Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Smějte se s námi! Eduard Hrubeš nabízejí ty nejvtipnější a nejkurióznější záběry natočené amatérskými kameramany. (oficiální text distributora)

Recenze (141)

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Možná kdysi v pravěku, když ještě tento pořad sledovali neandrtálci, to někdo ocenil, jinak jsou tyhle typy pořadů všechny na jedno brdo (čti na hovno). Pokud si totiž soutěžící dokázal poradit s dvoumetrovou plyšovou kostkou, mohl si vyházet i třímetrovou kameru..neber to...................... moje hodnocení = 2 z 10. ()

BuryGol odpad!

všechny recenze uživatele

Tak z tohohle pořadu mam vředy ještě dneska. 10 let starý rádobyvtipný videoklipy (převážně z Ruska), kterejm se v sále kdovíproč všichni smáli. Jako třešnička na už tak zkaženym dortu byl Hrubeš, kterej podle mě vůbec nevěděl a jeho styl bylo něco strašnýho. Toho bych nenechal moderovat country večer v Horní Dolní, natož cokoli v televizi. Fujtajbl! ()

Reklama

killer1992 

všechny recenze uživatele

Další ukázka toho, jak ulítli jsme byli v devadesátých letech. Pravidelné sledování toho, co bysme dnes nazvali fail compilations patřilo k rutině snad každé rodiny. Dnes, zejména díky internetu se už naštěstí takové věci na obrazovkách neobjevují. Jedna hvězda za to, že je to přece jen o něco lepší, než ta Rychlého ulítlost. ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Ani jsem nevěděl, že ten pořad trval tak dlouho. V mém dětství to u nás běželo v televizi na veřejnoprávní stanici hodně často a ze začátku mě to i bavilo, i když úroveň těch videí s nahraným smíchem asi nebyla příliš vysoká, jak jsem později zjistil. Ovšem melodii úvodních/závěrečných titulků a tu sochu si pamatuji stále docela živě. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Někdy ubohé a někdy humorné klipy bych za normálních okolností ohodnotila průměrem, ale to by tenhle pořad nesměl uvádět všech trapáků král Eda Hrubeš. Nevím, kde tohohle absolutně nesympatického a nevtipného bimbasa vyhrabali, každopádně poslouchat jeho debilní anekdoty, kterým se smál jen on sám, bylo skutečným utrpením (fakt horší než Novotný, Rychlý a Bubílková dohromady). 25% za klipy se zvířátky. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama