Reklama

Reklama

Každý musí zvládnout sérii překážek a nástrah, vyhraje ten kdo je nejlepší. O vítězi rozhodne závěrečná nejtěžší disciplína.. (oficiální text distributora)

Recenze (188)

nudlis 

všechny recenze uživatele

Americká Drtivá porážka byla sice asi první, ale i nejtrapnější. Pořád samé "óóóuuu" a "áááuuu", rádoby vtipné přezdívky soutěžících, překážky neustále se upravují a ztěžují. Zajímalo by mně, jestli si to ti dva blbové taky někdy vyzkoušeli. Možná by to dali, ale podle těch keců za úplně nejtrapnější časy. Samozřejmě nesmí chybět americká variace na mechanického býka, bez toho by Amíci nedali ani ránu. A taky nesmí chybět nechutně tlustí přežraní soutěžící, kterých je Amerika plná. Fujtajbl!!! Takže ta jedna hvězda je za pěknou Jill Wagner a za to, že Amíci vyrobili formát soutěže, který pak mohli koupit Britové a obsadit Richardem Hammondem v roli moderátora. ()

Maza2222 

všechny recenze uživatele

Nedokážu si pomoci, ale musím to sem napsat :D. Mě to byví fakt dost, má nejoblíbenější reality šou (Jo, jsem jedinej ve vesmíru :)) Mám tam plno favoritů, ale můj úúblně nejoblíbenější je holka Lucy, co byla v jednom díle zimním a říkalo se jí Lucy s neposlušným prádlem. Pádům se směju, kdybych tam byl, tak bych si asi připadal jinak :D 100%% ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

Na tuhle show jsem narazil více méně náhodou, když jsem přepínal kanály. A hned u prvního dílu jsem se smál tak, až jsem brečel (a to bez jakékoliv nadsázky). Od té doby jsem se stal pravidelným divákem této správně ujeté show, která mi přijde jako odlehčená verze Faktoru strachu. I tady lidi bojují o 50 tisíc dolarů a i zde se neváhají ztrapnit. Nicméně já jsem od přírody tvor škodolibý, takže se na všechny ty držkopády a trapasy tak rád dívám :-) Za Jacoba Manna, za hlášku "Kde je ta tyč?" (až uvidíte, tak pochopíte) za krásnou a pohotovou Jill, za dva pohodové moderátory, za vtipné komentáře, za skvělé animace a hlavně za velké koule musím dát plný počet! ()

Judy24 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem nejdřív britskou verzi (několikrát), která mě nadchla, už kvůli mému milovanému Richardu Hammondovi. Pak se mi poštěstilo a chytla jsem i tu původní. A je skvělá. Ještě o fous skvělejší, než ta britská, protože je tu o moderátora víc a ti dva si ze studia nahrávají naprosto luxusní vtipy. Miluju ten systém, že každému soutěžícímu hned na začátku najdou důvod, proč je divný a pak na to sází vtipy jeden za druhý. Třeba když tam byla ženská, která tvrdila, že dělá na tajném vládním projektu (Po tom co tvrdě spadla do vody, pronesl jeden John: "Naše agentka zřejmě pracuje pro tajnou agenturu "sí aj au" (CIAu). Smála jsem se ještě půl hodiny...), nebo renesanční chlapík a nebo holka, která před třemi měsící porodila. Je to skvělé, právě proto, že je to tak kruté. Jelikož tam šli všichni dobrovolně, budu se jim já naprosto dobrovolně a spokojeně posmívat. ()

Drunk_Queen 

všechny recenze uživatele

USA verze je sice původní, ale nijak zvlášť jsem si jí neoblíbila. Držkopády jsou fajn a samozřejmě proto, že jsem škodolibá, tak mě pobaví, ale někdy mi připadá, že jsou překážkové dráhy zbytečně přehnané. Moderátorům jejich vtípky většinou vyjdou, ale jejich neustálé "Ou!" mě neuvěřitelně vytáčí. No, vlastně zas tak často to tam není, ale když už, tak mě to dokáže vytočit. Ale jo, docela mě to baví. 70% ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno