Reklama

Reklama

VOD (1)

Touha po moci i pomstě žene Daenerys proti těm, kteří neuznávají její nárok na Železný trůn. Arya se ocitá v ohni nemilosrdné válečné vřavy v ulicích King´s Landing. Sandor Clegane jde vstříc bratrovražednému souboji. Rodinná pouta Lannisterů pečetí jejich osudy. (DavidWark)

Videa (2)

Trailer

Recenze (267)

Zek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak nejdřív s jednou balistou dokážou sundat pomalu dva draky a teď jich je tam celej arzenál a ani jednou se netrefí? To mohla rovnou Deanarys zničit celou obranu králova přístaviště už dávno a ne se tam pořád dohadovat. Na tenhle díl jsem se hodně těšil, ale to co jsem viděl bylo jedno velké zklamání. ()

SamVimes

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epická bitevní epizoda, jež je denním a ohnivým protipólem noční a ledové třetí. Střet Cleganů mě až tak nebral, vzhledem k tomu že Hora už vlastně moc není sám sebou, ale všechna lannisterská loučení i Jon s Dany ždímali emoce na maximum. Kdo říká, že se charakter Daenerys otočil během jednoho dílu, ten poslední dvě řady (ale i předcházejících šest) nedával pozor. ()

Reklama

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bezkonkurenčně nejlepší kousek z celé série. Nepředvídatelný, krutý, o to ale ve finále víc působivější. Výtečná muzika umocňuje tenhle díl, který bude a to pevně doufám, jen takovým malým předskokanem k závěrečnému vyvrcholení. A ať už se stane s Deanerys cokoliv, je pro mě v tuhle chvíli ta nejlepší adeptka na železný trůn. ()

Landauer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mno... evidentně je cool trolit GoT... fakt netuším, co by uspokojilo zdejší odpaďáky. Jako dát tomuhle dílu Odpad? WTF? Co podle vás má jednu hvězdičku? Občan Kane? Ufff.... Já ovšem nejdu s módou, miluju dobrý filmy a taky GoT a tohle je jedna z nejlepších epizod ever!!!! Nedokázal jsem odtrhnout oči a je to epický zakončení ságy. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu to vyzerá tak, že v záujme ďalšej mega akcie si tvorcovia museli nájsť nejakú zámienku a z jednej z tých kladnejších postáv seriálu preto urobili masového vraha. Nie je to úplne tak, osobne tu cítim aj nejakú tú kritiku súčasnej zahraničnej politiky západných mocností, ktoré v záujme vyššieho dobra a zvrhnutia nejakého diktátora neraz zabijú aj množstvo civilistov. Či ide skutočne o metaforu, na to by som si ale nevsadil. Každopádne dobýjanie mesta je "žrádlo" a umiera sa skutočne tak osudovo, ako sa patrí na predposlednú epizódu dlhočizného seriálu. Ale radšej sa nezamýšľajte nad tým, prečo, keď máte so sebou vo vzduchu ničivú zbraň, tak cestou k cieľu ju musíte pár krát použiť a nejdete hneď k cieľu a nevybavíte to sakum prásk s tým, s kým ste si to chceli vybaviť tvárou v tvár bez collateral damages. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Moment, v němž Drogon přelétá nad Královým přístavištěm, můžeme vidět už v epizodě Krev mé krve (2016) při Branově vizi. (Sayko)
  • Emilia Clarke se nechala slyšet, že je znechucena tím, co její postava Daenerys v této epizodě provedla. (Duoscop)

Reklama

Reklama