Reklama

Reklama

Chlupatá odplata

  • USA Furry Vengeance (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Dan Sanders (Brendan Fraser) se kvůli práci přestěhuje i s rodinou z Chicaga do oregonských lesů, kde má dohlížet na stavbu zdánlivě ekologického projektu. Zpočátku si myslí, že největším problémem pro něj budou zhýčkaná manželka (Brooke Shieldsová) a pubertální syn (Matt Prokop), jenž má z přírody panickou hrůzu. To ovšem ještě netuší, že se kvůli své nové funkci stal nepřítelem č. 1 pro všechna místní zvířata, která se nehodlají svého domova vzdát bez boje! Divoká stvoření z místních lesů ztrpčují Danovi život na každém kroku. Ničí jeho práci, rodinný život i oblečení. Zoufale se brání útokům perfektně organizované zvířecí armády. Postupně ale zjišťuje, že jsou jeho pokusy zcela marné a navíc mu nikdo nevěří. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (230)

DHDV 

všechny recenze uživatele

Dokud se na scéně neobjevil ten „šerif/hlavní hlídač/ dalo se to… potom film mířil strmě dolů a nezachránily to ani „roztomilé zvířátka“! Zklamání, velké zklamání jelikož sem od tohoto filmu očekával více….Rozhodně ale nehodnotím grafické zpracování nebo efekty- to v tom žánru moc nehraje roli, vtipné scény se dají udělat i za malý peníz. Co se týče mladšího publika, plně přiznávám, že je to může bavit a určitě by hodnotily plným počtem. Ale oni hodnotí jiné aspekty filmu. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Rodinná ekokomedie o tom, jak si zvířátka v lese chrání svůj domov. Sice tady nemluví, jak je to v jiných podobných snímcích, ale zato mají bojovného ducha. Roli developera, majícího v úmyslu les pokácet a zastavět, si střihl komediální herec Brendan Fraser, který se v Česku do diváckého povědomí dostal dobrodružným snímkem 'Mumie’. A to je zřejmě důvod, proč jeho komediální role čeští diváci stále nemohou nějak překousnout. Tento snímek má převážně výchovný charakter ukazující, že nejen lidé chtějí bydlet v zájmu své rodiny a že příroda a zvířátka v něm by se měli chránit. Film obsahuje spoustu situačního a groteskního humoru a to v takovém rozmezí, aby pobavil hlavně dětské diváky. Nenáročná, odpočinková a úsměvná podívaná pro všední den. ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Když se proti vám spikne příroda, máte dvě možnosti. Buď pokorně sklopit hlavu, zpytovat svědomí a potichoučku odkráčet, anebo se pustit do boje a nedat to té přírodě tak lacino. Jenže pokud se rozhodnete bojovat, můžete také skončit tak, že budete vypadat jako blázen a šílenec, který trpí halucinacemi a přeludy, což se přesně v tomto filmu stalo Brendanu Fraserovi, kterému už začalo z cílených a promyšlených útoků na jeho osobu skoro až harašit. Celý film vnímám jako super oddechovku pro malé i velké, zkrátka pro celou rodinu, jelikož u tohohle se opravdu musí bavit celá rodina a nelze se nesmát, protože pár opravdu vtipných scének zde k vidění bylo a mýval jako vedoucí zvířecí lesní armády byl prostě okouzlující a hodně vtipný. Ať si myslí kdo chce co chce, já jsem se u toho bavil a má očekávání tento film dokázal splnit, takže já jsem vlastně docela spokojený a nemám potřebu filmu cokoliv vytýkat. Ale i když se mi film líbil sebevíc, tak je mi jasné, že mezi ty opravdu geniální a nadprůměrné komedie rozhodně nepatří, a to je ten hlavní důvod, proč uděluji pouze průměrné hodnocení v podobě třech hvězd. ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Tak ta jedna hvězdička je... tramtadadá... za závěrečné titulky, u kterých jsem se poprvé od začátku filmu pobavil: Furry lagoon nemá chybu. Ale kdo má nervy na ty titulky čekat celý film, že? Jinak je to opravdu přihlouplé, banda pitvořících se postaviček, slizký Matt Bieber-Prokop, low-endově animovaná zvířátka... Špatné. ()

Fujara777 

všechny recenze uživatele

ÁNO: Odpad to nie je, pár vtipných vecí sa tu dá nájsť. Medzi ne určite patria myšlienkové bublinky, krátke náhľady do minulosti a chlapák v ženskom športovom úbore s dúhovým dáždnikom. Ak je vám Brendan Fraser sympatický, chcete pri niečom naozaj vypnúť a máte pri sebe aj deti, tak aha, niekto nakrútil Chlpatú odplatu. NIE: Brendana mám rád, ale... Keď sa v svojej role trápi, necháva na seba cikať a prdieť zvieratá a v každom druhom zábere padne na zadok, mám ho rád menej. Ako si ešte dnes môže niekto myslieť, že je to vtipné? Nie som veru jeden z tých, čo sa bavia, keď vidia chlapa s mokrým rozkrokom ani keď pozerajú na chlapa, ktorý si na seba kydá paradajkový pretlak (aj keď, táto scénka mohla vyznieť vtipne, ak by sa v nej pracovalo v náznakoch a Dana by sme uvideli až vtedy, keď ho vidia v okne robotníci). ()

Galerie (56)

Zajímavosti (3)

  • Ve snaze ušetřit náklady bylo mnoho zvířat ve skutečnosti ztvárněno loutkami. Brendan Fraser tvrdil, že v celém filmu byla jen jedna scéna, kdy pracoval se skutečným zvířetem. Jednalo se o scénu s krocanem. (rafix)

Reklama

Reklama