu holýma rukama. V následujícím záběru ale má rukavice. (noelcoward73)
  • Pro Nicole Kidman se jedná o první snímek, v němž hrála ustřední postavu a zárověn byla jeho producentkou. (ČSFD)

Reklama

Reklama