Reklama

Reklama

Pýcha národa

  • USA Nation's Pride
všechny plakáty
Trailer
Krátkometrážní / Válečný
USA, 2009, 6 min

Obsahy(1)

Fiktivní trailer k neexistujícímu filmu, uvedenému v Tarantinově Hanebných panchartech. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nemám nič proti trailerom na neexistujúce filmy. Nápad točiť upútavky na snímky, ktoré nikdy neexistovali, sa mi zdá dokonca celkom zábavný. Zopár takýchto kúskov z retro horrorového projektu "Grindhouse" som si hodne obľúbil. No táto vec, "Pýcha národa", ma vôbec neoslovila, ani nepobavila. Nacistický vojak na kostolnej veži, čo presne mierenou streľbou likviduje zástupy amerických vojakov. V réžii Eliho Rotha je aj tých necelých sedem minút neznesiteľná nuda. ** ()

Snake.Charmer 

všechny recenze uživatele

Tak originální bonbónek sem fakt nečekal! Na ploše šesti minut nedokáže nudit a Eli nám servíruje jeden kill lepší než druhej a občas proloží výbornym vtípkem. To vše s naprosto vážnou tváří Daniela Brühla, zmítanou všemožnýma emocema. Navíc má Zoller snad ještě větší body count za minutu než John Rambo v do Pekla a zpět. Maximální zábava... A "Making of" taky stojí za vidění. Nejlepší bonus z panchartího dývka. ()

Reklama

Greg25 

všechny recenze uživatele

V rámci filmu stoprocentní ,ale když to člověk vidí sám o sobě, jen jako trailer bez souvislostí je to taková typická německá nacionlistická propaganda. Ale od filmu nelze oddělit. P.S. Taky máte pocit, že si Eli Roth nedělá legraci jen z nacistické propagandy, ale také z amerických nacionalistických filmů? P.S.2: Ve filmu to má absolutně jiný rozměr, než samostatně, ve snímku to vyznívá díky Tarantinově celkovému scénáři hodně vtipně, komicky, jako výborná parodie. 80% ()

P/\/EL 

všechny recenze uživatele

Němci by nic takovýho v tý době nebyly schopný natočit....takovej styl střihu-montáže se objevil až v 60. letech.....ale jasně, nejvtipnější na tom celym neni vyřezanej háknkrojc do podlahy, ale to, že v reálu by se Američani s nějakou historickou památkou určitě nepárali... :))) Viděl sem filmovou verzi i ten kraťas...mimochodem....Už v samotnym filmu mi to přišlo jako nadsázka.....ale v pohodě.. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Koukam, ze tady se hodnoti nejakej minutovej trailer a ze existuje 6 minutovej kratas asi nikoho nezajima. Kdyz jsem to videl v Panchartech, tak me nenapadlo, ze to netocil Tarantino, protoze to Roth zvlad na vybornou. Samozrejme to je desna hovadina, nicmene pusobi to dojmem, ze to skutecne mohlo vzniknout jako valecna propaganda, ale zaroven to je paradni parodie, kde Bruhl kropi nepratele po desitkach. Me to zkratka bavilo. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

Reklama

Reklama