Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní zpravodajská relace České televize. Souhrn nejdůležitějších událostí dne v ČR i ve světě. (Česká televize)

Recenze (213)

Yarwen 

všechny recenze uživatele

Neobjektivní, cenzurované a rasistické zprávy. Nejdříve jsem doufal, že to jsou jen zřídkavé šmouhy na kráse mého oblíbeného zpravodajství, nyní se rozčílím, kdykoliv je náhodou pustím. Je vskutku nutné překrucovat skutečnosti ve prospěch jedné menšiny? Kde jinde hledat objektivitu, než ve veřejnoprávní televizi? ()

Borrtex 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že se události v poslední době hodně zlepšily. Kvalita informací a jejich podání je profesionální, a grafické zpracování jde také hodně dopředu. Myslím, že je to ta nejlepší možná volba, pokud se chcete dozvědět novinky ze světa tak i z domova, které jsou podávány nestranně (ne jak u některých komerčních stanic). 90% ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Jednooké Události jsou mezi slepou konkurencí jednoznačným králem. Nicméně od 1. 5. 2004 ztratily objektivitu a vytrubují do světa euroamerický názor na světové i domácí dění. Od té chvíle jsou pro mne pouze "oficiálním" úhlem pohledu a o tom, co se skutečně stalo si pak raději přečtu na nezávislých serverech. Ty se sice netváří tak profesionálně, ale alespoň nevytvářejí zjednodušený model černobílého světa, ve kterém je za každých okolností Rusko špatné, USA udatné a multikultura prospěšná. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Nudné zprávy. Sice hodnotím celkem "vysoko", ale více dát nemohu. Nevím, jak jsou sledované, když lidé chtějí jen bulvár, který jim nabízí NOVA. Všechny generace čtou blesk, mě se každé ráno otevírá kudla v kapse, když si jdu do trafiky pro cigára a přede mnou důchodce říká trafikantovi. "Prosím Blesk a Aha". Jednou jsem řekl. "Ještě si kupte Super, ten je fakt super":-) Trafikant se zasmál a stará babka na mě nevěřícně koukala. ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

No bratia, musím vám povedať, že vy ste tiež nevyhrali tým vaším spravodajstvom asi tak ako my s tými našimi. Strašne veľa propagandy. Ľudia si myslia, že tá skončila pádom opony, ale sú na omyle. Je tu ďalší "izmus" a propaganda tentokrát opačným smerom pokračuje. Veľa jednostranných pohľadov, asi tak ako u nás. Či už na Rusko, Juhosláviu, blízky a ďaleký východ. Západ ako vždy velebený. Domáca scéna je trocha lepšie spracovávaná, ale aj tak na odpad. Je to bieda a to takmer vôbec pravidelne nepozerám vaše komerčné televízie. Dúfam, že sa to časom zmení, ale to neviem, či si na toto potom spomeniem a hodnotenie zmením. Zatiaľ, pre mňa len polopravdy. Odpad! ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Během Událostí vysílaných 18. 11. 2011 přestalo fungovat spouštění obrazových příspěvků. Události tak musely být ukončeny po 19 minutách. Branky, body, vteřiny (od r. 1956) byly ale odvysílány bez technických problémů. (David7)
  • Během Událostí vysílaných 18. 8. 2012 nastal technický problém – šlo o selhání pultu ve zvukové režii. Na konci Událostí (byly ukončeny předčasně) bylo slyšet, jak Jakub Železný říká: „Ty k*ávo, už jsem zažil ledacos.Branky, body, vteřiny (od r. 1956) byly odvysílány z Velína namísto virtuálního studia. (David7)

Reklama

Reklama