Reklama

Reklama

Každý musí zvládnout sérii překážek a nástrah, vyhraje ten kdo je nejlepší. O vítězi rozhodne závěrečná nejtěžší disciplína.. (oficiální text distributora)

Recenze (188)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

V této krásné době, kdy chce každý vydělávat co nejvíce peněz za co nejméně práce, si Drtivá porážka bez problémů najde dost zájemců o účast. Já to však nebudu, neboť mi exekutoři dosud neklepou na dveře a já jsem nikdy nepocítil touhu nechat si nafackovat od nějakého stroje, skákat z výšky na nestabilní plochu, nechat se rozhodit od kluzkých koulí či neustále nekontrolovaně padat do vody. Dokonce v sobě nemám ani dost škodolibosti na to, abych se nějak mimořádně bavil tím, že to právě někdo pořádně schytal. Ale troška škodolibosti se ve mně samozřejmě najde, takže se občas mrknu na lidi nepřirozeně ztrácející stabilitu. ()

greymon 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem se tomu smál velmi dlouho. Bohužel později pády ztrácely na humoru a od 3 série to byla až moc drtivá porážka, že už to nebylo příliš k smíchu. Je to jen můj názor, ale drtivé pády mě po dlouhé době omrzely. 4 série Drtivé porážky byla na mě až moc drtivá. Nemohu říct, že jsem se nezasmál, ale ty pády byly katastrofální, ale přesto k popukání. Jinak dobré komentování Johna Hensona a Johna Andersona. A především vynikající překážky. ()

Reklama

PetkaW. 

všechny recenze uživatele

Když jsem poprvé viděla profil tohoto pořadu s hodnocením přes 70 %, jen nevěřícně jsem kroutila hlavou... to se vážně někomu tak líbí, když se SuperJack, Nancy krotitelka, Létající Zack a další opřezdívkovaní lidé opakovaně odráží od obřích červených koulí a padají do bahna a vody? Vážení rozeběhněte se, odražte se od trampolíny a skočte do nějaké hlubší tůňky, nechte se u toho natočit a okomentovat kamarádem a dosáhnete skoro toho samého, co předvádí Drtivá porážka. Mám ráda soutěžní pořady, ale když v nich soutěžící alespoň něco předvedou. Sportovní výkon, vědomosti... tady jde ve většině případů jen o to, kdo předvede krkolomnější držkopád. Věřím, že je to taky fyzicky náročné a soutěžící často melou z poslední sil, ale... První dva díly fajn, člověk se zasměje. Pak se ale pořad dostane do děsivého stereotypu a opakování, které ani občasná obměna překážek nezachrání. Jediné plus jsou hlášky obou komentátorů. ()

Maza2222 

všechny recenze uživatele

Nedokážu si pomoci, ale musím to sem napsat :D. Mě to byví fakt dost, má nejoblíbenější reality šou (Jo, jsem jedinej ve vesmíru :)) Mám tam plno favoritů, ale můj úúblně nejoblíbenější je holka Lucy, co byla v jednom díle zimním a říkalo se jí Lucy s neposlušným prádlem. Pádům se směju, kdybych tam byl, tak bych si asi připadal jinak :D 100%% ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Lahůdka pro milovníky "pádů na hubu". Americká mutace různých japonských pořadů, kde se parta odvážlivců pustí do arény plné překážek, ve které padají na ústa stejně často, jako stojí na svých. Přičtěte si rýpavý humor dvou moderátorů a úžasně přitažlivou Jill Wagner jako spolumoderátorku a je tu jasný letní hit. Nic světaborného, nic extra promyšleného, ale prskejte si jak chcete, je to prostě bžunda :D ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama