Reklama

Reklama

Každý musí zvládnout sérii překážek a nástrah, vyhraje ten kdo je nejlepší. O vítězi rozhodne závěrečná nejtěžší disciplína.. (oficiální text distributora)

Recenze (188)

Judy24 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem nejdřív britskou verzi (několikrát), která mě nadchla, už kvůli mému milovanému Richardu Hammondovi. Pak se mi poštěstilo a chytla jsem i tu původní. A je skvělá. Ještě o fous skvělejší, než ta britská, protože je tu o moderátora víc a ti dva si ze studia nahrávají naprosto luxusní vtipy. Miluju ten systém, že každému soutěžícímu hned na začátku najdou důvod, proč je divný a pak na to sází vtipy jeden za druhý. Třeba když tam byla ženská, která tvrdila, že dělá na tajném vládním projektu (Po tom co tvrdě spadla do vody, pronesl jeden John: "Naše agentka zřejmě pracuje pro tajnou agenturu "sí aj au" (CIAu). Smála jsem se ještě půl hodiny...), nebo renesanční chlapík a nebo holka, která před třemi měsící porodila. Je to skvělé, právě proto, že je to tak kruté. Jelikož tam šli všichni dobrovolně, budu se jim já naprosto dobrovolně a spokojeně posmívat. ()

Rediik 

všechny recenze uživatele

Lehce pokulhává za Ninja Faktorem, ale musím uznat, že když náhodou ráno zapnu televizi, tak se u Drtivé porážky dost pobavím. Komentátoři mají vtipné hlášky, hlavně na výkony a výrazy soutěžících. Není snad třeba mluvit o záludných překážkách, protože při jejich překonávání chytám snad ještě větší záchvaty smíchu, než při komentování. Některé akrobatické výkony jsou až neuvěřitelné. Proč my nemáme takové soutěže místo nudných reality show? Já bych do toho šla! :D ()

Reklama

Burrows 

všechny recenze uživatele

Nečekaně dobrá zábava na sobotní propršené odpoledne. Nahání vám strach ledová voda, hromada bahna a sjezd rampy na kajaku? A co teprv nebezpečné pády, ve kterých neovládáte tělo? Pokud ano, nemohli byste se Wipeoutu zúčastnit. Tato drsná reality show nabízí neokoukanou podívanou doprovázenou vtipnými komentáři a rozbory nejlepších držkopádů elektronickou tužkou. Mnohokrát jsem se hlasitě smál. Jedna z mála soutěží, kterou bych si zkusil na vlastní kůži. Dávám palec nahoru. ()

greymon 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem se tomu smál velmi dlouho. Bohužel později pády ztrácely na humoru a od 3 série to byla až moc drtivá porážka, že už to nebylo příliš k smíchu. Je to jen můj názor, ale drtivé pády mě po dlouhé době omrzely. 4 série Drtivé porážky byla na mě až moc drtivá. Nemohu říct, že jsem se nezasmál, ale ty pády byly katastrofální, ale přesto k popukání. Jinak dobré komentování Johna Hensona a Johna Andersona. A především vynikající překážky. ()

HH47 

všechny recenze uživatele

Wipeout sledujeme s kamošmi už asi rok. Dáme si vodnú fajku, nejaké pivo, zapneme wipeout a jednoducho sa smejeme. Pády sú asi 35% zábavy, zvyšok ide moderátorskej trojici ktorá nás niekedy doženie až k slzám, oblúbené časti sú so súťažiacimi Freak of Nature, alebo Daddy Long Legs, stačí pár zaujímavých súťažiacich, z ktorých si moderátori vystrelia a o smiech je postarané. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama