Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Je dobojováno. Daenerys drtivě porazila vojska Cersei, která sama v bitvě podlehla. Pro Daenerys ovšem dobojováno není. Ne všichni zcela souhlasí s jejími způsoby a jsou ochotni udělat vše pro to, aby se královnou nikdy nestala. Začíná pravá hra o Trůn. (Klajondr)

Videa (1)

Trailer

Recenze (257)

immortalis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě spokojenost už na začátku série jsme s kamarádem tipovali jak to skončí a naše tipy se celkem sešli. Poslední sérii i tak hodnotím plným počtem. Stále si však myslím, že poslední dvě série měli mít po 10 dílech i s tou delší stopáží a byl by dostatek času na všechny postavy. BTW: 58% si to opravdu nezaslouží, ale je moderní remcat a škemrat o remake :DDD Naštěstí těch spokojených je více jen nejsou tolik slyšet, protože nepotřebují brečet v každé diskuzi, pod každým příspěvkem atd... Jsem opravdu rád, že jsem mohl být u takového fenoménu jako GOT jsou a budou. Trochu jsem doufal, že by nám mohli dát spinoff Aryi alá Colombus. Nebo Jona za zdí... Spring is coming! ()

Krabak odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

BEZ SPOILERU: Takový závěr si GoTko nezasloužilo. Po předposledním díle, který byl jeden velký převrat se ti dva méněcenní scénáristi uchýlili k žalostně "rychlému" zakončení. Tento díl se měl jmenovat "Díl dlouhých pohledů, Díl nesmyslných dlouhých keců, Díl žalostně trapných 20ti minut". Vlastně jsem rád, že tohle byl poslední kousek skládanky. Ty dva dem**ti mi tak znechutili tenhle seriál, že se nemusím aspoň obávat dalšího pokračování. A co se týče hereckých výkonů? Buď hráli to, co ti "D"umbassové chtěli, nebo je to tak nebavilo, že už se viděli za svuj honorář někde na Maledivách. Za velké očekávání si toto prostě lepší hodnocení nezaslouží!--->5% ()

Reklama

Chermy odpad!

všechny recenze uživatele

Mám takovou pěknou analogii. Představte si finále Společenstva prstenu, poměrně adrenalinovej, hodně se toho stane, společenstvo je roztříštěné. Na další díl si ale musíte počkat cca dva roky. Oficiálně na Dvě věže není rozpočet, budou jen dva díly. Skutečnost je ale taková, že Peter Jackson vydělal balík a konečně se může umělecky realizovat a natočit vysněného King Konga. Po dvou letech konečně kino, v úvodní scéně ale vidíte jak Frodo vbíhá do jeskyně a háže prsten do lávy. Na Sama asi scénáristé zapomněli, Gluma ani nepředstavili, nebo na něj nebyl rozpočet, Jackson ho vyplácal na klubíčko dinosaurů v Kongovi. Střih, Aragorn dostává korunu všichni se klaní, následuje 40 minut loučení se Středozemí, nějaký trapný pokec v hospodě.. mělo by Vás to dojímat, ale je Vám to u prdele.. a hele Sam.. a má děti, asi na něj byla cesta do Mordoru dlouhá, tak šel domu dřív. Konec ()

Eliott odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takhle tedy končí můj oblíbený seriál. Aneb na tohle jsme tedy čekali celých 8 let? Nikdy bych si nemyslel, že ohodnotím epizodu GoT odpadem a ani ne tak za to jak to dopadlo (i když do sebe opět půlka věcí ani nezapadala), ale celý díl byl neuvěřitelně nudný a odfláknutý. Nejzajímavější části tu má asi Tyrion, ale i tak episodu nezachraňuje. Asi ze všeho nejhorší bylo zasedání na téma ,,Nový vladař", což bylo tak béčkově zpracované, že jsem tomu ani nemohl uvěřit. Dále tvůrci zřejmě opět zapomněli, že armádu neposkvrněných už pozabíjeli v minulých dílech a rozhodli se armádu bez genitálií rozmnožit. Také jsem vůbec nepochopil, proč se drak rozhodl pomstít železnému křeslu namísto Jona a pak také neposkvrnění se z nějakého nepochopitelného důvodu rozhodli Jona ušetřit a to přestože jsme je před pouhými nekolika momenty viděli vraždit Lanisterské zajatce jen protože dýchali. Vrahovi jejich královny se zřejmě rozhodli dopřát pěkný zbytek života na severu. Prostě škoda slov. Jsem velice zklamaný. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední díl je určitě z celé série nejslabší a jak se mi předchozích pět líbilo skoro maximálně, tady musím objektivně uznat, že to bylo celé až moc zrychlené. Teď nemyslím nepovedenou scénu s železným trůnem, ale spíše první třetinu. Možná fakt nebylo na škodu udělat o dva díly víc a trošku si pohrát se zdravím Daenerys, maličko zaintrikovat, ale co já vím, tohle všechno ukáže čas. Až Martin dopíše všechny knihy a jestli se toho vůbec dočkáme, tak budeme mít možnost si aspoň trochu představit, jak tahle celá série mohla vypadat. Takhle máme po těch letech konec jedné legendy a poslední díl, který možná není úplně dokonalý, ale v záplavě těch předchozích 73 je to jen malá, naprosto nezanedbatelná věc, na tomhle po všech stránkách výtečném seriálu. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně, v níž se sejde rada vysoce postavených lidí, můžeme za židlí Samwella Tarlyho (John Bradley) vidět plastovou láhev vody. (Sayko)
  • Daenerys (Emilia Clarke) poznamená, že si železný trůn představovala mnohem větší. Jde o odkaz na knižní předlohu, kde je železný trůn skutečně popisován jako obrovský, dokonce s přístupovým schodištěm, též vyrobeným z natavených mečů nepřátel Aegona Dobyvatele. (vojtaruzek)

Související novinky

Hra o trůny ovládla nominace na Emmy 2019

Hra o trůny ovládla nominace na Emmy 2019

17.07.2019

Nominace na ceny Emmy 2019 byly včera oznámeny a kabelovka HBO se po loňském roce, kdy ji Netflix v celkovém počtu nominací předběhl, opět ujímá trůnu. A lví podíl na tom má pochopitelně závěrečná… (více)

Reklama

Reklama