Reklama

Reklama

Pýcha národa

  • USA Nation's Pride
všechny plakáty
Trailer
Krátkometrážní / Válečný
USA, 2009, 6 min

Obsahy(1)

Fiktivní trailer k neexistujícímu filmu, uvedenému v Tarantinově Hanebných panchartech. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

Wysch 

všechny recenze uživatele

"Hello, Hitler? I want to surrender!" Propaganda a parodie na ni? Když už, tak prosím aspoň řemeslně s vkusem, tady chybí aspoň nějaká koncepce filmového postupu, kamera je rozkejvaná, není tu žádný detail, prostě to působí jako narychlo zplichtěnej krátkometrák, kterej měl za úkol se vyskytnout v jiném filmu a něco tam ukázat. Vtip to vlastně jako že má, parodie to je, ale tak moderně natočená, že to nejde brát ani jako pokus o nacistickou propagandu. Ještě, že v Panchartech si Daniel Brühl, když to sledoval, pořád protíral oči. Já dělal to samý. Šest minut, z toho tři mě nudily. Hm? [na DVD s Pancharty] ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Proč je komentář anglicky? A taky mi vadily speciální efekty a moderní kamera. Spíš bych uvítal, kdyby to působilo realisticky. Jinak je to docela milej počin. To prostě musí bejt skvělý, koukat se celej film, jak náš hrdina na sto a jeden způsob kosí Amerikány :-) Hlavně když člověk na premiéře sedí poblíž Hitlera :-D Na DVD k panchartům by mohli dát jako bonus záběry, který natočili kvůli promítání ve filmu. | ► Stolz der Nation ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nemám nič proti trailerom na neexistujúce filmy. Nápad točiť upútavky na snímky, ktoré nikdy neexistovali, sa mi zdá dokonca celkom zábavný. Zopár takýchto kúskov z retro horrorového projektu "Grindhouse" som si hodne obľúbil. No táto vec, "Pýcha národa", ma vôbec neoslovila, ani nepobavila. Nacistický vojak na kostolnej veži, čo presne mierenou streľbou likviduje zástupy amerických vojakov. V réžii Eliho Rotha je aj tých necelých sedem minút neznesiteľná nuda. ** ()

MickeyH. 

všechny recenze uživatele

Jak je vidět, mnoho uživatelů čsfd netuší proč tento film vznikl. Asi si neumí přečíst ani ten text v sekci "obsah". To je škoda, protože snad jen kvůli tomu to má tak špatné hodnocení. Pokud se má tento film posuzovat zvlášť, tak opravdu není moc ohromující, ale podíváme-li se na to ze širšího pohledu, pak film splnil účel a pro mě je to skvělá práce, kterou Eli R. s bráchou zmákli a tím se tak mohli podílet na Panchartech, což je daleko větší dílo. ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Německý odstřelovač Frederick Zoller kosí z věže přesnými zásahy neustále se zvyšující počet amerických vojáků. Ve volné chvíli (při komplexní americké palbě) si nožíkem rýpe svastiku do prkenné podlahy, ale pak se opět chopí své zbraně, kterou nechá chrchlat kulky až do úplného vyhlazení bezradných útočníků. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

Reklama

Reklama