Reklama

Reklama

Coffin Rock

Austrálie / Velká Británie / Nový Zéland, 2009, 92 min

Obsahy(1)

Psychologický thriller vypráví příběh o mladé ženě, která nemůže mít děti se svým mužem. Už přes dva roky se o to snaží. Vyčerpaná a opilá udělá velkou chybu, vyspí se s neznámým mladíkem. Od této chvíle bude muset snášet jeho psychopatické, brutální útoky a bojovat o holý život. (darek kartac)

Recenze (7)

Thomas_xxxxx 

všechny recenze uživatele

Strašne blbo spracovaný jednoduchý námet, z ktorého sa dalo vyťažiť oveľa viac. Postavy sa správajú, ako keby trpeli všetky schizofréniou, prvá tretina je totálne neucelená a neviete, kto je kto. Potom sa to trochu objasní, ale fakt horšie spracovanie takéhoto námetu som v živote nevidel. ()

faraoon 

všechny recenze uživatele

Až hmatatelné zhmotnění neurotické poruchy zákeřné trosky Evana šponuje tento vydařený, nenápadný koprodukční, australský psychothrillírek až k trýznivým následkům na psychiku diváka. Napětí v příběhu graduje pozvolna a trochu všedně nicméně nápaditě, napínavě a díky srozumitelnému vykreslení povahy všech postav přímočaře a svižně bez zbytečného balastu a také díky překvapivě vynikajícímu výkonu méně známé a krutě zanedbávané Lis Chappellové. Ošívám se nad poněkud odfláknutým koncem. Kdyby tak Rob byl kapoun a Jess přesto porodila klokana, jéje, to by bylo velkolepé finále..... :o) Ale i tak doporučuju. ()

Reklama

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Prvé , čo musím spomenúť , je parádny casting. Taký odpor , aký vo Mne vyvolal ten silne ! talentovaný ! neprestrelný ! chalanisko ..... s takým sa nestretávam , ani keď sa stínajú zombíci. Tučne nepríjemný thriller o tom , kam sa dá dostať , ak sa telo , vášeň a s tým spojená posadnutosť, dostanú do... neporiadku. Chlapca som si dala do diára a neviem sa dočkať jeho ďalšieho filmového zahryznutia. Že ktorá scéna ?...Áno - tá na lodi... s rybou... ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Stupidní thriller akorát někde na Barrandov. Ženská žije s chlapem a spí spolu , ale nedaří se jí mít děcko  jednou jdou na reprodukční kliniku zjišťovat zda je plodný tam potká chlápka a ten se do ní zamiluje a jde za ní do práce (už tohle je blbost, že by si ho nevšimla) .  Pak se jednou ožere a vyspí se s ním a je těhotná její manžel si myslí, že je to dítě jeho ačkoliv s ní spal 15 měsíců kdysi a těhotná nebyla a do té doby už s ní nespal, protože neměl chuť ona ví, že je toho chlápka a ten chlápek to ví taky . Její kamarádka co si v průběhu filmu z jejího manžela dělala srandu, že je neschopný a impotent z ničeho nic věří , že se mu to podařilo (absolutně nevěrohodné) a jeho kamarádi taky tomu věří (taky nereálné). Ty  2 hvězdy jsou za tu ženskou a toho psychouše co navíc zabije mladého klokana. 40 procent ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Ženská podvedie po hádke svojho muža s mladíkom, ktorý je psychopat. Potom zistí, že je tehotná, avšak zistí to aj jej "exmilenec", ktorý sa pokladá za otca a chce ju pre seba. Takže ju začne terorizovať. Taký priemerný psychologický thriller, ani dobrý, ani zlý, avšak s parádnym záporákom. A tá scéna na lodi s tou rybou nemala chybu, to je fakt :-) ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama