Reklama

Reklama

Každý musí zvládnout sérii překážek a nástrah, vyhraje ten kdo je nejlepší. O vítězi rozhodne závěrečná nejtěžší disciplína.. (oficiální text distributora)

Recenze (188)

kajda.l

všechny recenze uživatele

Mé cynické já, si v tomto pořadu rozhodně přijde na své (jen kdyby občas ukápla taky červená, byl bych spokojenější). Ovšem toto mé já se držkopádů nabaží velmi brzy a co zůstane?? No, nezůstane vůbec nic, už prakticky po dvou dílech mi tento pořad nemá, co nabídnout, protože pořád sledujete dokola to samé, jen s minimální obměnou. Za zmíňku snad ještě stojí sympatická,pohledná a velmi pohotová moderátorka Jill a..to je vlastně vše. 60% ()

Holusacek 

všechny recenze uživatele

Skvělá ranní oddychová reality-TV show,kterou si na Barrandově každý víkend nemohu nechat ujít.Každý den jiné překážky,jiní soutěžící,zábavní moderátoři,legračně doplněné zvuky plesknutí a lámajících se kostí,směšné animace,dobré přezdívky na soutěžící...co víc si od TV pořadu přát?Henson z trojice moderátorů nejvtipnější,možná že to někdy moc přehání.1 řada=80% pokud plynule shlédnete dvě řady této soutěže a přijdete k třetí,celkem vás zklame že pořád jsou jedny a ty samé překážky a začne vás pořad nudit,jako mě,dřív jsem dělal vše proto abych pořad viděl,dnes když ho stíhnu u něj dělám třeba i jiné věci,jako prohlížím časák s někým se bavím a shleduji jen koutkem oka.2 řada=70% smůla jak dopadl tento skvěle nápadovitý pořad to mě mrzí.3 řada=60% naopak 4řada mě hodně mile překvapila,zasněžená krajina i překážky,úplně nové atrakce,směšné a na úrovni.4 řada=75% Hensona skvěle doplní i skutečný moderátor John Anderson,který bohužel nijak nepobaví,Jill Wagner zde pasuje,at dělá vtipnou nebo i jinak.=75% celkem to vidím na slušnou dávku zábavy,stojí za to shlédnout... ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Jste-li z těch občanů, kteří z nějakého důvodu nenávidí občany USA, nenechte si ujít tento pořad! Pohled na množství tlamopádů, kulopecek a kozoran na obtížných překážkách, jaké absolvují mladí američtí soudruzi (a soudružky) kvůli získání mrzkého kapitálu, vás zaručeně učiní šťastnými. Americká obdoba "Ninja warrior", jen se to nebere tak vážně a úkoly nejsou tolik fyzicky náročné. Zahanbeně přiznávám, že mě to docela bavilo, akorát komentáře jsou standardně otravné k posrání a český překlad názvu stojí za to, co produkují šelmy psovité řitním otvorem. 61% ()

IvonaK 

všechny recenze uživatele

Tato veze také nebyla špatná, ale ačkoli se říká že ve dvou se některé věci lépe táhnou tak bohužel na moderování by v tomto případě stačil jen jeden. Ten druhý jenom říkal: Přesně tak. Za to byl placený?! A Amanda Beyer byla nenahraditelná. Všechny ostatní komentátorky na trati stály za starou bačkoru. Ale také jsem viděla určité díly několikrát. Pády, lidé a promyšlená trať, to bylo taktéž pozitivně nezapomenutelné. ()

jackalsc 

všechny recenze uživatele

Tato soutěž, není o výkonech, vypovídá o tom i název, ano není člověk, který by odtamtud odešel nepotlučený. Soutežící určitě vybírají podle míry namyšlenosti a imbecility. Jinak si to nedokážu představit :D Překážky přesně postaveny aby nešly přejít a ovládají je zřejmě pánové, kteří se na to seshora dívají. Bomba do hlavy, salto vzad, třísknutí se do zad, pád do bláta. Skok na koule, přehyb dozadu, roznožka, pad do bláta, nasrání si do kalhot. Pokud vyleze z bláta, další pád do bláta, vyražení dechu. Na konci se vám začne smát moderátorka. Ještě posměvačno sarkastické narážky přiblbě se usmívajících komentátorů s elektronickou tužkou Martina Hostáka :D Zajímalo by mě jestli je někdo za toto žaloval :D ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama