Reklama

Reklama

Každý musí zvládnout sérii překážek a nástrah, vyhraje ten kdo je nejlepší. O vítězi rozhodne závěrečná nejtěžší disciplína.. (oficiální text distributora)

Recenze (188)

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

899. hodnocený film: Na doporučení mojí Péti jsem se na tenhle zábavně soutěžní pořad kouknul a musím říct, že to bylo rozhodně to lepší, ne-li jedno to z nejlepších, co v tomto žánru můžeme shlédnout. Jistě, Pevnost Boyard a ani Hry bez hranic, to nebyly, ale je to fajn a dá se na to koukat. 3* jsou rozhodně dobrým hodnocením. 3* ()

LadyNicole 

všechny recenze uživatele

Wipeout na Barrandově je super, pořád se něco děje a má to spád, na rozdíl od té nechuťárny na Nově, která je přesný opak-strašlivě se s tím mažou, dají tam pár "osobností" a dělají s nimi neustále rozhovory o jejich "pocitech z právě zdolané překážky"... Takže budu hodnotit "pravý" Wipeout, který je to skoro za 5* a verzi ala Souboj národů, jenž mu nesahá ani po kotníky opomenu :) ()

Reklama

IvonaK 

všechny recenze uživatele

Tato veze také nebyla špatná, ale ačkoli se říká že ve dvou se některé věci lépe táhnou tak bohužel na moderování by v tomto případě stačil jen jeden. Ten druhý jenom říkal: Přesně tak. Za to byl placený?! A Amanda Beyer byla nenahraditelná. Všechny ostatní komentátorky na trati stály za starou bačkoru. Ale také jsem viděla určité díly několikrát. Pády, lidé a promyšlená trať, to bylo taktéž pozitivně nezapomenutelné. ()

Toustovač 

všechny recenze uživatele

Soutěž těžící z momentu překvapení (aspoň na mě tak zafungovala). Plejáda soutěžících, jejichž sebevědomí i blbost dosahují neskutečných výšin, a kteří zjevně netouží po ničem jiném, než se v opakovaných či zpomalených záběrech poměrně humorně rozmáznout na nefér (jinak to popsat nejde) překážkách. To vše za nekorektního komentáře zlomyslných moderátorů, doplněného o hrátky s elektronickou tužkou. Ne zrovna nejinteligentnější zábava, ale jednu řadu jsem bez problémů vydržel. Pak už onen zmíněný moment překvapení vážně vyprchal a důvodů pro další sledování mi moc nezůstalo. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Nikdy nic člověka nepobaví víc, než několik přesných ran přímo do ksichtu nějakýho namachrovanýho týpka. Stejně tak ale pobaví i morbidně obézní Američanka, která přes svůj našlehaný entuziasmus stejně z toho bláta nevyleze a nevyleze. Ha. Pořad na to přesně kápl a přesně to nám ukazuje. Takže, pokud chcete vidět, jak někdo dostane samohybem do držky a sletí do bláta, kde se mu zatočí kebule a on ztratí orientaci a nadělá si do gatí a vás to přivede do neutuchajícího smíchu, tenhle pořad je přesně pro vás. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama