Reklama

Reklama

Každý musí zvládnout sérii překážek a nástrah, vyhraje ten kdo je nejlepší. O vítězi rozhodne závěrečná nejtěžší disciplína.. (oficiální text distributora)

Recenze (188)

Holusacek 

všechny recenze uživatele

Skvělá ranní oddychová reality-TV show,kterou si na Barrandově každý víkend nemohu nechat ujít.Každý den jiné překážky,jiní soutěžící,zábavní moderátoři,legračně doplněné zvuky plesknutí a lámajících se kostí,směšné animace,dobré přezdívky na soutěžící...co víc si od TV pořadu přát?Henson z trojice moderátorů nejvtipnější,možná že to někdy moc přehání.1 řada=80% pokud plynule shlédnete dvě řady této soutěže a přijdete k třetí,celkem vás zklame že pořád jsou jedny a ty samé překážky a začne vás pořad nudit,jako mě,dřív jsem dělal vše proto abych pořad viděl,dnes když ho stíhnu u něj dělám třeba i jiné věci,jako prohlížím časák s někým se bavím a shleduji jen koutkem oka.2 řada=70% smůla jak dopadl tento skvěle nápadovitý pořad to mě mrzí.3 řada=60% naopak 4řada mě hodně mile překvapila,zasněžená krajina i překážky,úplně nové atrakce,směšné a na úrovni.4 řada=75% Hensona skvěle doplní i skutečný moderátor John Anderson,který bohužel nijak nepobaví,Jill Wagner zde pasuje,at dělá vtipnou nebo i jinak.=75% celkem to vidím na slušnou dávku zábavy,stojí za to shlédnout... ()

nudlis 

všechny recenze uživatele

Americká Drtivá porážka byla sice asi první, ale i nejtrapnější. Pořád samé "óóóuuu" a "áááuuu", rádoby vtipné přezdívky soutěžících, překážky neustále se upravují a ztěžují. Zajímalo by mně, jestli si to ti dva blbové taky někdy vyzkoušeli. Možná by to dali, ale podle těch keců za úplně nejtrapnější časy. Samozřejmě nesmí chybět americká variace na mechanického býka, bez toho by Amíci nedali ani ránu. A taky nesmí chybět nechutně tlustí přežraní soutěžící, kterých je Amerika plná. Fujtajbl!!! Takže ta jedna hvězda je za pěknou Jill Wagner a za to, že Amíci vyrobili formát soutěže, který pak mohli koupit Britové a obsadit Richardem Hammondem v roli moderátora. ()

Reklama

Burrows 

všechny recenze uživatele

Nečekaně dobrá zábava na sobotní propršené odpoledne. Nahání vám strach ledová voda, hromada bahna a sjezd rampy na kajaku? A co teprv nebezpečné pády, ve kterých neovládáte tělo? Pokud ano, nemohli byste se Wipeoutu zúčastnit. Tato drsná reality show nabízí neokoukanou podívanou doprovázenou vtipnými komentáři a rozbory nejlepších držkopádů elektronickou tužkou. Mnohokrát jsem se hlasitě smál. Jedna z mála soutěží, kterou bych si zkusil na vlastní kůži. Dávám palec nahoru. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Jste-li z těch občanů, kteří z nějakého důvodu nenávidí občany USA, nenechte si ujít tento pořad! Pohled na množství tlamopádů, kulopecek a kozoran na obtížných překážkách, jaké absolvují mladí američtí soudruzi (a soudružky) kvůli získání mrzkého kapitálu, vás zaručeně učiní šťastnými. Americká obdoba "Ninja warrior", jen se to nebere tak vážně a úkoly nejsou tolik fyzicky náročné. Zahanbeně přiznávám, že mě to docela bavilo, akorát komentáře jsou standardně otravné k posrání a český překlad názvu stojí za to, co produkují šelmy psovité řitním otvorem. 61% ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Lahůdka pro milovníky "pádů na hubu". Americká mutace různých japonských pořadů, kde se parta odvážlivců pustí do arény plné překážek, ve které padají na ústa stejně často, jako stojí na svých. Přičtěte si rýpavý humor dvou moderátorů a úžasně přitažlivou Jill Wagner jako spolumoderátorku a je tu jasný letní hit. Nic světaborného, nic extra promyšleného, ale prskejte si jak chcete, je to prostě bžunda :D ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama