Reklama

Reklama

Pařba v Bangkoku

  • USA The Hangover Part II (více)
Trailer 1

Od Dougovy bláznivé rozlučky se svobodou uplynuly už dva roky. Nyní je na řadě Stu. Jeho nastávající ženou se má stát imigrantka Lauren z Thajska a celá svatba má proběhnout v Bangkoku. Stu si uvědomuje, jaké problémy by při jeho rozlučce mohly nastat, a tak nesouhlasí s účastí divokého Alana. S tím ale nesouhlasí Doug a Phil, a tak tedy na svatbu vyráží celá partička společně. Už při předsvatební večeři dochází k potížím, otec nevěsty řekne Stuovi, že je příliš povrchní a nevýrazný, že takového muže si pro svou dceru opravdu nepředstavoval. Aby zaplašil špatné myšlenky, tak Stu vyrazí s kamarády na pláž k táboráku, což se jeví jako nevinná zábava. Ráno se ale Phil, Stu a Alan probudí ve špinavém hotelovém pokoji v Bangkoku, aniž by si pamatovali jedinou věc z předchozího večera. Jediným z celé party, kdo zůstal, je Doug, který má za úkol krýt kamarády do doby, než se vrátí na svatbu. Stu má na obličeji stejné tetování jako Mike Tyson a Alanova hlava je pro změnu oholená až na kůži. To nejhorší ale teprve přijde. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (1 322)

Mertax 

všechny recenze uživatele

Je to „sick night“ v negativním i pozitivním slova smyslu, proto 65 %. Koho alkoholické eskapády z jedničky nepobavily, tak z dvojky nadšen nebude. Hangover II nejen že vykrádá svého předchůdce, ale v mnoha vtipech tlačí na pilu, a snaží se tak Vegas překonat. A znáte to – 2x do stejného strip klubu nevkročíš. Scenáristé dvojky se změnili, je mezi nimi i sám režisér. Bohužel kvalita filmu šla místy k zemi jako Stuovy zvratky z prvního dílu. Koncept filmu zůstává naprosto stejný, parta se zlíská, probudí s opičkou a skládá střípky z minulosti, která skrývá řadu divokých, ponižujících, nechutných, ale intenzivně intimních zážitků. Mění se jen lokace - z království gamblingu hurá do ráje sexuálního turismu, levných drog... a buddhistických klášterů./// To, že opékání načechraných marshmallowů, je americká obludnost, si myslím už dlouho. A po tom, co do pamlsků Alan napíchá své medikamenty, si to parta snad myslí taky:). Pařba se tedy rozjíždí a my retrospektivně zjišťujeme, co všechno banda provedla a koho má Bangkok ve svých spárech. Je to maso (skvělý fór). Doslova./// Řada vtipů je pouze variací na ty z prvního dílu např. masturbační fór či totální okno. Pokud jste jedničku neviděli, budou vám asi připadat originální a zábavné. Pokud viděli, možná se kriticky zamyslíte nad tím, že scenáristé nějaké snahy o inovaci ignorují. Anebo se budete lámat smíchy na zemi a potečou vám slzy, že neuvidíte na titulky. I takové chvíle jsem u filmu zažila. Btw překlad je občas velmi kreativní a vtipnější než původní hlášky./// Vrací se i šílený gangster Mr. Chow (pro nás fanoušky Community señor Chang). Užila jsem si ho tentokrát možná až příliš zblízka, ale jeho upištěný šílený hlásek a herecké kreace jsou prostě stále geniální. A ochránci primátů, připravte se. Věty „No animals were harmed“ na konci titulků se nedočkáme!/// Tvůrcům plakátu bych dala několik na holou, protože kvůli rádoby šokující reklamě přijdete o minimálně 2 dobré vtipy (tetování, opička)./// Zamrzí, že se do filmu nedostalo žádné avizované cameo (Gibson, Neeson), ale jedno na konci čeká. Dle mě sice těžce trapné (podobně je na tom i sladké finále), ale to vynahradí hodně vtipné fotky z pařby, které uvidíte při titulcích stejně jako u prvního dílu. Drogy, alkohol, krev, pot, prsa, penis. Stačí si vybrat! Ústřední trojice je pořád docela zábavná, Alan je však místy až příliš otravný a natvrdlý, Stu hysterický, Philovi ani na chvíli neuvěříte, že je zodpovědný otec od rodiny a učitel. Ale k čertu s tím, je pořád zatraceně sexy - a to se u komedie počítá. [Kino] ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Hodne velky zklamani. Furt jsem si rikal, tak uz si to dokecejte, at se muzem presunout pres uvod a konecne se to rozjede. Jenze ono hovno, celej film jede v takovym pomalym, ukecanym tempu. A kdyz se proste vic mluvi, nez dela naky dobytkarny, tak to holt neni zabavny. Cely je to samozrejme jak sjety pres kopirak a to ani prvni dil nebyl nejakej vrchol originality. Sem tam se zadari nejakej brutalni forek, ale to je vazne vyjimecne a vetsinou to je zase variace na neco z prvniho dilu. Srat na to, ze to neni originalni, kdyby to slusne odsejpalo a ja se u toho bavil, tak neni co resit, jenze to se bohuzel nedeje a ani ty zaverecny fotky uz nemaj takovej kalibr. Aspon, ze herci jsou furt sympataci, i kdyz Galifianakis to tentokrat zas tak moc nerozjizdi. Tohle Philipsovi nevyslo. ()

Reklama

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Film to nemá ľahké, je totiž odsúdený na úspech a fanúšikovia prvého dielu neočakávajú nič, než daľšiu kopu srandy. Ale má to háčik, ide o varenie z tej istej vody a to skoro do puntíku. Veľká škoda toho. Na The Wolfpack som sa tešil a ono to je ako slabý remake prvého dielu :/ bolo príjemné opäť medzi nich zavítať, no chcelo to niečo iné, odlišné, svoje. Niečo čím by bol film originálny (ak nerátam zopár vydarených vtípkov). A takto je z filmu najlepší asi len trailer. PS: som síce sklamaný a koment samá kritika, no na tých 50% možno 60% to je a na kino pri cole a popcorne to stačí. [Videl v Kine] ()

Marigold 

všechny recenze uživatele

Jednička byla takový rostlý a zapocený americký buran, dvojka je ukničený rýžový pudink, který svého předchůdce dokáže překonat měrou všeho - kromě míry toho nejnutnějšího, a to je humor a zábava. Recyklace fórů vede k tomu, že se jde ještě o chloupek víc přes lajnu, ale také k tomu, že co působilo v jedničce přirozeně a překvapivě, je tady už jen afektované a předvídatelné. Nejvíc jsem se tak zasmál u závěrečné slideshow... Z Hangoveru se prostě dle předpokladů stává nudná frančíza, která bude maximálně těžit z nosného nápadu vlčí smečky a velkého okna. Pro někoho možná dost, já říkám: naprostá ztráta času. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Legendární partička Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis a Justin Bartha jsou zpět tentokrát v Bangkoku. Nemalé zklamání oproti senzační Pařbě ve Vegas, co dodat, prostě jsem se nebavil. Jedině mě pobavila opice a závěrečné fotografie z celého dění. Z vylouhovaného sáčku se udělá těžko vynikající čaj. ( Hodnocení: 4/10 ) ()

Galerie (48)

Zajímavosti (39)

  • V části, kdy hlavní hrdinové vstoupí do mnišské zahrady, po výprasku od mnicha můžeme vidět, že Alan (Zach Galifianakis) nemá svůj klobouk kolem krku a nemá ho ani v ruce, ale v záběru po opuštění zahrady ho má opět na hlavě. (Skarface)

Související novinky

Pařba pokračuje v Evropě

Pařba pokračuje v Evropě

02.06.2011

Todd Phillips se ještě před premiérou Pařby v Bangkoku nechal slyšet, že uvažuje o trilogii. Studio Warner Bros. mu to bezpochyby rádo umožní, hlavně poté, co druhá kocovina sesbírala ze světových… (více)

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

31.12.2010

Další kalendářní rok se chýlí do finále a nechává v nás několik výjimečných filmových zážitků. Nebylo jich zas tolik, ale byly o to silnější. To na rok 2011 nám Hollywood (a nejenom ten) chystá… (více)

Tak co dál, Shyi?

Tak co dál, Shyi?

05.07.2010

Kauza Poslední vládce větru už se k vám zřejmě donesla. Celovečerní hraná adaptace populárního anime seriálu sbírá za oceánem extrémně špatné recenze. Kritici se předhánějí ve vymýšlení vtipných… (více)

Pařba bez Vegas

Pařba bez Vegas

02.12.2009

O tom, že jeden z nejvýdělečnějších letošních filmů se dočká dvojky, jsme už psali. Pravda, ani jsme nemuseli – když nějaký snímek stojí 35 milionů a vydělá jen v kinech 460 milionů dolarů, je… (více)

Reklama

Reklama