Reklama

Reklama

Každý musí zvládnout sérii překážek a nástrah, vyhraje ten kdo je nejlepší. O vítězi rozhodne závěrečná nejtěžší disciplína.. (oficiální text distributora)

Recenze (188)

Rediik 

všechny recenze uživatele

Lehce pokulhává za Ninja Faktorem, ale musím uznat, že když náhodou ráno zapnu televizi, tak se u Drtivé porážky dost pobavím. Komentátoři mají vtipné hlášky, hlavně na výkony a výrazy soutěžících. Není snad třeba mluvit o záludných překážkách, protože při jejich překonávání chytám snad ještě větší záchvaty smíchu, než při komentování. Některé akrobatické výkony jsou až neuvěřitelné. Proč my nemáme takové soutěže místo nudných reality show? Já bych do toho šla! :D ()

Laxik 

všechny recenze uživatele

Z trojice Fear Factor, Ninja Factor a Wipeout je tohle jedničkou. A to z prostých důvodů - nejsou tam trapný a nechutný úkoly (proti nechutnosti nic nemám, ale koukat každej díl na to, jak někdo jí sloní koule fakt nemusim) a nejsou tam Japonci. Vyzdvihuju zábavné úkoly, zpomalené opakované záběry a mírně sympatické moderátory, kteří jsou i vtipní, jen kdyby jeden vtip neopakovali 10x za sebou. Tím to srážejí. Takže se mějte fajn a obří koule. ()

Reklama

Lhurgoyf 

všechny recenze uživatele

Prekvapivý ratingový hit leta 2008 na americkej stanici ABC - Wipeout - si svoj základ berie z úspešného japonského formátu Takeshi's Castle. Obria prekážková dráha, 40 súťažiacich, výhra 50.000$ a kopec najrôznejších huboletov a držkopádov. Čo robí tento program fakt zaujimavým, sú vtipné moderátorské komentáre dvojice John Henson + John Anderson, ktorí priebeh súťaže glosujú, hlášky padajú jedna za druhou a dokonca jednotlivé situácie pauzujú a zakreslujú na obrazovku (ako v prípade športových prenosov). Good night, and big balls! ()

Maza2222 

všechny recenze uživatele

Nedokážu si pomoci, ale musím to sem napsat :D. Mě to byví fakt dost, má nejoblíbenější reality šou (Jo, jsem jedinej ve vesmíru :)) Mám tam plno favoritů, ale můj úúblně nejoblíbenější je holka Lucy, co byla v jednom díle zimním a říkalo se jí Lucy s neposlušným prádlem. Pádům se směju, kdybych tam byl, tak bych si asi připadal jinak :D 100%% ()

Oyer 

všechny recenze uživatele

Pochopil jsem dobře, že se jedná o parodii na soutěže v podobných prostředí? Cílem je vidět nárazy, odrazy a především pády po prudkém kontaktu s různými měkkými pohyblivými překážky? Podobných soutěží v poslední době nějak moc přibývá. Krmí nás tedy nehorázně. Nikdy nevím, jestli se smát nebo plakat... Proč se namísto těchto volovin nevrátí třeba Pevnost Boyard, Po stopách Xapatánu nebo alespoň Hry bez hranic? ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama