Reklama

Reklama

Paranormal Activity: The Ghost Dimension

  • Česko Paranormal Activity: Jiný rozměr (více)
Trailer 1

Než se nastěhujete do nového domu, zjistěte si, kdo v něm bydlel před vámi. Pokud to neuděláte, tak se alespoň nedívejte na videozáznamy, které po sobě vaši předchůdci zanechali. Právě tyhle školácké chyby spáchal herní vývojář Ryan. Ten se s rodinou (poněkud upjatá manželka Emily a šestiletá dcera Leila) a se svým lehce neschopným mladším bratrem nastěhoval do domu, který je divákům předchozích dílů série důvěrně známý. Stejně tak znají i „strašidelné sestry" Katie a Kristi, aktérky podivných záznamů na nalezených videokazetách. To, co diváky hluboce znepokojuje, protože vědí své, začne Ryana děsit až ve chvíli, kdy holčičky na dvacet let starých záznamech začnou reagovat na to, co se v domě právě teď odehrává. Pak ještě Ryan nalezne kameru, která umí zaznamenávat paranormální jevy, a záhy mu dojde, že s ním v jeho novém domě bydlí také síly, s nimiž by se nikdo normální nikdy setkat nechtěl. Seznam obětí, které mají na svědomí, je už pořádně dlouhý, otázkou zůstává, zda na jeho konec přibude i jméno Ryana a členů jeho rodiny. (Cinemart)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (214)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Nejsem fanouškem duchařiny a už vůbec nemám zalíbení v tuto sérii. Na krásný český překlad Jiný rozměr jsem kdysi vyrazil jen kvůli kamarádce a po pár opravdu divných až patetických scénách jsem si opravdu užíval spíš její přítomnost a zápal do pro mě nezáživného filmu, než 'horor' samotný. Když se budu jednou opravdu nudit, možná se k sérii ještě vrátím. Přeci jen původní díly jsou sem tam i vskutku vychvalované, tak uvidíme, o co jsou lepší, než vadný závěr celé série. [viděno v Kino Šumava Klatovy 28.10.2015] ()

juta 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch vydařenějších dílů. Já miluju přesně takové poletující částečky a nápad s kamerou, která dokáže tohle zachytit byl taky super. Ale jak to tak bývá u této série, konec není úplně to pravé, třeba v tomhle případě mi chyběla nějaká lepší atmosféra, vizuální efekty jsou slabší a zabíjení nešokuje, ale oproti jiným dílům jsem s výsledkem celkem spokojený. ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Chvalme Satana! Po pěti mlaskavých šlápnutích do hovna konečně někdo udělal z Abnormálních pasivit aspoň trochu Paranormální aktivity a splácal asi nejlepší péovéčko od RECu 2. Hnusné neherce vystřídali sympatičtí herci, kteří se nebojí i vzít kameru do ruky a sem tam se s ní projít, no a démonek tentokrát dělá solidní bordel a posedává ostopéro, a ne jen při úmorném cyklování CCTVéčka jednou za film rozhoupe lustr a jednou strašlivě vrzne dveřmi. No vida, jakmile od toho odstavili unylé židácké bubukomando ve složení Orál Feli a Persil Šulimán, rázem to dostalo koule i předkožku. To však velmi překvapivě nerozdýchala zdejší kohorta nevkusných maďarských teplometů a centurie artových pražským bukvic, co tu u předchozích homodílů předváděly cákací spartakiádu, a jedinému kulantnímu pokračování hystericky kurví rejtyng. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

To, že sa paranormálna activita konečne skončila týmto dielom, môže väčšina označiť za vykúpenie. Neskončilo to zle, nádeje na reštart samozrejme ostávajú, aj keď sa v producentských peňaženkách neocitlo toľko grošov, ako sa čakalo. Strašiť diváka tým istým, môžu tvorcovia snáď len na planéte, kde sa o podobných vecičkách len sníva. Toto nevystraší, ani Ivy George a ani nikoho jej dorastu. Séria SAW sa vraj dočká budúci rok akéhosi znovuzrodenia, čo takto niečo podobné spraviť s PA, ale bez všadeprítomných kamier? ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Už je to přes 10 let, co jsem viděl první Paranormal Activity a tenkrát to byl velký hype. Z dalších pokračování jsem viděl snad pouze jenom druhý díl a už to nebylo ono, no a dnes jsem dostal chuť na tenhle (zatím poslední ?) The Ghost Dimension. Upřímně, nelekl jsem se ani jednou, už to na mě vůbec nepůsobilo, jako tenkrát, ale natočený je to celkem fájn, atmosféra je celkem solidní a nápad s jinou dimenzí taky ušel. Na mladší ročníky to ale před spaním bude fungovat =) ()

Galerie (22)

Zajímavosti (13)

  • Výroba filmu byla potvrzena již před uvedení 4. dílu do kin. (beba789)
  • Kamera, kterou Ryan (Chris J. Murray) s Mikem (Dan Gill) najdou, má podle filmu záznam na videokazety. Ve skutečnosti jde o přenosnou televizní kameru Ikegami ITC 730, určenou pro přímý přenos bez možnosti záznamu na videokazety. (Valenta28)

Související novinky

Kdo napíše G. I. Joe 3?

Kdo napíše G. I. Joe 3?

05.07.2014

Studio Paramount připravuje na rok 2016 spoustu pokračování. Zatím se chystá premiéra pro Jeníčka a Mařenku 2, Star Trek 3, Policajta z Beverly Hills 4, Paranormal Activity 5, Transformers 5 a… (více)

Reklama

Reklama