Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Smějte se s námi! Eduard Hrubeš nabízejí ty nejvtipnější a nejkurióznější záběry natočené amatérskými kameramany. (oficiální text distributora)

Recenze (141)

uiu 

všechny recenze uživatele

Pořad po mnoha letech vrátili na obrazovku a nestačím se divit, kam až může spadnout ucházející humorný pořad, na který jsem se za mlada i ráda dívala. Vedle Eduarda Hrubeše přibrali na moderátorskou pozici Veroniku Žilkovou, která má být takovou humornou vložkou a dělat ze sebe totálního idiota. Do toho se nedočkáme žádných nových videí, nýbrž těch starých, ještě točených na ruční kameru. Tři hvězdy dávám za originální pořad z roku 1999. Ten z roku 2010 si zaslouží tak jednu hvězdu. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Ve své době jsem se díval na tento pořad pravidelně a slušně se bavil. Vyvinula se u mě typická česká vlastnost a součást povahy, a to škodolibost a poťouchlost. Protože tento pořad je víceméně o lidské nešikovnosti a nehodách. I když bych se dnes na tento pořad už nepodíval (i když jej reinkarnuje v jednodušší podobě jedna TV jako součást zpráv), nezastírám, že se mi líbil, takže nebudu ani hodnotit dnešním měřítkem. ()

Reklama

BFG2000 odpad!

všechny recenze uživatele

Katastrofa... nutit lidi smát se tragédii jiných. Ano, jsou tam vtipné scénky, jsou tam dokonce i velmi vtipné scénky, ale všechno negativně přemaže již zmíněné utrpení. Jsou to mnohdy anonymně brané klipy, kdy ani nikdo vlastně neví, jak to dopadlo. A opravdu nechápu, jak tuhle zhovadilost mohla vysílat zrovna ČT. A ten kdo se tomu směje? Začít přemýšlet by bylo na místě. Jinak o kabátu, do kterého je celý pořad zabalem s pořádnou čepicí v podobě Hrubeše raděj nemluvím. ()

IvonaK 

všechny recenze uživatele

Pletu si pořady tak neváhej a toč a natoč to. Tři hvězdičky teda dávám protože jsem se tenkrát jako dítě na to těšila a líbilo se mi to. Dneska už jsou divácké zprávy, youtube záběry a další cipoviny. A jelikož tenkrát nebyl internet a nemohli jsme si vybírat a co nám televize naservírovala s tím jsme se museli spokojit, takže jsem se smála jako správné dítě a velice si tohoto pořadu vážila. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Někdy ubohé a někdy humorné klipy bych za normálních okolností ohodnotila průměrem, ale to by tenhle pořad nesměl uvádět všech trapáků král Eda Hrubeš. Nevím, kde tohohle absolutně nesympatického a nevtipného bimbasa vyhrabali, každopádně poslouchat jeho debilní anekdoty, kterým se smál jen on sám, bylo skutečným utrpením (fakt horší než Novotný, Rychlý a Bubílková dohromady). 25% za klipy se zvířátky. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama