Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Štvorica detektívov každý deň rieši závažný prípad. Vypočúvanie svedkov a podozrivých, obhliadky miesta činu a dedukcia dvoch zohratých párov kriminalistov vždy vedie k odhaleniu páchateľa. Krátka scéna na začiatku každej epizódy ukáže obeť priamo na mieste činu, najskôr bez súvislostí. Tie odhalia až kriminalisti pomocou svojich vyšetrovacích metód a na základe získaných dôkazov. (TV JOJ)

(více)

Recenze (61)

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Serialy na SLovensku fakt NIE SME SCHOPNI NATOCIT. Pochopitelne, staci zobrat par sucasnych SK "celebrit", vrazit im do ruk lajstre a naucte sa tieto dialogy, ktore potom bezmyslienkovite odrecitujete. No a serial je na svete. Scenar to nemalo, reziu asi taktiez nie, no a dejova linia, tak to je ciste vakuum. 0 % ()

BoKo_CzT odpad!

všechny recenze uživatele

Toto sa ani nedá neokomentovať. Slovenským komerčným "televíziám" sa už 10 rokov vyhýbam ako čert krížu. Teraz som si potvrdil, že mám na to veľmi dobré dôvody. Halda laciných reality show, tzv. "krimi seriálov", ktoré sú natáčané na prvú klapku bez prítomnosti režiséra a štábu, pravdepodobne brigádnikmi. Je mi z toho smutno. Na Slovensku sme mávali umelecký potenciál, no všetko je to (aspoň podľa "úrovne" Jojky a Markízy) totálne v prdeli. Myslel som si, že milióny "produkcií" amatérov na video tubách už nič nepredčí, no napr. toto "dielo" by nebolo možné nominovať ani na malinu. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Tak už se přiznejte nebo tady za chvíli budu mít výsledky z laborky a pak už bude pozdě." Já mám rád tyhle příběhy ze života. Jenže tohle je opravdu směšné. Vyšetřovatelé a detektivové Prvního oddělení obecné kriminality předvádějí před zaskočenými vyslýchanými svá sehraná představení. Při výslechu svědků se ještě poměrně krotí a pouze chtějí vše dopodrobna vysvětlit. Jakmile se však ve výslechové místnosti objeví podezřelá osoba, tak teprve nastává to správné divadlo. Při výpovědi podezřelého se tváří nejprve znuděně, potom tajemně a vzápětí vševědoucně. Když zakončí výslech v úvodu uvedenou citací, tak i divák, který do dnešního dne nebyl z žádné vraždy obviněn, spolehlivě pochopí, že tihle chlapíci jsou skutečně k popukání. Směšnost příběhů navíc podtrhuje nebývale vstřícné chování lékařů, jimž pojem lékařské tajemství evidentně nic neříká a ochotně poskytují stohy chorobopisů k okopírování. No jo, to je prý život. ()

TinoArts 

všechny recenze uživatele

Videl som pár častí. Nulové herecké výkony, dementne napísaný scenár, neskutočne tuctové zápletky vykradnuté zo zahraničných krimináliek, predvídateľné pseudo-zvraty, a všetko to klincujú ukradnuté zvukové efekty z LOST (a možno aj iných seriálov, ktoré som nezaregistroval). Nevyznám sa, ale podobne to bolo aj v Odsúdených, kde používali zvukový doprovod z Prison Break-u, je to vôbec legálne? ...každopádne, jedna hviezda za celkom obstojné technické spracovanie. 10% ()

Colour odpad!

všechny recenze uživatele

Vtesnať všetko vyšetrovanie, ktoré trvá niekoľko mesiacov do 15 minút je nemožné. Tu sa o to pokúsili a výsledok je strašný brak. Človek sa ani nenazdá a odrazu je páchateľ jasný a ide do basy na x rokov. O hereckých výkonoch sa tu nedá hovoriť, lebo žiadne nie sú. Len dúfam, že toto sa nikdy nedostane za hranice SR a ČR, ktovie čo by si o nás pomysleli. 10% ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama