Reklama

Reklama

Chlupatá odplata

  • USA Furry Vengeance (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Dan Sanders (Brendan Fraser) se kvůli práci přestěhuje i s rodinou z Chicaga do oregonských lesů, kde má dohlížet na stavbu zdánlivě ekologického projektu. Zpočátku si myslí, že největším problémem pro něj budou zhýčkaná manželka (Brooke Shieldsová) a pubertální syn (Matt Prokop), jenž má z přírody panickou hrůzu. To ovšem ještě netuší, že se kvůli své nové funkci stal nepřítelem č. 1 pro všechna místní zvířata, která se nehodlají svého domova vzdát bez boje! Divoká stvoření z místních lesů ztrpčují Danovi život na každém kroku. Ničí jeho práci, rodinný život i oblečení. Zoufale se brání útokům perfektně organizované zvířecí armády. Postupně ale zjišťuje, že jsou jeho pokusy zcela marné a navíc mu nikdo nevěří. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (230)

Sany33 

všechny recenze uživatele

Chvíľu som zvažoval, či tomuto filmu neprasknem plné hodnotenie, veď tá mimika tváre malých chlpáčov bola na tak debilnej úrovni až som sa skoro posral od smiechu. Predovšetkým malý mýval bol môj horúci ašpirant na tohoročného Oscara. Bohužiaľ musela prísť na radu Amerika a ich duchaplné konce a zvládanie deja. Popravde sám by som tento film nevedel ukončiť tak aby sa nepokazil. V podstate herecké výkony ani hodnotiť nemôžem, pretože som o žiadny výkon ani nezakopol. Fraser nám trochu pribral a z búchača čo natrhne prdel dejakej Múmií je teraz tlsťoch čo sa mastí s mývalmi a lasicami. Moje prvotné hodnotenie bolo teda zrezané viac ako o polovicu za čo môže Amerciká naturálna povaha písania scenára komédií s Happy endingom. Tak aspoň two stars za vymakané zvieratká. 28% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Co to?Režisér vynikajících Nebezpečných Známostí zřejmě bere opravdu tvrdý fet.Brendan Fraser,je tu neskutečně obtloustlí,pitvořící se a evidentně nechápe,jak se může herec s jeho talentem,propadnout tak hluboko.Ve filmu není ani náznak nějaké logiky,návaznosti scén nebo snad celystvého příběhu.Což bych od Kumblea fakt nečekal.Nevtipný humor,laciné efekty,moralizující eko sračka.Škoda,to téma úplně blbé není,jen je zoufale trapně natočené.ty 2 vtipy s mývalem to nezachrání. ()

Reklama

DivX 

všechny recenze uživatele

Znova, znova a znova se zvířata snaží nějakým způsobem vyštvat člověka! Připadá mi to, že tyhle scénáře se snad dělají po stovkách či tisících přes kopírák! A proto Vás tady nic nezaskočí! Není zde snad nic co by jste nemohli vidět nebo slyšet v jiných filmech! Brendan Fraser klesá pořád níž a níž! 40% (děj: ** vtip: *** akce: * herci: **) IMDb.com: 3,1/10 ()

StrYke odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle bylo hodně zlý.. Zvíře, které se mstí jenom kvůli postříkání vodou? Normální člověk by si na něj rovnou vzal brokovnici. A super inteligentní zvířata, kteří se mstí muži, který práci vykonává, a ne muži, který práci určuje? Ale no tak, je vidět, že tvůrci si s žádnou logikou nedělají starosti a proč by taky jo, dyť tohle má být pravděpodobně jenom další z klišovitých kravovin pro ty nejmenší děti - bohu díky, už nejsem dítě, vyrustát na tomhle bych určitě nechtěl. Tak, jak film vyznívá, má také úroveň, do toho patří špatné herecké výkony (bohužel i včetně obtloustlého Brendana Frasera, který podává něco opravdu hrozného - ono se ale vlastně víc z tohohle vymáčkout nedalo), průměrné - spíše podprůměrné digitální triky se zvířaty, trapný a už dávno vytěžený děj... Co se týče závěru, ten mi byl jasný ještě dřív, než jsem si vůbec film pustil a to se vším všudy. Kdyby film skončil u toho, kdy měla být ta zvířata deportována do jiného lesa a bralo by se to jako "HAPPY END", přidal bych určitě o hvězdičku víc, ale samozřejmě že přijít dneska s něčím novým je zločin a proto je tohle prostě... sračka. Nudná sračka. Doufám, že Fraser přestane mrhat svým talentem ve filmech jako je tohle nebo třeba Journey to the Center of the Earth 3D a konečně zase začne hrát. Vřele doporučuji těm co se touží unudit k smrti nebo chtějí, aby z jejich dětí vyrostly kriminálnící nebo psychicky narušení zoofilové. P.S.: Doufám, že tímhle filmem herecká "kariéra" Matta Prokopa končí, protože to vypadá, že by jinak byl další netalentovaný hezounek na obzoru ()

mikulíšek 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdina je vzásadě proekologický nadšenec, který se v dobré víře snaží pouze plnit své pracovní povinosti, na něhož útočí podivně se šklebící zvířátka, protože se domnívají, že je zlý. Hrdina na to reaguje tím, že se chová jako idiot, načež si o něm i jeho rodina začne myslet, že je zlý (a chová se jako idiot). A tak hrdina prozře. Škoda, že film mnohdy postrádá jakoukoliv logiku a motivaci. Škoda, že zvířátka se tolik šklebí a že hrdina se chová tolik jako idiot. Na druhou stranu jsem se vlastně bavil, bavil jsem se upřímně a příjemně. Není to rozhodně inteligentním humorem, ba naopak, ale to na tom nic nemění. Kdyby mi bylo 6, tak bych ten film miloval. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (3)

  • Ve snaze ušetřit náklady bylo mnoho zvířat ve skutečnosti ztvárněno loutkami. Brendan Fraser tvrdil, že v celém filmu byla jen jedna scéna, kdy pracoval se skutečným zvířetem. Jednalo se o scénu s krocanem. (rafix)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno