Reklama

Reklama

Každý musí zvládnout sérii překážek a nástrah, vyhraje ten kdo je nejlepší. O vítězi rozhodne závěrečná nejtěžší disciplína.. (oficiální text distributora)

Recenze (188)

Laxik 

všechny recenze uživatele

Z trojice Fear Factor, Ninja Factor a Wipeout je tohle jedničkou. A to z prostých důvodů - nejsou tam trapný a nechutný úkoly (proti nechutnosti nic nemám, ale koukat každej díl na to, jak někdo jí sloní koule fakt nemusim) a nejsou tam Japonci. Vyzdvihuju zábavné úkoly, zpomalené opakované záběry a mírně sympatické moderátory, kteří jsou i vtipní, jen kdyby jeden vtip neopakovali 10x za sebou. Tím to srážejí. Takže se mějte fajn a obří koule. ()

IsaacNewton 

všechny recenze uživatele

Američani jsou prostě cvoci :-) Když to ale bylo americké, sranda nechyběla, moderátoři byli vtipní (ty přezdívky, které dávají soutěžícím!), ale naopak Angličané z toho udělali děsně vážnou věc, což mě namíchlo. Dřív to byla prostě jen srandička, ale v britském podání takové to: "Jak se cítíte?" "Myslím, že dneska nemají ti druzí šanci, protože já jsem sem přišel, abych vyhrál a mám větší vůli, než oni!" "Peter je naivní, myslím, že on skončí jako první." "Největší hrozbou je pro mě určitě Sue..." bla bla epická hudba a hop na obří koule po anglicku! ()

Reklama

Daninja 

všechny recenze uživatele

Skvělý soutěžní pořad. Soutěžící musí co nejrychleji zdolat opravdu originální překážkovou dráhu, která se pokaždé alespoň mění. Soutěž je velmi náročná na fyzičku. A vítěz, který projde 3 kvalifikacemi a vyhraje závěrečnou Wipe Out Zone, dostane 50 tisíc dolarů. Komentátoři dodávají soutěži ten správný říz, takže se divák nenudí a občas se i zasměje. Ovšem, že největší srandu zažijete u 150 kilových dam, které se rozhodly, že tuto náročnou dráhu zdolají :-) For our colleague Jill Wagner this is John Henson saying: "Good night, and big balls!" ()

jackalsc 

všechny recenze uživatele

Tato soutěž, není o výkonech, vypovídá o tom i název, ano není člověk, který by odtamtud odešel nepotlučený. Soutežící určitě vybírají podle míry namyšlenosti a imbecility. Jinak si to nedokážu představit :D Překážky přesně postaveny aby nešly přejít a ovládají je zřejmě pánové, kteří se na to seshora dívají. Bomba do hlavy, salto vzad, třísknutí se do zad, pád do bláta. Skok na koule, přehyb dozadu, roznožka, pad do bláta, nasrání si do kalhot. Pokud vyleze z bláta, další pád do bláta, vyražení dechu. Na konci se vám začne smát moderátorka. Ještě posměvačno sarkastické narážky přiblbě se usmívajících komentátorů s elektronickou tužkou Martina Hostáka :D Zajímalo by mě jestli je někdo za toto žaloval :D ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Nikdy nic člověka nepobaví víc, než několik přesných ran přímo do ksichtu nějakýho namachrovanýho týpka. Stejně tak ale pobaví i morbidně obézní Američanka, která přes svůj našlehaný entuziasmus stejně z toho bláta nevyleze a nevyleze. Ha. Pořad na to přesně kápl a přesně to nám ukazuje. Takže, pokud chcete vidět, jak někdo dostane samohybem do držky a sletí do bláta, kde se mu zatočí kebule a on ztratí orientaci a nadělá si do gatí a vás to přivede do neutuchajícího smíchu, tenhle pořad je přesně pro vás. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama