Reklama

Reklama

Malý Velký Bojovník

  • Česko Malý velký voják (více)
Trailer

Krvavou bitvu u Fénixovy hory mezi státy Liang a Wei přežili pouze dva bojovníci. Zatímco řadový liangský voják, znavený dlouhými roky bojů, touží hlavně po návratu domů a konci války, druhý, plný hrdosti, prahne po vítězství a zachování rodové cti. Generál utrpí v boji zranění a stane se vojákovým rukojmím. Ten se i se svým zajatcem vydává domů s úmyslem získat za něho odměnu v podobě půdy a zproštění povinnosti vojenské služby. Cesta do Liangu však nebude jednoduchá, v patách jsou jim nejen kočovní loupežníci, ale především generálův bratr Wen, který by se rád svého bratra zbavil a sám stanul v čele země. A tak se z mužů, kteří dosud stáli na opačných stranách bitevního pole, pod tíhou nastalých událostí nakonec stanou přátelé. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

tombac 

všechny recenze uživatele

Historický dobrodružný film, jenž na první pohled vypadá jako jedno z řady čínsko-hongkongských válečných dramat z poslední doby, situační komikou a několika lehce ekvilibristickými čísly vážně upomene na starší Jackieho kousky. Ani nevadí, že už to po fyzické stránce není co bývalo. Role šutry hazícího dobráckého vyčuránka byla Jackiemu ušita přímo na tělo. 7/10 ()

sonnak 

všechny recenze uživatele

Tuhle postavu si Jackie prostě napsal na míru a je to znát... dost dobrý :) očekávání akrobatických kousků u každé Chanovky ničí zážitek, už se na to lidi vybodněte. Je mu pětapade! Jackie zraje jako sviňa a já ho mám snad ještě radši, když vypráví střelený historky od srdce, než když dělá ty svoje vylomeniny. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Pod nádherným vizuálem, skvělou výpravou, kostýmy a kamerou je bohužel trošku nevýrazně působící příběh, kterej né že by byl vyloženě špatnej, ale bohužel mě nedokázal vtáhnout do děje a nedonutil mě fandit Jackiemu Chanovi, kterej tu mimochodem pokračuje v dobrých hereckých výkonech, ale opět na akci se ve svým věku už nějak přestává cítit, takže z tohohle pohledu toho tady fakt moc neni, což je určitě škoda ()

Beky 

všechny recenze uživatele

Brutal hardcore nuda von China!!!!! Strašný!! Kdyby tohle natočili v Evropě, je to odpad, když to natočí v Číně během pauzy na oběd a hraje v tom Chan, je to v červených číslech!!! Ne, tohle fakt ne, ani akční, ani vážný, ani sranda, ani dobrý příběh, ani herecký výkony, ani atmosféra....sakra proč vůbec dávám dvě hvězdy?? Protože od všeho je tam toho aspoň trochu!!! Verdikt: Tak tohle je fakt šlápota VEDLE jako hrom, opravdu nezajímavý film!! ()

DivX 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem Jackieho neviděl takže to pro mě bylo dosti příjemné překvapení při zapnutí této fantasy komedie. Musím říct, že se tento film dost povedl oproti nějakým japonským či čínským dramatům (nic proti nim), kdy tam běhají jako nějací provazochodci. Je vidět, že Jackie Chan ze sebe ještě umí udělat srandu a je to moc dobře. 70% ()

Galerie (32)

Zajímavosti (6)

  • Kredit akční režisér sdílí He Jun, Wu Gang a Han Guan Hua. (Rominator)
  • Protože je Lee-Hom Wang (generál) známý čínský zpěvák, měl původně filmovou píseň zpívat on. Ale Jackie Chan (voják) si myslel, že by to bylo pro film moc moderní a raději ji nazpíval sám. (MJackie)
  • Závěrečnou ústřední filmovou melodii s názvem „Canola Flower“ nazpíval Jackie Chan. (Rominator)

Reklama

Reklama