Reklama

Reklama

Každý musí zvládnout sérii překážek a nástrah, vyhraje ten kdo je nejlepší. O vítězi rozhodne závěrečná nejtěžší disciplína.. (oficiální text distributora)

Recenze (188)

Lhurgoyf 

všechny recenze uživatele

Prekvapivý ratingový hit leta 2008 na americkej stanici ABC - Wipeout - si svoj základ berie z úspešného japonského formátu Takeshi's Castle. Obria prekážková dráha, 40 súťažiacich, výhra 50.000$ a kopec najrôznejších huboletov a držkopádov. Čo robí tento program fakt zaujimavým, sú vtipné moderátorské komentáre dvojice John Henson + John Anderson, ktorí priebeh súťaže glosujú, hlášky padajú jedna za druhou a dokonca jednotlivé situácie pauzujú a zakreslujú na obrazovku (ako v prípade športových prenosov). Good night, and big balls! ()

Daninja 

všechny recenze uživatele

Skvělý soutěžní pořad. Soutěžící musí co nejrychleji zdolat opravdu originální překážkovou dráhu, která se pokaždé alespoň mění. Soutěž je velmi náročná na fyzičku. A vítěz, který projde 3 kvalifikacemi a vyhraje závěrečnou Wipe Out Zone, dostane 50 tisíc dolarů. Komentátoři dodávají soutěži ten správný říz, takže se divák nenudí a občas se i zasměje. Ovšem, že největší srandu zažijete u 150 kilových dam, které se rozhodly, že tuto náročnou dráhu zdolají :-) For our colleague Jill Wagner this is John Henson saying: "Good night, and big balls!" ()

Reklama

IsaacNewton 

všechny recenze uživatele

Američani jsou prostě cvoci :-) Když to ale bylo americké, sranda nechyběla, moderátoři byli vtipní (ty přezdívky, které dávají soutěžícím!), ale naopak Angličané z toho udělali děsně vážnou věc, což mě namíchlo. Dřív to byla prostě jen srandička, ale v britském podání takové to: "Jak se cítíte?" "Myslím, že dneska nemají ti druzí šanci, protože já jsem sem přišel, abych vyhrál a mám větší vůli, než oni!" "Peter je naivní, myslím, že on skončí jako první." "Největší hrozbou je pro mě určitě Sue..." bla bla epická hudba a hop na obří koule po anglicku! ()

nudlis 

všechny recenze uživatele

Americká Drtivá porážka byla sice asi první, ale i nejtrapnější. Pořád samé "óóóuuu" a "áááuuu", rádoby vtipné přezdívky soutěžících, překážky neustále se upravují a ztěžují. Zajímalo by mně, jestli si to ti dva blbové taky někdy vyzkoušeli. Možná by to dali, ale podle těch keců za úplně nejtrapnější časy. Samozřejmě nesmí chybět americká variace na mechanického býka, bez toho by Amíci nedali ani ránu. A taky nesmí chybět nechutně tlustí přežraní soutěžící, kterých je Amerika plná. Fujtajbl!!! Takže ta jedna hvězda je za pěknou Jill Wagner a za to, že Amíci vyrobili formát soutěže, který pak mohli koupit Britové a obsadit Richardem Hammondem v roli moderátora. ()

Rediik 

všechny recenze uživatele

Lehce pokulhává za Ninja Faktorem, ale musím uznat, že když náhodou ráno zapnu televizi, tak se u Drtivé porážky dost pobavím. Komentátoři mají vtipné hlášky, hlavně na výkony a výrazy soutěžících. Není snad třeba mluvit o záludných překážkách, protože při jejich překonávání chytám snad ještě větší záchvaty smíchu, než při komentování. Některé akrobatické výkony jsou až neuvěřitelné. Proč my nemáme takové soutěže místo nudných reality show? Já bych do toho šla! :D ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno