Reklama

Reklama

Vyprávěj - Série 3

(série)
Rodinný / Komedie / Drama
Česko, (2011–2012), 22 h 32 min (Minutáž: 52 min)

Scénář:

Rudolf Merkner

Hudba:

David Solař

Hrají:

Svatopluk Skopal, Veronika Freimanová, Andrea Růžičková, Roman Vojtek, Nina Divíšková, Jaromír Nosek, Hana Vagnerová, Betka Stanková, Ondřej Veselý (více)
(další profese)

Epizody(26)

Zajímavosti (72)

Vyprávěj - Burza (2011) (epizoda) (S03E12)

  • Scéna na diskotéce, kdy Slaňoch (Martin Zounar) shání přes Kohoutka (Jan Budař) desky zpěvačky Sandry, se odehrávala okolo roku 1980. Sandra však první nahrávky pod tímto jménem zrealizovala až v roce 1985. (rublik05)

Vyprávěj - Chmelová brigáda (2011) (epizoda) (S03E14)

  • Když Karel (Roman Vojtek) zatouží po autě a téměř si stříkne do šasí ze žluté Dacie, nevšimne si nestandartně nesedících předních dveří u řidiče. Je to známka špatně provedené opravy po nehodě (obrovská mezera mezi dveřmi a blatníkem, která má různou šířku). Navíc je vidět i puchýř v laku na prahu na straně řidiče. Zvláštní, že si těchto závad nevšiml ani Hora (Tomáš Töpfer). (pjotri)

Vyprávěj - Chmelová brigáda (2011) (epizoda) (S03E14)

  • Když Karel (Roman Vojtek) kupuje auto, konkrétně Dacii 1300, je vidět, že auto má špatně namontované odvětrávací mřížky v zadních „C“ sloupcích. Zdá se, že majitel auta namontoval, z neznámého důvodu, levou mřížku vpravo a pravou vlevo. (pjotri)

Vyprávěj - MS v hokeji 1985 (2012) (epizoda) (S03E20)

  • V této epizodě se mimo jiné řeší voda na chalupě Dvořákových, která přestala téct kvůli trubkám. Josef (Svatopluk Skopal) se tedy rozhodl, že je překope, aby voda zase tekla, ale udělal si při tom něco se zády. Pozve si proto Karla (Roman Vojtek) a Tondu (Jaromír Nosek), aby mu s tím pomohli. Když na tom Tonda s Karlem už pracují, přijde jim Josef radit, načež přijde Jana (Veronika Freimanová) a říká klukům, ať si dají pauzu a nese jim kafe. Těžko mohla uvařit kafe, když neteče voda. (skinny9)

Vyprávěj - Černobyl (2012) (epizoda) (S03E22)

  • Kniha „Děvčátka, na slovíčko...“ (autorka Jiřina Strmeňová), kterou Jarda Franc (Ondřej Veselý) dá Lucce (Eliška Zbranková), je v komentáři (na konci této epizody a v úvodu epizody následující) chybně nazývaná „Děvčátko, na slovíčko“. (ladyViolet)

Vyprávěj - Favorit (2012) (epizoda) (S03E25)

  • Josef (Svatopluk Skopal) si kupuje favorita na podzim roku 1988. Žlutou barvu, ve které auto koupil, však měly favority vyráběné až od srpna 1989. (cundak)

Vyprávěj - Akce Zet (2011) (epizoda) (S03E08)

  • Spoiler: V epizodě se Jana (Veronika Freimanová) ptá Františka (Radoslav Brzobohatý), kde vzal sazenice cuket. On odpoví, že mu je dala jeho snacha. V té době si ale František myslel, že žádné děti nemá. Až později zjistil, že má dceru. To ale nemění nic na tom, že žádnou snachu nikdy neměl a ani mít nemohl. (ryccoly)

Reklama

Reklama