Reklama

Reklama

Čerstvě rozvedená Elizabeth Gilberová se vzdává svého pohodlí a riskuje všechno, aby změnila svůj dosavadní život. S vírou, že jde o víc než jen o manžela, dům a kariéru, opouští New York a vydává se na rok dlouhou cestu do Itálie, Indie a na Bali. Během svých cest poznává život v různých částech světa. Průvodci jsou jí tři různým způsobem atraktivní muži. V Římě je to hezký Ital Giovanni, který ji učí italsky mluvit a jíst, v Indii se ji pokouší do tajemství pokory, odpuštění a meditace uvést postarší, sympatický Texasan Richard a na Bali Liz poznává vytoužený smysl života a skutečnou lásku v náručí přitažlivého Španěla Felipeho. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (522)

Wewik 

všechny recenze uživatele

MPAA: 45414 Já si nemůžu pomoct, ale tenhle film je udělaný tak, aby si každý člověk přišel na své... Část která se nelíbí jednomu se zase líbí jinému a naopak.... Podle mého povedený snímek, i když něco bylo nudné až tak moc, že bych to úplně vypustil. Mám rád Béčkové filmy, ale ta indická svatba se třeba moc nepovedla! :) ()

selfesteem 

všechny recenze uživatele

54%? Proč proboha? Parádní film. Trošku delší pravda. Asi jej ocení hlavně ženské, které si chtějí u filmu odpočinout, inspirovat se, získat nějakou naději a útěchu. V tomhle se tento film rozhodně nemine účinkem. Děj se nikam extrémně nežene, je to jen o tom, jej v klidu a pohodě vnímat a vstřebat všechno krásné a příjemné, co Vám nabízí. Ale jak tady čtu ty komentáře ohledně vzhledu Julie Roberts a toho jak stárne, tak to mi hlava nebere. Všichni stárneme ne? A Julia je neuvěřitelně krásná a atraktivní pořád. V projevech, gestech, úsměvu, ve všem. A jen tak mimochodem, tu vystouplou žílu na čele měla už dávno (Pretty Woman a násl.) a vždycky, když se ve filmu trápí, takže to není příznakem stáří, jak se tady někdo mylně domníval. Co na tom ale záleží, ta ženská je poklad a každý film s ní je toho důkazem. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jíst v Itálii, Meditovat na Bali a milovat...asi kdekoliv. Každopádně film si u mě vyslouží tři hvězdy, protože, i když tam byla Julia Roberts, první část byla o jídle, což mně přišlo hodně sympatický, později o cestování a poznávání koutů lidské mysli, což mi také přišlo fajn no a ten konec, ten už jsem nějak přetrpěl a to i přesto, že film má neuvěřitelných 134 minut. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Jsem chlap a to by snad mělo jasně dokazovat, že tenhle film se nelíbí ani minutu. Mám i chuť poslat film do odpadu, protože sledovat jak ženská kňourá mě opravdu nevzrušuje. Julia Roberts už poslední dobou leze do nezajímavých projektů a dělá ze sebe už opravdu parodii. To celé mi tenhle film dokázal. Já jsem ho nedokázal dokoukat do konce. Tímhle by mě v pekle mučili, pokud bych se do něho dostal a věřil v něj. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

No tfuj tajbl, tak tohle bylo sladší než presso s dvanácti cukry... Buď jsem dnes neměl na romantiku náladu, nebo to celé bylo plné jen rádobymoudrých keců na téma vztahy... Ale spíše to druhé. Pokud by se našel někdo, kdo držel krok s mentálním rozpoložením Liz Gilbert, má můj obdiv. A pokud to vydržel celou tu vraždenou stopáž 134 min ! má můj obdiv dvojnásobný! Já už v Indii tak nějak zmámen tou hrou barev přestal přemýšlet nad významem řečeného a jen sledoval ty hezké barevné obrázky z exotického prostředí... Při sledování tohoto filmu jsem si také uvědomil, že je J. Roberts vlastně docela ošklivá... Jediné co chválím jsou vybrané lokace a také soundtrack. To ale asi nemělo být gró filmu... Kdo to neviděl, ať si pustí nějaký cestopisný dokument o Římu, Indii a Bali. Bude to kratší, uvidí víc a nebudou ho ve snech v noci strašit ty koňské zuby Robertsové. * * ()

Galerie (65)

Zajímavosti (13)

  • Julia Roberts podmínila svou účast na natáčení na Bali přítomností své rodiny. Po natáčení tak trávila volný čas se svým manželem Danielem Moderem a dětmi Phinnaeusem, Hazel a Henrym. (Karlos80)
  • Julia Roberts vystřídala 103 kostýmy. (Krouťák)
  • Film byl rozesílán do kin pod krycím názvem "Guest House". (Karlos80)

Reklama

Reklama