Reklama

Reklama

Každý musí zvládnout sérii překážek a nástrah, vyhraje ten kdo je nejlepší. O vítězi rozhodne závěrečná nejtěžší disciplína.. (oficiální text distributora)

Recenze (188)

Daninja 

všechny recenze uživatele

Skvělý soutěžní pořad. Soutěžící musí co nejrychleji zdolat opravdu originální překážkovou dráhu, která se pokaždé alespoň mění. Soutěž je velmi náročná na fyzičku. A vítěz, který projde 3 kvalifikacemi a vyhraje závěrečnou Wipe Out Zone, dostane 50 tisíc dolarů. Komentátoři dodávají soutěži ten správný říz, takže se divák nenudí a občas se i zasměje. Ovšem, že největší srandu zažijete u 150 kilových dam, které se rozhodly, že tuto náročnou dráhu zdolají :-) For our colleague Jill Wagner this is John Henson saying: "Good night, and big balls!" ()

RedHot 

všechny recenze uživatele

Lidé pořád brblají, jak je svět hrozný, jak moderní společnost rozhazuje, zatímco jinde hladoví miliony. Já říkám - když už plýtvat, ať to stojí za to! Kde jinde se můžete podívat, jak se na Američany valí kupy plastových nástrah, tuny rajčatové omáčky a navrch tucty dortů do obličeje? Konina je to příšerná a už to znovu nezapnu, ale přiznávám, že po několika lahvích to musí být zábava jak řemen. ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Je zajímavé sledovat, jak se s podobnou tématikou jako přinesl Ninja faktor (částečně i dříve TC a další) vypořádají Američané. Výsledek je dle očekávání založen ne na sportovním výkonu, ale na čistém ztrapnění a posměšcích na neschopné nebo "ovládané" jedince. Vedle všech "držkopádů", narážení do koulí, tvrdých direktů od pěsťové zdi až po "kde je tyč, kde je ta tyč". To, že někdo na konec vyhraje a odnese si pár tisíc dolarů je v podstatě jen drobnost. Bohužel i dvojice jasně stylizovaných komentátorů nepřináší příliš jiného, chytrého, humoru. Naštěstí je tu Jill Wagner je nejlepší! A umí to s koulema nejlíp ze všech:) Amerika od American Gladitors jde pochybným směrem. PS: ty díly s top momenty a "placeným trapným komparsem jako fanoušky" jsou trochu moc:) ()

Toustovač 

všechny recenze uživatele

Soutěž těžící z momentu překvapení (aspoň na mě tak zafungovala). Plejáda soutěžících, jejichž sebevědomí i blbost dosahují neskutečných výšin, a kteří zjevně netouží po ničem jiném, než se v opakovaných či zpomalených záběrech poměrně humorně rozmáznout na nefér (jinak to popsat nejde) překážkách. To vše za nekorektního komentáře zlomyslných moderátorů, doplněného o hrátky s elektronickou tužkou. Ne zrovna nejinteligentnější zábava, ale jednu řadu jsem bez problémů vydržel. Pak už onen zmíněný moment překvapení vážně vyprchal a důvodů pro další sledování mi moc nezůstalo. ()

Rediik 

všechny recenze uživatele

Lehce pokulhává za Ninja Faktorem, ale musím uznat, že když náhodou ráno zapnu televizi, tak se u Drtivé porážky dost pobavím. Komentátoři mají vtipné hlášky, hlavně na výkony a výrazy soutěžících. Není snad třeba mluvit o záludných překážkách, protože při jejich překonávání chytám snad ještě větší záchvaty smíchu, než při komentování. Některé akrobatické výkony jsou až neuvěřitelné. Proč my nemáme takové soutěže místo nudných reality show? Já bych do toho šla! :D ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno