Reklama

Reklama

Každý musí zvládnout sérii překážek a nástrah, vyhraje ten kdo je nejlepší. O vítězi rozhodne závěrečná nejtěžší disciplína.. (oficiální text distributora)

Recenze (188)

Laxik 

všechny recenze uživatele

Z trojice Fear Factor, Ninja Factor a Wipeout je tohle jedničkou. A to z prostých důvodů - nejsou tam trapný a nechutný úkoly (proti nechutnosti nic nemám, ale koukat každej díl na to, jak někdo jí sloní koule fakt nemusim) a nejsou tam Japonci. Vyzdvihuju zábavné úkoly, zpomalené opakované záběry a mírně sympatické moderátory, kteří jsou i vtipní, jen kdyby jeden vtip neopakovali 10x za sebou. Tím to srážejí. Takže se mějte fajn a obří koule. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Lahůdka pro milovníky "pádů na hubu". Americká mutace různých japonských pořadů, kde se parta odvážlivců pustí do arény plné překážek, ve které padají na ústa stejně často, jako stojí na svých. Přičtěte si rýpavý humor dvou moderátorů a úžasně přitažlivou Jill Wagner jako spolumoderátorku a je tu jasný letní hit. Nic světaborného, nic extra promyšleného, ale prskejte si jak chcete, je to prostě bžunda :D ()

Reklama

kajda.l

všechny recenze uživatele

Mé cynické já, si v tomto pořadu rozhodně přijde na své (jen kdyby občas ukápla taky červená, byl bych spokojenější). Ovšem toto mé já se držkopádů nabaží velmi brzy a co zůstane?? No, nezůstane vůbec nic, už prakticky po dvou dílech mi tento pořad nemá, co nabídnout, protože pořád sledujete dokola to samé, jen s minimální obměnou. Za zmíňku snad ještě stojí sympatická,pohledná a velmi pohotová moderátorka Jill a..to je vlastně vše. 60% ()

Daninja 

všechny recenze uživatele

Skvělý soutěžní pořad. Soutěžící musí co nejrychleji zdolat opravdu originální překážkovou dráhu, která se pokaždé alespoň mění. Soutěž je velmi náročná na fyzičku. A vítěz, který projde 3 kvalifikacemi a vyhraje závěrečnou Wipe Out Zone, dostane 50 tisíc dolarů. Komentátoři dodávají soutěži ten správný říz, takže se divák nenudí a občas se i zasměje. Ovšem, že největší srandu zažijete u 150 kilových dam, které se rozhodly, že tuto náročnou dráhu zdolají :-) For our colleague Jill Wagner this is John Henson saying: "Good night, and big balls!" ()

HH47 

všechny recenze uživatele

Wipeout sledujeme s kamošmi už asi rok. Dáme si vodnú fajku, nejaké pivo, zapneme wipeout a jednoducho sa smejeme. Pády sú asi 35% zábavy, zvyšok ide moderátorskej trojici ktorá nás niekedy doženie až k slzám, oblúbené časti sú so súťažiacimi Freak of Nature, alebo Daddy Long Legs, stačí pár zaujímavých súťažiacich, z ktorých si moderátori vystrelia a o smiech je postarané. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama