Reklama

Reklama

Vetřelci dávnověku

(seriál)
Trailer
Dokumentární / Historický / Mysteriózní
USA, (2009–2024), 193 h 2 min (Minutáž: 41–88 min)

Hrají:

Robert Clotworthy (vypravěč), Giorgio A. Tsoukalos, Erich von Däniken, David Childress, David Wilcock, Linda Moulton Howe, William Henry, Jonathan Young (více)
(další profese)

Série(20) / Epizody(259)

Vzrušující historický dokumentární seriál Vetřelci dávnověku za velkého zájmu diváků zkoumá 75 milionů let důkazů o tom, že naši planetu v minulosti navštívily neznámé mimozemské civilizace. Ve 21. století vědci, odborníci a vládní agentury z celého světa konečně spojili síly ve snaze najít důkaz o existenci mimozemského života. Ale i když to nikdo z nich nechce otevřeně přiznat, tento „hon na mimozemšťany” probíhá už několik dlouhých dekád. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (194)

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Všechny díly jsem neviděl a možná ani neuvidím, ale je to velmi poutavý dokument. Na Zemi je mnoho míst které člověk jednoduše nechápe jak vůbec mohly vzniknout a zde jsou teorie jak to možná bylo. Kombinace teorií záběrů a nějaké té grafiky jak mohl vznikat ten či onen objekt jsou poutavé, ale za to grafika toho jak "přilétají mimozemšťané" působí opravdu amatérsky a sráží dokument. Možná by stálo zmínit více faktů proti názoru, e za vším jsou mimozemské civilizace. 4z5 ()

AsylumFan odpad!

všechny recenze uživatele

Dokument? A o čem? Tolik demagogie a nesmyslů na jednom místě se jen tak nevidí. Překrucování i falšování faktů, tendenčnost a spekulace. V seriálu vystupuje pár nedovzdělaných blbečků, co si snad o sobě myslí, že jsou vědci. Tváří se chytře, jako by sežrali všechnu moudrost světa, ale přitom blábolí nesmysly a polopravdy, že by jim Bohouš Sobotků mohl závidět. Vše dělají jenom proto, aby se zviditelnili a diváci kupovali jejich sračkoidní knihy. Hnus. - 0 %. ()

Reklama

THE_Joko 

všechny recenze uživatele

"Zbožnujem" zakomplexovaných PánBožkárov ktorý sa hrajú na filmových kritikov a vytiahnu otrepane frázy tupu: "jodnosmerne natočený výplach mozgu". (Vždy ma vedia rozosmiat) Ja vám poviem čo je výplach mozgu! Je to pravidelné či nepravidelné navštevovanie kostolov či iných ovčích salašov kde ako ovce bez vlastého úsudku si všetci potrebujú niečo ospravedlniť,vyprosiť,vymodliť...Do kedy bude existovať náboženstvo (je jedno aké), do vtedy nebude ľudstvo nikdy slobodne!!! ()

animaxis 

všechny recenze uživatele

Některé díly mě moc nechytly,ale většina mě teda dokázala zabavit ne hodně dlouho.Tady vám pár milých vědátorů vysvětlí,že za vše mohou ufoni,pak se tomu začnete smát(já sice ne) a když se smějete,tak najednou páni vědátoři začnou říkat velice rozumné důvody,proč to byli ufoni.Některé díly mě zaujalo hlavně proto,že tam byli případy,které jsem už objevil na internetu. ()

Romario 

všechny recenze uživatele

Pokud vás zajímají knihy Ericha von Dänikena, je tento dokument pro vás tím pravým.Ano, kolem jeho díla je spousta dohadů, skeptici často argumentují ,že vše je jinak, že se jedná o náhody atd., ale jak by tito skeptici vysvětlili například záhadu středověké mapy Piriho Reise, která pochází z roku 1513, objevena byla v roce 1929 a tato mapa obsahuje přesné zakreslení pobřeží Antarktidy (300 let před jejím objevením) a mapa navíc obsahuje kresby území, které leží dnes pod ledovcem a bez ledové pokrývky je bylo možné spatřit naposledy někdy před 4000 lety? ()

Galerie (464)

Zajímavosti (6)

  • Zdejší ufolog Giorgio Tsoukalos studoval komunikační studia a sportovní žurnalistiku na Ithaca College v New Yorku. Nemá de facto vysokoškolský diplom, který by nějak souvisel s tématem pořadu. (Zodd)
  • Ve 4. epozodě 2. série "Podzemní mimozemšťané" můžeme vidět ukázky z knihy Julese Verna "Cesta do středu Země". (Terva)
  • V epizóde “Evil Places“ (“Miesta zla“) sa môžeme stretnúť s českým záhadológom a bádateľom Ivanom Mackerlem. (Lukoh)

Reklama

Reklama