Reklama

Reklama

Pýcha národa

  • USA Nation's Pride
všechny plakáty
Trailer
Krátkometrážní / Válečný
USA, 2009, 6 min

Obsahy(1)

Fiktivní trailer k neexistujícímu filmu, uvedenému v Tarantinově Hanebných panchartech. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

MRPitivier 

všechny recenze uživatele

Trochu stupidní, moc propagandistické a nefilmové! Prostě ani Daniel Brühl nehraje, tam jen střílí do bůh ví čeho a po střihu se jako muška ukáže americký voják zasažen a těžce vetšinou krvácející! Doopravdy unikátní hloupost, ale do Hanebných panchartů se to hodí, jak chtěl Tarantino ukázat Němce, spíš nacisty! ()

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Poměrně zajímavá ukázka fiktivního filmu nacistické filmové produkce o oslavě chrabrosti německého vojáka, který sám odolává přesile. A řady zpupných nepřátel řídnou, mrtvoly se kupí, vysřelené nábojnice se hromadí a chrabrý Němec odolává. I když za velkého přispění velké kulturněhistorické uvědomělosti Spojenců, kteří za žádnou cenu nechtěli zničit starobylou historickou stavební památku, sloužící k jejich likvidaci. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Koukam, ze tady se hodnoti nejakej minutovej trailer a ze existuje 6 minutovej kratas asi nikoho nezajima. Kdyz jsem to videl v Panchartech, tak me nenapadlo, ze to netocil Tarantino, protoze to Roth zvlad na vybornou. Samozrejme to je desna hovadina, nicmene pusobi to dojmem, ze to skutecne mohlo vzniknout jako valecna propaganda, ale zaroven to je paradni parodie, kde Bruhl kropi nepratele po desitkach. Me to zkratka bavilo. ()

P/\/EL 

všechny recenze uživatele

Němci by nic takovýho v tý době nebyly schopný natočit....takovej styl střihu-montáže se objevil až v 60. letech.....ale jasně, nejvtipnější na tom celym neni vyřezanej háknkrojc do podlahy, ale to, že v reálu by se Američani s nějakou historickou památkou určitě nepárali... :))) Viděl sem filmovou verzi i ten kraťas...mimochodem....Už v samotnym filmu mi to přišlo jako nadsázka.....ale v pohodě.. ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Proč je komentář anglicky? A taky mi vadily speciální efekty a moderní kamera. Spíš bych uvítal, kdyby to působilo realisticky. Jinak je to docela milej počin. To prostě musí bejt skvělý, koukat se celej film, jak náš hrdina na sto a jeden způsob kosí Amerikány :-) Hlavně když člověk na premiéře sedí poblíž Hitlera :-D Na DVD k panchartům by mohli dát jako bonus záběry, který natočili kvůli promítání ve filmu. | ► Stolz der Nation ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno